בעיה בראוטר של בזק dual band n600
יש לי בעיה מאוד מאוד מציקה וגם היו אצלי טכנאים כמה פעמים ואומרים שאין בעיה אבל עובדה שיש
אמרו לי פעם אחת כי התשתית שלי היא של הוטנט של 100 מגה והספק 40 של בזק אז סידרנו הורדנו את הוטנט ל40מגה
עכשיו הבעיה היא:
כל כמה זמן בין חצי שעה לשעה וחצי יש התנתקות ממש קטנה אבל מפריעה כל הזמן
למה זה מפריע לי? כי אני באמצע סדרה בסטרימר וזה מפסיק לי
אני באמצע שיחה בסקייפ זה מפסיק
וזה הכי מפריע לי כי אני משחק משחק אונליין שהרבה מנסים להכנס אליו ולוקח שעה לתור שלו ולפעמים אפילו בתור שאני מחכה
זה מוציא אותי אני מתחרפן למישהו יש עצות מה לבדוק מה לעשות?
אמרו לי פעם אחת כי התשתית שלי היא של הוטנט של 100 מגה והספק 40 של בזק אז סידרנו הורדנו את הוטנט ל40מגה
עכשיו הבעיה היא:
כל כמה זמן בין חצי שעה לשעה וחצי יש התנתקות ממש קטנה אבל מפריעה כל הזמן
למה זה מפריע לי? כי אני באמצע סדרה בסטרימר וזה מפסיק לי
אני באמצע שיחה בסקייפ זה מפסיק
וזה הכי מפריע לי כי אני משחק משחק אונליין שהרבה מנסים להכנס אליו ולוקח שעה לתור שלו ולפעמים אפילו בתור שאני מחכה
זה מוציא אותי אני מתחרפן למישהו יש עצות מה לבדוק מה לעשות?
http://www.dslreports.com/faq/17688
בקישור הבא מופיעה השאלה לגבי NOISE MARGIN וכפי שניתן לראות הקו שלך נמצא מאוד גבולי לספק שירות יציב.
האם יש לך קווי טלפון מחוברים בנוסף למודם?
אם כן אני הייתי ממליץ שתתקשר לבזק ותבקש שיעשו לך קו נפרד לאינטרנט וקו נפרד לטלפונים. כך גם תוכל לוותר על הפילטרים המעצבנים בכל שקע.
אפשרות נוספת שלפעמים עוזרת היא פילטר מרכזי בארון סעף
בקישור הבא מופיעה השאלה לגבי NOISE MARGIN וכפי שניתן לראות הקו שלך נמצא מאוד גבולי לספק שירות יציב.
האם יש לך קווי טלפון מחוברים בנוסף למודם?
אם כן אני הייתי ממליץ שתתקשר לבזק ותבקש שיעשו לך קו נפרד לאינטרנט וקו נפרד לטלפונים. כך גם תוכל לוותר על הפילטרים המעצבנים בכל שקע.
אפשרות נוספת שלפעמים עוזרת היא פילטר מרכזי בארון סעף
< 6dB: An SNR of less than 6 dB usually will result in line issues.
7dB - 10dB: This is a decent SNR but doesn't leave much room for variances in line conditions.
11dB - 20dB: Most people who live within a short amount of distance from the VRAD (less than 1500 feet) will have an SNR within that range. This will result in little to no sync problems.
20dB - 28dB: Outstanding SNR, you must have the VRAD as your next door neighbor....
על פי הנתונים שפירסמת המרחק בינך לבין המרכזת הוא מאוד גדול ולא הגיוני ל 40 מגה ונתוני הסינכרון גבוליים לכן אני ממליץ לך לבדוק :
1. אם יש לך גם קו טלפון בבית תבדוק שכל שקע שמחובר בו טלפון יש גם פילטר
2. אם יש לך בית עם הרבה שקעים ממליץ לך להזמין מבזק פילטר ראשי
3. אם יש לך בית פרטי שמחוברת אליו אזעקה ממליץ לך גם כן להזמין פילטר ראשי מבזק
4. תבדוק עם התמיכה של בזק שקו הטלפון שלך תקין יתכן ויש לך תקלה בתשתית
1. אם יש לך גם קו טלפון בבית תבדוק שכל שקע שמחובר בו טלפון יש גם פילטר
2. אם יש לך בית עם הרבה שקעים ממליץ לך להזמין מבזק פילטר ראשי
3. אם יש לך בית פרטי שמחוברת אליו אזעקה ממליץ לך גם כן להזמין פילטר ראשי מבזק
4. תבדוק עם התמיכה של בזק שקו הטלפון שלך תקין יתכן ויש לך תקלה בתשתית
מה אתה אומר על הנתונים אצלי? אני מבין שיש לך יותר נסיון מאשר מה שאני קראתי באתר. היו לי את אותן בעיות כמו לפותח האשכול, בהתחלה יכלתי לקבל רק 28 מגה. עכשיו אחרי שחיברו לי קו נפרד לאינטרנט וקו נפרד לטלפון זה הנתונים שמקבל (החלפתי את הנטגיר). מה אתה אומר?
