לי אין בעיה לשלוף את הכרטיס ולפנק את האחיין וכאן השאלה שלי - אחרי הרכישה אני יכול להעלים את הכרטיס אשראי מהטאבלט שלו?שלא ירכוש לי עוד משחקים וכדומה?
שאלה לגבי כרטיס אשראי בגוגל פליי
האחיין הקטן שלי משגע אותי כבר שבוע שהוא חייב אבל חייב את המשחק minecraft בטאבלט שלו.אחותי ובעלה משום מה (מאיזו סיבה עקרונית) לא מוכנים בשום פנים להכניס את הכרטיס אשראי שלהם ולרכוש את המשחק בעלות של 22 שקל,שלמעשה מעולם לא רכשו אפליקצייה בתשלום (קמצנים
! )
לי אין בעיה לשלוף את הכרטיס ולפנק את האחיין וכאן השאלה שלי - אחרי הרכישה אני יכול להעלים את הכרטיס אשראי מהטאבלט שלו?שלא ירכוש לי עוד משחקים וכדומה?
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
אם אני זוכר נכון, הפליי מבקש כל פעם ססמה לפני שהוא מבצע רכישה בתשלום.
אצל (בנקסוס 5) בעמוד הסטינגס של הפליי יש require password for purchses והוא מסומן "לכל רכישה שמבוצעת במכשיר"
יש כמה אפשרויות - אף פעם, כל 30 דקות וכל רכישה.
תגדיר בטבלט כל רכישה.
אצל (בנקסוס 5) בעמוד הסטינגס של הפליי יש require password for purchses והוא מסומן "לכל רכישה שמבוצעת במכשיר"
יש כמה אפשרויות - אף פעם, כל 30 דקות וכל רכישה.
תגדיר בטבלט כל רכישה.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
כן אבל אתה תצטרך להזין פרטי אשראי שלך שקשורים לחשבון משתמש של האחיין/אחות/גיס שלך תלוי מה מוגדר בטבלט.
אפשרויות:
א) תן לאחותך 22 שקל (מזומן) שהיא תזין את הפרטים שלה.
ב) אחרי שאתה קונה, אפשר להכנס לgoogle wallet של החשבון של הטבלט (אחותך??) דרך דפדפן רגיל ולהסיר את אמצעי התשלום (כרטיס אשראי).
אפשרויות:
א) תן לאחותך 22 שקל (מזומן) שהיא תזין את הפרטים שלה.
ב) אחרי שאתה קונה, אפשר להכנס לgoogle wallet של החשבון של הטבלט (אחותך??) דרך דפדפן רגיל ולהסיר את אמצעי התשלום (כרטיס אשראי).
tvholic
כן אני מכיר את האופצייה הזו מהסמארטפון שלי,ואני יודע שאפשר לבקש סיסמה ואז הוא לא יוכל לרכוש,הכוונה שלי הייתה למחוק בכלל זכר לכרטיס שלי על הטאבלט.תודה בכל מקרה.
HT ASSAF
כן ברור לי שאצטרך להזין פרטי כרטיס שלי לחשבון משתמש אחר,אין לי בעיה עם זה.
א - לא רלוונטי,כתבתי כבר זה איזשהו עניין עקרוני אצלה,לא ה 22 שקל הבעיה,היא לא מעוניינת לשייך כרטיס אשראי לחשבון גוגל כלשהו.
ב - החשבון/מייל בטאבלט הוא אכן של אחותי,אז אחרי שאני מכניס פרטי אשראי ומבצע רכישה,אני יכול להיכנס דרך הדפדפן לחשבון שלה ולהסיר את פרטי הכרטיס שלי?ואז אין יותר זכר בטאבלט שלו או בחשבון שלה לכרטיס אשראי שלי? הבנתי נכון?
כן אני מכיר את האופצייה הזו מהסמארטפון שלי,ואני יודע שאפשר לבקש סיסמה ואז הוא לא יוכל לרכוש,הכוונה שלי הייתה למחוק בכלל זכר לכרטיס שלי על הטאבלט.תודה בכל מקרה.
HT ASSAF
כן ברור לי שאצטרך להזין פרטי כרטיס שלי לחשבון משתמש אחר,אין לי בעיה עם זה.
א - לא רלוונטי,כתבתי כבר זה איזשהו עניין עקרוני אצלה,לא ה 22 שקל הבעיה,היא לא מעוניינת לשייך כרטיס אשראי לחשבון גוגל כלשהו.
ב - החשבון/מייל בטאבלט הוא אכן של אחותי,אז אחרי שאני מכניס פרטי אשראי ומבצע רכישה,אני יכול להיכנס דרך הדפדפן לחשבון שלה ולהסיר את פרטי הכרטיס שלי?ואז אין יותר זכר בטאבלט שלו או בחשבון שלה לכרטיס אשראי שלי? הבנתי נכון?