כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מוצע למכירה למי שיש קצת ידע באלקטרוניקה ומעוניין לתקן עצמאית, לצורך בניית סאב DIY או לכל צורך אחר.
התקלה היא שאין סאונד למרות שהסאב נדלק כך שספק הכוח עובד.
** עדכון מחיר - 99.90 ש"ח...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 20/01/2015 9:48, נערך 5 פעמים בסך הכל.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
אם אתה רוצה את כל הסיפור אז יש לך כאן פירוט מלא.
בקצרה - במסגרת הפעלת אחריות קיבלתי פאנל חדש מפולק אודיו ארה"ב במקום זה שהתקלקל.
את הסאב שכולל את הפאנל החדש מכרתי לפני כמה ימים ונשאר הפאנל התקול שמוצע כרגע למכירה כאמור.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
התקלה מתוארת בשרשור שציינתי מעלה.
הסאב נדלק אבל אין סאונד. מעבר לזה הידע שלי באלקטרוניקה לא קיים ולכן אני לא יודע להגיד איזה רכיב הלך.
משיחה עם יאיר פורמן בזמנו, אמר לי שהתקלה שכיחה וזה קורה בהרבה סאבים.
עכשיו אם תשאל אותי מה בדיוק קורה - אני לא יודע לענות על זה לצערי...
מניח שאחד הנגדים קבלים שם כנראה סיים את תפקידו, אבל אל תתפוס אותי במילה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.