האם למישהו יש את נגן ה HD ל XBOX החדש?
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
היי
אני מתאר לעצמי שיש פה כמה שקנו את ה XBOX החדש.
אז אני שואל את כל בעלי ה XBOX האם הם קנו גם את הנגן החיצוני.
אם כן האם ניסיתם לחבר אותו ב USB ל PC?
אני יודע שהצליחו לפרוץ אבל אני מדבר על חוקי.
תודה
אני מתאר לעצמי שיש פה כמה שקנו את ה XBOX החדש.
אז אני שואל את כל בעלי ה XBOX האם הם קנו גם את הנגן החיצוני.
אם כן האם ניסיתם לחבר אותו ב USB ל PC?
אני יודע שהצליחו לפרוץ אבל אני מדבר על חוקי.
תודה
חבר מביא לי את הנגן מארה"ב בעוד 4 ימים.
אני לא חושב שיש כאן עניין של חוקי או לא חוקי, הנגן במקור לא מיועד לחיבור למחשב אבל יש דרך לעקוף את זה ולחבר.
מישהו הזמין סרטים כבר? החנויות בארץ מנסות לנצל אותנו ודורשות 180-250 ש"ח על סרט כשבארה"ב אפשר להשיג ב-20$.
אני לא חושב שיש כאן עניין של חוקי או לא חוקי, הנגן במקור לא מיועד לחיבור למחשב אבל יש דרך לעקוף את זה ולחבר.
מישהו הזמין סרטים כבר? החנויות בארץ מנסות לנצל אותנו ודורשות 180-250 ש"ח על סרט כשבארה"ב אפשר להשיג ב-20$.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
חברים אין פה שום דבר לא חוקי הנגן יכול להחתבר למחשב ואף אחד במיקרוסופט לא ניסה לומר לנו אחרת מעבר לזה על איזה פריצות אתם מדברים? המכשיר לא נפרץ ולא בטיח כל העניין שבגלל אי אפשר היה בהתחלה להריץ אץ הנגן על המחשב הוא עניין הדרייברים ועכשיו ניתן בגלל שיצאו דריברים בשבילו אין כאן שום פעולה לא חוקית!
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
האם מה שאתה אומר זה שיש דריברים ואני יכול לחבר למחשב בלי לעשות שום פריצה?OOkladek כתב:חברים אין פה שום דבר לא חוקי הנגן יכול להחתבר למחשב ואף אחד במיקרוסופט לא ניסה לומר לנו אחרת מעבר לזה על איזה פריצות אתם מדברים? המכשיר לא נפרץ ולא בטיח כל העניין שבגלל אי אפשר היה בהתחלה להריץ אץ הנגן על המחשב הוא עניין הדרייברים ועכשיו ניתן בגלל שיצאו דריברים בשבילו אין כאן שום פעולה לא חוקית!...
האם אתה מדבר מניסיון אישי או שקראת באיזה מקום?
תוכל להפנות אותי לדריברים?
התהליך להרצת הנגן מאוד פשוט ומהיר ושוב פעם הסיבה לכך היא שהפעולה חוקית לחלוטין!
סדר הפעולות:
חבר את נגן ה HD-DVD למחשב
הורד את הדרייברים של חברת TOSHIBA מכאן: http://rapidshare.com/files/3149367/XBO ... t.rar.html
זהו זה זה כל מה שצריך בשביל להתקין את הנגן על המחשב, כמובן שצריך גם תוכנה שתנגן את הדיסקים בשביל זה צריך את WINDVD 8 התוכנה היחדה כרגע שתומכת ב HD-DVD
נ.ב
במידה ויש לך Windows Vista בכלל לא צריך להתעמץ כיוון שמיקרוסופט כללו את הדריווירים אם גירסת ה WINDOWS הזאת (מכאן שהפעולה חוקית)
אם יש לך MAC OSX גם אין בעיות והמערכת כבר מגיעה אם דריוורים (הבעיה היחידה כרגע היא שאין ל MAC OSX כרגע תוכנה שמנגנת תכנים של HD-DVD)
מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות השמח לשמוע!
ושוב פעם אני חוזר ואומר לאחראי הפורום לא מדובר בפעולה שאינה חוקית! כל מה שכתוב פה הוא בעצם בזכות מיקרוסופט (תנו להם קרדיט אנשים) שרוצים שכלך רכיבי ה XBOX שלהם יוכלו לעבוד אם המחשבים האישיים.
סדר הפעולות:
חבר את נגן ה HD-DVD למחשב
הורד את הדרייברים של חברת TOSHIBA מכאן: http://rapidshare.com/files/3149367/XBO ... t.rar.html
זהו זה זה כל מה שצריך בשביל להתקין את הנגן על המחשב, כמובן שצריך גם תוכנה שתנגן את הדיסקים בשביל זה צריך את WINDVD 8 התוכנה היחדה כרגע שתומכת ב HD-DVD
נ.ב
במידה ויש לך Windows Vista בכלל לא צריך להתעמץ כיוון שמיקרוסופט כללו את הדריווירים אם גירסת ה WINDOWS הזאת (מכאן שהפעולה חוקית)
אם יש לך MAC OSX גם אין בעיות והמערכת כבר מגיעה אם דריוורים (הבעיה היחידה כרגע היא שאין ל MAC OSX כרגע תוכנה שמנגנת תכנים של HD-DVD)
מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות השמח לשמוע!
