קניית LG G3 בגרמניה - ברלין

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
BigDragoon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בגרמניה - ברלין.
ראיתי בארץ שהמכשיר עולה 2300-2600 ל16-32 GB.

האם משהו קנה בגרמניה (ברלין) ויכול להמליץ על חנויות שם?
זה בכלל יוצא משלתלם?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

http://www.saturn.de/mcs/product/LG-G3- ... ?langId=-3
יש סניפים גדולים באלכסנדרפלאץ וברחוב קו'דאם.
אחרי החזר מע"מ (מבקשים שימלאו טופס בחנות ומקבלים החזר לפני הצ'ק אין בשדה"ת) יוצא קצת פחות מ-2100.
לדעתי ההפרש לא משתלם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

BigDragoon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

באמת לא יוצא משתלם.
אני תוהה אם זה יוצא משלתם להביא מארה"ב. אני רואה שה 32GB עולה באמזון 600$, שזה כבר 500 ש"ח הבדל.

menger
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

שווה בדיקה נוספת:
המחיר ירד בגרמניה. אחרי החזר מע"מ יוצא כ- 1900 ש"ח. החזר מע"מ: קח טפסים בעת הקניה ובמידה ומחתימים custom כמו שצריך וממלאים טפסים כפי הנדרש, תוך יומיים תראה זיכוי בחשבון כרטיס אשראי (כ- 45יורו)
יש רשת נוספת שכדאי לבדוק WWW.mediamarkt.de המחירים דומים אך לא זהים.
הערות:
1. כאשר המוצר מופיע באתר, לא בטוח שהוא נמצא בכל הסניפים. צריך לוודא לפני שמגיעים
2. לפעמים יש אי התאמה בין מחיר באתר למחיר ברשתות אלה (סטורן ומדיאמרקט) דבר שלא אופייני לדייקנות הגרמנית. במידה ותאירו את תשומת ליבם בחנות, הם ייתנו לך מחיר שבאתר האינטרנט, שלרוב מעודכן ונמוך יותר.
3. במחירים הנמוכים שצויין בארץ - צריך לבדוק מי נותן האחראיות - מי האיבואן. לעומת זאת, המוצרים שנרכשים ברשתות אלה, בד"כ זוכים לאחריות של יבואן רשמי בארץ אם כי בתוספת תשלום שולי. צריך בירור נוסף, בלי קשר אם אתה תקנה בגרמניה או בארה"ב.
4. מכשירים שנרכשים באירופה תואמים לתדרים של דור 4 בישראל, מה שלא בהכרח נכון לגבי מכשירים מארה"ב.
5. תבדוק גם אם ניתק להעביר את המכשיר לעברית - גם כן אם חשוב לך תפריט בעברית (כתיבה וקריאת פונטים בטוח קיים).

מקווה שאוספתי מידע.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”