שאלה לגבי כרטיס אשראי בגוגל פליי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
ירקרק פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #1 

האחיין הקטן שלי משגע אותי כבר שבוע שהוא חייב אבל חייב את המשחק minecraft בטאבלט שלו.אחותי ובעלה משום מה (מאיזו סיבה עקרונית) לא מוכנים בשום פנים להכניס את הכרטיס אשראי שלהם ולרכוש את המשחק בעלות של 22 שקל,שלמעשה מעולם לא רכשו אפליקצייה בתשלום (קמצנים :lol: ! )

לי אין בעיה לשלוף את הכרטיס ולפנק את האחיין וכאן השאלה שלי - אחרי הרכישה אני יכול להעלים את הכרטיס אשראי מהטאבלט שלו?שלא ירכוש לי עוד משחקים וכדומה?

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #2 

אם אני זוכר נכון, הפליי מבקש כל פעם ססמה לפני שהוא מבצע רכישה בתשלום.

אצל (בנקסוס 5) בעמוד הסטינגס של הפליי יש require password for purchses והוא מסומן "לכל רכישה שמבוצעת במכשיר"
יש כמה אפשרויות - אף פעם, כל 30 דקות וכל רכישה.
תגדיר בטבלט כל רכישה.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1242
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #3 

כן אבל אתה תצטרך להזין פרטי אשראי שלך שקשורים לחשבון משתמש של האחיין/אחות/גיס שלך תלוי מה מוגדר בטבלט.
אפשרויות:
א) תן לאחותך 22 שקל (מזומן) שהיא תזין את הפרטים שלה.
ב) אחרי שאתה קונה, אפשר להכנס לgoogle wallet של החשבון של הטבלט (אחותך??) דרך דפדפן רגיל ולהסיר את אמצעי התשלום (כרטיס אשראי).

ירקרק פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #4 

tvholic

כן אני מכיר את האופצייה הזו מהסמארטפון שלי,ואני יודע שאפשר לבקש סיסמה ואז הוא לא יוכל לרכוש,הכוונה שלי הייתה למחוק בכלל זכר לכרטיס שלי על הטאבלט.תודה בכל מקרה.

HT ASSAF

כן ברור לי שאצטרך להזין פרטי כרטיס שלי לחשבון משתמש אחר,אין לי בעיה עם זה.

א - לא רלוונטי,כתבתי כבר זה איזשהו עניין עקרוני אצלה,לא ה 22 שקל הבעיה,היא לא מעוניינת לשייך כרטיס אשראי לחשבון גוגל כלשהו.

ב - החשבון/מייל בטאבלט הוא אכן של אחותי,אז אחרי שאני מכניס פרטי אשראי ומבצע רכישה,אני יכול להיכנס דרך הדפדפן לחשבון שלה ולהסיר את פרטי הכרטיס שלי?ואז אין יותר זכר בטאבלט שלו או בחשבון שלה לכרטיס אשראי שלי? הבנתי נכון?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #5 

התשובה היא כן.
נכנס אל google wallet מוסיף רכוש מסיר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”