XBMC and Bluray 3D ISO
שלום לכולם,
יש לי היום את ה MED1000, ואני רוצה להחליפו ב HTPC.
עשיתי נסיונות עם LAPTOP (חדש עם i7) לנגן סרט BluRay 3D ISO (ה 3D הזה נקרא גם FHD3D או Frame Packing).
יש לי את (XBMC 13 (Gotham.
ה LAPTOP מחובר עם HDMI.
ה MED מנגן את הסרט בתלת מימד, והאות מזוהה אוטומטית נכון ומוקרן נכון על ידי המקרן.
שניגנתי את הסרט עם XBMC, המקרן לא זיהה אותו כ 3D, וניגן אותו ב 2D. כמו כן ניתן היה לראות במסך ה LAPTOP שזה 2D בברור.
השאלה שלי היא, האם מישהו ניסה או הצליח לנגן סרט בפורמט הנ"ל בהצלחה עם XBMC (עם זיהוי אוטומטי של המקרן\TV או בלעדיו)?
תודה מראש
יש לי היום את ה MED1000, ואני רוצה להחליפו ב HTPC.
עשיתי נסיונות עם LAPTOP (חדש עם i7) לנגן סרט BluRay 3D ISO (ה 3D הזה נקרא גם FHD3D או Frame Packing).
יש לי את (XBMC 13 (Gotham.
ה LAPTOP מחובר עם HDMI.
ה MED מנגן את הסרט בתלת מימד, והאות מזוהה אוטומטית נכון ומוקרן נכון על ידי המקרן.
שניגנתי את הסרט עם XBMC, המקרן לא זיהה אותו כ 3D, וניגן אותו ב 2D. כמו כן ניתן היה לראות במסך ה LAPTOP שזה 2D בברור.
השאלה שלי היא, האם מישהו ניסה או הצליח לנגן סרט בפורמט הנ"ל בהצלחה עם XBMC (עם זיהוי אוטומטי של המקרן\TV או בלעדיו)?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נכון להיום, אין תמיכה ב-XBMC בבלו ריי 3D ISO.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
גירסה 14 עדיין לא תומכת, ואין כרגע צפי לתמיכה בזה בקרוב.
ניתן לנגן 3DBD תחת Windows בלבד ועם תוכנות בתשלום כמו TMT ו-PDVD.
ניתן לנגן 3DBD תחת Windows בלבד ועם תוכנות בתשלום כמו TMT ו-PDVD.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לא מדוייק...
http://www.hometheater.co.il/vt173051
עובד - בדוק , רק תוודא שאתה עם אחת הגרסאות שמוזכרות שם...
http://www.hometheater.co.il/vt173051
עובד - בדוק , רק תוודא שאתה עם אחת הגרסאות שמוזכרות שם...
כן את הקומבינה הזאת מצאתי ב WEB, קיצר אני יזמין היום את הברזלים ל HTPC. נרכיב את המכשיר, ונראה בדיוק מה אפשר איתו. אגב ניסיתי לרכוש את TMT והלינק שיש בהתקנה נותן סל קניות ריק אצל המפתח. הוא הפסיק לתמוך בתוכנה?
בכל מקרה, מקסימום יש לי את ה MED, אני ישאיר אותו עד שאני יוודא שהכל דופק כמו שעון
תודה
בכל מקרה, מקסימום יש לי את ה MED, אני ישאיר אותו עד שאני יוודא שהכל דופק כמו שעון
תודה