ושוב פעם אני חוזר ואומר לאחראי הפורום לא מדובר בפעולה שאינה חוקית! כל מה שכתוב פה הוא בעצם בזכות מיקרוסופט (תנו להם קרדיט אנשים) שרוצים שכלך רכיבי ה XBOX שלהם יוכלו לעבוד אם המחשבים האישיים.
אני רוצה להסביר מדוע מיקרוסופט עושית את זה אפשרי.
המטרה של מיקרוסופט היא דחיפה של חומרת הקונסולה שלה ה XBOX360 לשוק ומה יותר טוב מאשר להציע את נגן ה HD-DVD הכי זול בשוק לאוהבי HTPC ומעבר לזה דחיפה חזקה יותר של ה HD-DVD לשוק ובכך ליצור ל SONY תחרות קשה יותר במלחמת הפורמטים של הדור הבא, זה באמת כלכך פשוט וכמובן שאנחנו הצרכנים רק מרוויחים מזה.
וכן מה שאני זה נכון אפילו כלכך נכון שחבר שלי הזמין את הנגן בשביל מחשב ה HTPC שלו.
נ.ב.
חכה כאשר VISTA תצא לשוק הפרטי בצורה מסודרת ותראה איזו תמיכה גדולה יהיה לתוסף הזה ב Windows!
המטרה של מיקרוסופט היא דחיפה של חומרת הקונסולה שלה ה XBOX360 לשוק ומה יותר טוב מאשר להציע את נגן ה HD-DVD הכי זול בשוק לאוהבי HTPC ומעבר לזה דחיפה חזקה יותר של ה HD-DVD לשוק ובכך ליצור ל SONY תחרות קשה יותר במלחמת הפורמטים של הדור הבא, זה באמת כלכך פשוט וכמובן שאנחנו הצרכנים רק מרוויחים מזה.
וכן מה שאני זה נכון אפילו כלכך נכון שחבר שלי הזמין את הנגן בשביל מחשב ה HTPC שלו.
נ.ב.
חכה כאשר VISTA תצא לשוק הפרטי בצורה מסודרת ותראה איזו תמיכה גדולה יהיה לתוסף הזה ב Windows!
אני בטוח שהמחיר הוא לא פחות מ 200$ המחירים לא משתנים הרבה השינוי העיקרי הוא במקומות שאליהם הקונסולה לא מגיעה באופן מסודר (דוגמאת ישראל) והשינוי במחיר כמובן הוא כלפי מעלה, אין כלכך לאן לרדת במחיר מיקרוסופט מחזיקים חזק מאוד במחירי החומרה שלהם כך שיהיו תואמים (פחות או יותר) בכל מדינה אצל כל מוכר.
אני מתכוון לטוס לארה"ב בקרוב מאוד אבל לא החלטתי בעצמי אם להביא את הכונן (אני לא צריך אותו למחשב כיוון שיש לי את ה XBOX360), בכל זאת אני חושב לעצמי, כמה כבר אני הצפה בסרטי HD-DVD?.
אני מתכוון לטוס לארה"ב בקרוב מאוד אבל לא החלטתי בעצמי אם להביא את הכונן (אני לא צריך אותו למחשב כיוון שיש לי את ה XBOX360), בכל זאת אני חושב לעצמי, כמה כבר אני הצפה בסרטי HD-DVD?.
אל תשכח שהשם השני של EBAY זה השוק האפור, ישנם הרבה "חנויות" ב EBAY שמיקרוסופט לא יכולים לעשות נגדם כלום אני מדבר איתך על חנות רגילה ברחוב ששם אף אחד לא יעיז לשבור את השוק או את המחירים שמיקרוסופט מכתיבה לחומרה שלה כיוון שמיקרוסופט יוכלו אותו בלי מלח (וטוב שכך לדעתי כיוון שכאשר שוק נשבר נפתח מקום לשוק אפור ולמוכרים חאפרים).
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהוא יודע עם אזורי הקונסולה חלים גם על הנגן? כלומר כיום יש רק נגני NTSC (משווק רק באמריקה ובמזרח) אבל יש גם קונולות אירופאיות.
לי למשל יש ארופאית ואני לא יודע אם יעבוד לי או לא אז עדיין לא הזמנתי... מישהוא יודע את התשובה?
לי למשל יש ארופאית ואני לא יודע אם יעבוד לי או לא אז עדיין לא הזמנתי... מישהוא יודע את התשובה?
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
XBOX HD DVD
אני אשמח להראות לאנשים את הסרט אני מאד אהבתי את האיכות אבל אני משוחד
אולי אני אזמין את מנהלי האתר או מישהו שמוכן לעשות סקירה
דרך אגב המכשיר נרכש ב AMAZON ועלה לי 199 דולר
המכשיר מגיע עם שלט ל XBOX שעולה 23 דולר (חיסכון יפה) וסרט קינג קונג (עולה 20 דולר)
כך שבפועל המכשיר עצמו עולה 150 דולר בקירוב
לדעתי שווה
סרטים עולים החל מ 19 דולר ועד 30 דולר לפי AMAZON
אולי אני אזמין את מנהלי האתר או מישהו שמוכן לעשות סקירה
דרך אגב המכשיר נרכש ב AMAZON ועלה לי 199 דולר
המכשיר מגיע עם שלט ל XBOX שעולה 23 דולר (חיסכון יפה) וסרט קינג קונג (עולה 20 דולר)
כך שבפועל המכשיר עצמו עולה 150 דולר בקירוב
לדעתי שווה
סרטים עולים החל מ 19 דולר ועד 30 דולר לפי AMAZON