מישהו יכול להזכיר איך מחברים את הסאב לרסיבר? (סאב אקטיבי של pure acoustics)
הסאב לא היה מחובר תקופה ארוכה, ורק עכשיו חזר מתיקון.
הוא מתחבר לרסיבר אונקיו 636, הכבל של הסאב כבר מחובר לרסיבר (ביציאת PRE כמובן).
אני רק לא זוכר לאיזה כניסה מכניסים אותו לסאב.
ועוד שאלה קטנה על הדרך למומחים:
מה זה ה"LEVEL" וה"CROSS OVER"...?
איך הם משפיעים על העוצמה והבסים בזמן השידור?
ואיך לדעתכם הכי כדאי לכוון אותם? (מספיק לי גם משהו קל, לא בא לי לגמור את הספק כוח שוב).
תודה לעוזרים!!!
הוא מתחבר לרסיבר אונקיו 636, הכבל של הסאב כבר מחובר לרסיבר (ביציאת PRE כמובן).
אני רק לא זוכר לאיזה כניסה מכניסים אותו לסאב.
ועוד שאלה קטנה על הדרך למומחים:
מה זה ה"LEVEL" וה"CROSS OVER"...?
איך הם משפיעים על העוצמה והבסים בזמן השידור?
ואיך לדעתכם הכי כדאי לכוון אותם? (מספיק לי גם משהו קל, לא בא לי לגמור את הספק כוח שוב).
תודה לעוזרים!!!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הכבל מתחבר לסאב לכניסה האדומה של ה LINE IN
את ה קרוס אובר אתה מכוון ל MAX
את ה LEVEL אתה מכוון לקצת פחות מהחצי או במידה ואתה רוצה לדייק תשיג מד SPL ותכוון את ה LEVEL ל 75DB
תריץ כיול ובזה נגמר הסיפור
בהצלחה
את ה קרוס אובר אתה מכוון ל MAX
את ה LEVEL אתה מכוון לקצת פחות מהחצי או במידה ואתה רוצה לדייק תשיג מד SPL ותכוון את ה LEVEL ל 75DB
תריץ כיול ובזה נגמר הסיפור
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 17/09/2014 8:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- YossiMalool
- עוסק בתחום

- תגובות: 53
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
@Narion
ב636 יש לך יציאה שכתוב עליה במפורש סאבוופר...לפי התמונה של הסאב שלך שצירפת אתה צריך לחבר את הכל ליציאת הRCA האדומה ברוב המקרים (תנסה את שתיהן ותראה איזה מהן מוציאה סאונד) הכפתור של הLEVEL הוא למעשה הווליום של הסאב וקובע את העוצמה...הכפתור של הCROSSOVER קובע החל מאיזה תדר הרסיבר ישלח את הצלילים הנמוכים לסאב במקום לרמקולים הקדמיים...איך תכוון אותו תלוי ברמקולים הקדמיים שיש לך....עד לאיזה תדר הם יורדים ואם הם מסוגלים לתת בס איכותי..."תשחק" עם הכפתור הזה בכמה מצבים כשברקע מוזיקה שאתה מכיר ותשאיר אותו במצב שבו המוזיקה נשמעת לך הכי טוב בלי בומים מוגזמים מהסאב ובלי רעשים חריגים מהרמקולים הקדמיים...בהצלחה...(והמלצה קטנה...תחליף סאב בהזדמנות הראשונה...pure acoustics זאת לא פירמה שהייתי רוצה לראות מחוברת לרסיבר של אונקיו)
