לא היה יותר טוב מזה! הסירוב הטכני המנומס ביותר ששמעתי מאודי - 'גדול מידי למעצור דלת, קטן מידי למלונה'. מאיפה באה השנינות הזו? לקוחות מבינים את ההומור הזה?
כן... יש בזה משהו... 'מחרשות פלסטיק', 'מפלץ אמריקאי', 'רמקולים לל"ג בעומר' הם כולם מטבעות לשון של יאיר שיש בהם משהו 'בן-יהודה' שכזה. אבל 'גדול מידי למעצור דלת וקטן מידי למלונה'... זה כבר ביאליק!
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
ענק! אבל כמו שקודמי כתב,גם עצוב.כמה עילג/אנלפביית אפשר להיות?! ובקשר "ליצירות" האלה,זה לא מערכת ערסים לארועי קריוקי? לפחות גם זה ששלח לך את ההודעה היה מציע לך גם בקבוק של גרייגוס (או בלשונם -"גרגוס")
ממש שלונסקי או כפי שביאליק כינה אותו - לשונסקי
אני מעיין לעיתים רחוקות ביד 2 (בערך פעמיים ביום) בחיפושי אחר מציאות וינטאג' ומדי פעם נתקל במודעה של "בוקסה וינטז' למבינים ולהספנים" (הטעויות במקור)
וזה מעלה לי את הראש לדם מרוב עצבים !
מגיע מבית היוצר של "מחר אני יביא DT רוצחת לבצפר / אימפרזה קטלנית" , לכשיתבגר אפשר להוסיף "ישתבח שמו לעד / אין עוד מלבדו" . לפחות כמעט אין שגיאות כתיב .
עוד לקוח של האח הגדול , you can take that to the bank .
הדברים הכי מעניינים ביד 2 הם בקטגוריה של הפורצים - מערכות סטריאו , יש שם הרבה "אספנים" שבמקרה יש לי 4 נגני DVD זולים וכמה מגדלים של "בוקסות" כל אחת ב50 שקל.
וכפי שנאמר: אתה יכול (אולי) להציא את ה"בן אדם" מהZZZ אבל לא יכול (בד"כ) להוציא את ה ZZZ מה "בן אדם"...
הכל טוב והכל לטובה...
,בוקסות" בשפה שלי הן אותן כוסיות / מפתחות-כוס שפותחות אומים / ברגים בגדלים שונים (מילימטריות ואינטשיות )
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!