פות"ש - או שאתה ממש רחוק מהמרכזיה או שהתשתית שלך בבית לא תקינה. כרגע הקו שלך מסוגל לעבוד על 20 מגה, לשים אותו על 40 מגה גורם לאי יציבות וניתוקים. דבר עם בזק שיסדרו את התשתית או שיורידו לך את המהירות.
המומין - נתוני קו שהרבה אנשים היו רוצים.. קו שמסוגל לסחוב 70 מגה
המומין - נתוני קו שהרבה אנשים היו רוצים.. קו שמסוגל לסחוב 70 מגה
המרחק שלי מהמרכזייה בכלל לא קטן, אני נמצא כ-800 מטר אווירי מהארון NGN.
רק במקרה והכרתי את הטכנאי והוא דאג שיימשכו לי כבל נחושת ללא קיטועים מהארון NGN עד לארון תקשורת אצלי בבית.
אם המרחק היה 500 מטר ומטה הנתונים היו 90+.
מה שכן בזק פרסו כאן סיבים שמגיעים עד הארון סעף הקטן מחוץ לבתים אבל הם סתם יושבים שמה ללא תועלת.
רק במקרה והכרתי את הטכנאי והוא דאג שיימשכו לי כבל נחושת ללא קיטועים מהארון NGN עד לארון תקשורת אצלי בבית.
אם המרחק היה 500 מטר ומטה הנתונים היו 90+.
מה שכן בזק פרסו כאן סיבים שמגיעים עד הארון סעף הקטן מחוץ לבתים אבל הם סתם יושבים שמה ללא תועלת.
המרחק שלך הוא כקילומטר .
הנתונים שלך טובים למהירות של 40 מגה .
לא הייתי ממליץ לך לשדרג מהירות בינתיים אומנם אמרו פה נכון שהמהירות המקסימלית היא 70 מגה לתשתית שלך אך זה יגרום לניצול מלא של התשתית .
המצב האידיאלי הוא ניצול של עד 75-80 אחוז מהתשתית כדי לא לגרום לניתוקים .
זאת אומרת שאם המקסימלי שלך הוא 70 מגה . 80% מזה הם 56 מגה , זאת המהירות המקסימלית המומלצת .
40 מגה זאת החבילה האידיאלית בשבילך
הנתונים שלך טובים למהירות של 40 מגה .
לא הייתי ממליץ לך לשדרג מהירות בינתיים אומנם אמרו פה נכון שהמהירות המקסימלית היא 70 מגה לתשתית שלך אך זה יגרום לניצול מלא של התשתית .
המצב האידיאלי הוא ניצול של עד 75-80 אחוז מהתשתית כדי לא לגרום לניתוקים .
זאת אומרת שאם המקסימלי שלך הוא 70 מגה . 80% מזה הם 56 מגה , זאת המהירות המקסימלית המומלצת .
40 מגה זאת החבילה האידיאלית בשבילך
יש לי בעיה מוזרה עם הראוטר של DLINK
הגישה לממשק הראוטר היא ממש ממש איטית, עכשיו שמתי לב שזה קורה רק במחשבים עם וינדוס 7 או 8. קורה בשני הדפדפנים (אקספלורר וכרום)
במחשב עם וינדוס XP עובד מצויין, למרות שהוא ישן ממש.
הגישה לממשק הראוטר היא ממש ממש איטית, עכשיו שמתי לב שזה קורה רק במחשבים עם וינדוס 7 או 8. קורה בשני הדפדפנים (אקספלורר וכרום)
במחשב עם וינדוס XP עובד מצויין, למרות שהוא ישן ממש.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק אם ה-FIREWALL הפנימי של WINDOWS פעיל במחשבים הללו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
עד כמה שאני זוכר, הפסקת הפעילות של ה-FW הספציפי הזה אינה מספיקה. תסיר אותו כליל מאחד המחשבים עם WIN 7 או 8 ותבדוק אם התופעה חוזרת. ובכלל, אם יש לך נתב - בשביל מה אתה צריך FW בתוכנה? מה זה נותן?
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
יש בעיה עם ראוטר דואל בנד אחרונות בזק ut טכנאי בזק אמר היום להחליף ראוטר לא לדואל בנד
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.