ב636 יש לך יציאה שכתוב עליה במפורש סאבוופר...לפי התמונה של הסאב שלך שצירפת אתה צריך לחבר את הכל ליציאת הRCA האדומה ברוב המקרים (תנסה את שתיהן ותראה איזה מהן מוציאה סאונד) הכפתור של הLEVEL הוא למעשה הווליום של הסאב וקובע את העוצמה...הכפתור של הCROSSOVER קובע החל מאיזה תדר הרסיבר ישלח את הצלילים הנמוכים לסאב במקום לרמקולים הקדמיים...איך תכוון אותו תלוי ברמקולים הקדמיים שיש לך....עד לאיזה תדר הם יורדים ואם הם מסוגלים לתת בס איכותי..."תשחק" עם הכפתור הזה בכמה מצבים כשברקע מוזיקה שאתה מכיר ותשאיר אותו במצב שבו המוזיקה נשמעת לך הכי טוב בלי בומים מוגזמים מהסאב ובלי רעשים חריגים מהרמקולים הקדמיים...בהצלחה...(והמלצה קטנה...תחליף סאב בהזדמנות הראשונה...pure acoustics זאת לא פירמה שהייתי רוצה לראות מחוברת לרסיבר של אונקיו)
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
·YossiMalool כתב:@Narion
ב636 יש לך יציאה שכתוב עליה במפורש סאבוופר...לפי התמונה של הסאב שלך שצירפת אתה צריך לחבר את הכל ליציאת הRCA האדומה ברוב המקרים (תנסה את שתיהן ותראה איזה מהן מוציאה סאונד) הכפתור של הLEVEL הוא למעשה הווליום של הסאב וקובע את העוצמה...הכפתור של הCROSSOVER קובע החל מאיזה תדר הרסיבר ישלח את הצלילים הנמוכים לסאב במקום לרמקולים הקדמיים...איך תכוון אותו תלוי ברמקולים הקדמיים שיש לך....עד לאיזה תדר הם יורדים ואם הם מסוגלים לתת בס איכותי..."תשחק" עם הכפתור הזה בכמה מצבים כשברקע מוזיקה שאתה מכיר ותשאיר אותו במצב שבו המוזיקה נשמעת לך הכי טוב בלי בומים מוגזמים מהסאב ובלי רעשים חריגים מהרמקולים הקדמיים...בהצלחה...(והמלצה קטנה...תחליף סאב בהזדמנות הראשונה...pure acoustics זאת לא פירמה שהייתי רוצה לראות מחוברת לרסיבר של אונקיו)...
1. 2 הכניסות Level יעבדו אותו דבר. פשוט אם מחברים את שתיהן זה אותו דבר כמו להגביר Volume ב- 3DB
2. CROSSOVER כל מה שהיסברת לא נכון. כמו ש- @istarmini כתב, שמים אותו על MAX. (את ה- CROSSOVER קובעים ברסיבר, לא בסאב), הרצת הכיול ברסיבר עושה את כל העבודה בשבילך. וגם תיקונים לכיול עושים ברסיבר ולא בסאב.
3.אז אתה לא היית מחבר מוצר של pure acoustics לרסיבר, אז מה? זה אומר שלאחרים זה לא מספיק?
(גם אני לא ממליץ על מוצרי מדבקה, אבל אם כבר יש לו ולא מפריע לו, שיהנה)
- Amir64
-
- גורו

·Narion כתב:אגב למה החלטתם שפיור אקוסטיקס היא חברת מדבקה? מדובר ביצרנית גדולה, עם מוצרים שגם עולים לא מעט כסף ואף משתתפים בתערוכות שונות בעולם....
כי היא לא מפתחת שום דבר, ולא מייצרת שום דבר.
היא מה שנקרא סוחר גדול.
קונה מוצרים בכמויות ומבקשת שישימו את הלוגו שלה על המוצר.
כל מוצר שהיא מוכרת, תמצא את אותו מוצר בדיוק בשמות שונים.
(ולכן זה נקרא מדבקה)
גם אתה יכול להזמין 1000 סוגי מוצרים מיצרנים שונים בעולם, 500 יחידות מכל מוצר, ולשים על זה את השם "Narion".
ולהצטייר כחברה גדולה.
יותר מזה, אתה יכול להגיע להסכם על יצרן סיני, שדגמים מסויימים מהמוצרים שלו יהיה בלעדית עם השם שלך.
ואז גם לא ימצאו את המוצר הספיציפי עם שם אחר.
אתה יודע בוודאות שהיא משתמשת במוצרים שנמצאים בשוק גם תחת שמות אחרים? לי זה קצת נשמע מופרך, אשמח אם תתיחס לעניין התערוכות הבינלאומיות, למיטב ידיעתי אין שם חברות מדבקה, ועדיין החברה הזו מציגה שם מכשירים מתוצרתה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Narion כתב:תודה לכל העוזרים, אגב למה החלטתם שפיור אקוסטיקס היא חברת מדבקה? מדובר ביצרנית גדולה, עם מוצרים שגם עולים לא מעט כסף ואף משתתפים בתערוכות שונות בעולם....
ענין ״הלא מעט כסף ״הוא לחלוטין יחסי, במיוחד בתחום הזה.
האמן לי שהמוצרים שלהם נחשבים למוצרים מאודדדדדד זולים בתחום.
מה שחשוב שאתה נהנה ,מדבקה? לא מדבקה ? תערוכות ? הכול שטויות.אתה נהנה? זה מה שחשוב.
·כמובן שאני נהנה.istarmini כתב:·......
ענין ״הלא מעט כסף ״הוא לחלוטין יחסי, במיוחד בתחום הזה.
האמן לי שהמוצרים שלהם נחשבים למוצרים מאודדדדדד זולים בתחום.
מה שחשוב שאתה נהנה ,מדבקה? לא מדבקה ? תערוכות ? הכול שטויות.אתה נהנה? זה מה שחשוב....
אם לא הייתי נהנה, הייתי ממזמן מחליף את הסט.
אני מסכים איתכם שיש שוני בין היצרניות, כמו בכל תחום יש את האיכותיות ביותר, יש את אלה שבאמצע, ויש את הגרועות.
לדעתי זה קצת מוגזם לקרוא לפיור אקוסטיקס חברת מדבקה (במיוחד לאור העובדה שיש להם אתר מרשים, שירות לקוחות בינלאומי, מוצרים בלעדיים, ואחריות מקיפה בארץ של סיריוס).
מדבקה בעיני היא חברה של קשורה לעולם, שגם אם תחפש אותה עד מחר לא תמצא אותה בGOOGLE.
אבל כל אחד והשקפת עולמו.
- Amir64
-
- גורו

רצית דוגמה:
רמקול נייד GTX-16
מהאתר שלהם:
http://www.pure-acoustics.com/design/manuals/ts_gtx16.pdf
הדגם המקורי: Liweek IF530
http://www.aliexpress.com/item/if530-usb-audio-mini-speaker-laptop-audio-subwoofer-insert-card-speaker-New-Digital-USB-Mini-Portable/713461938.html
ברמקולים גדולים קשה יותר למצוא כי החיפוש לפי תמונה בגוגל מביא המון תוצאות לא באמת של אותו רמקול, הם לא ייחודיים מספיק.
רמקול נייד GTX-16
מהאתר שלהם:
http://www.pure-acoustics.com/design/manuals/ts_gtx16.pdf
הדגם המקורי: Liweek IF530
http://www.aliexpress.com/item/if530-usb-audio-mini-speaker-laptop-audio-subwoofer-insert-card-speaker-New-Digital-USB-Mini-Portable/713461938.html
ברמקולים גדולים קשה יותר למצוא כי החיפוש לפי תמונה בגוגל מביא המון תוצאות לא באמת של אותו רמקול, הם לא ייחודיים מספיק.
- Amir64
-
- גורו

·Narion כתב:
·כמובן שאני נהנה.......
אם לא הייתי נהנה, הייתי ממזמן מחליף את הסט.
אני מסכים איתכם שיש שוני בין היצרניות, כמו בכל תחום יש את האיכותיות ביותר, יש את אלה שבאמצע, ויש את הגרועות.
לדעתי זה קצת מוגזם לקרוא לפיור אקוסטיקס חברת מדבקה (במיוחד לאור העובדה שיש להם אתר מרשים, שירות לקוחות בינלאומי, מוצרים בלעדיים, ואחריות מקיפה בארץ של סיריוס).
מדבקה בעיני היא חברה של קשורה לעולם, שגם אם תחפש אותה עד מחר לא תמצא אותה בGOOGLE.
אבל כל אחד והשקפת עולמו....
עריכה:
סיריוס הם חנות שמייבאת מוצרים שחלקם הם מוצרי מדבקה.
לדוגמה הם מזמינים בטורקיה עם השם lexus קו שולחנות מדיה ייחודי לישראל.
נערך לאחרונה על ידי Amir64 ב 17/09/2014 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

@Narion
להרים אתר מדהים זה החלק הכי זול בכל הפעילות העסקית.
ראית באתר שלהם רשימת מפיצים? מדינות שהם משווקים אליהם?
מידע על פיתוח? היסטוריה של החברה?
בוא נספר לך קצת היסטוריה.
הם התחילו כחברת שיווק מוצרים סיניים באוסטרליה.
ראו כי טוב, והקימו אתר עם סיומת COM, משרד בארה"ב, והתחילו להדביק את שם החברה על המוצרים.
לפני זה הם לא עשו זאת.
לפי זה גם אמאזון עומד בקריטריון שלך ליצרן אמין ואמיתי.במיוחד לאור העובדה שיש להם אתר מרשים, שירות לקוחות בינלאומי....
להרים אתר מדהים זה החלק הכי זול בכל הפעילות העסקית.
ראית באתר שלהם רשימת מפיצים? מדינות שהם משווקים אליהם?
מידע על פיתוח? היסטוריה של החברה?
בוא נספר לך קצת היסטוריה.
הם התחילו כחברת שיווק מוצרים סיניים באוסטרליה.
ראו כי טוב, והקימו אתר עם סיומת COM, משרד בארה"ב, והתחילו להדביק את שם החברה על המוצרים.
לפני זה הם לא עשו זאת.
- Amir64
-
- גורו

זה מדבקה ייחודית לישראל, אבל יש הרבה חברות מדבקה שפועלות בכל מיני מקומות בעולם.מדבקה בעיני היא חברה של קשורה לעולם, שגם אם תחפש אותה עד מחר לא תמצא אותה בGOOGLE...
בעיני הקריטריון לחברת מדבקה הוא:
אין לה יחידת פיתוח, אין לה מילה בנושא תכנון המוצר, איפיונו, עיצובו, וכולי.
היא עושה הסכם עם יצרן: אני אשווק מוצר שלך עם השם שלי.
היצרן מוכר את המוצר לחברה, או מקבל אחוזים מהמכירות.
לחברה אין מעבדה מרכזית, אין לה מושג ויכולת לתת שירות תיקונים, הדרכה למעבדות של מפיצים שלה על המוצרים אותם היא מוכרת.
היא מכסה על חוסר זה ע"י החלפת מוצר תקול בחדש.
או שהיבואן לוקח על עצמו תיקונים שהוא מסוגל לבצע.
·Amir64 כתב:זה מדבקה ייחודית לישראל, אבל יש הרבה חברות מדבקה שפועלות בכל מיני מקומות בעולם.......
בעיני הקריטריון לחברת מדבקה הוא:
אין לה יחידת פיתוח, אין לה מילה בנושא תכנון המוצר, איפיונו, עיצובו, וכולי.
היא עושה הסכם עם יצרן: אני אשווק מוצר שלך עם השם שלי.
היצרן מוכר את המוצר לחברה, או מקבל אחוזים מהמכירות.
לחברה אין מעבדה מרכזית, אין לה מושג ויכולת לתת שירות תיקונים, הדרכה למעבדות של מפיצים שלה על המוצרים אותם היא מוכרת.
היא מכסה על חוסר זה ע"י החלפת מוצר תקול בחדש.
או שהיבואן לוקח על עצמו תיקונים שהוא מסוגל לבצע....