מחפש מכשיר תומך 4K+XBMC עד מחיר של 140$ בחו"ל
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום לכולם
חשבתי ללכת על MINIX Neo X8-H אבל אנדרויאד עדיין זה לא זה מבחינת XBMC.
חשבתי ללכת על מיני מחשב אבל הם הרבה יותר יקרים (Qotom I37C).
יש עוד אלטנטיבות שאני מפספס?
חשבתי ללכת על MINIX Neo X8-H אבל אנדרויאד עדיין זה לא זה מבחינת XBMC.
חשבתי ללכת על מיני מחשב אבל הם הרבה יותר יקרים (Qotom I37C).
יש עוד אלטנטיבות שאני מפספס?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
זה אומנם מוגדר כסטרימר אבל הוא נכנס גם בתקציב וגם בדרישות - רק זול יותר:)
http://www.hometheater.co.il/vt218086.4 ... nhour.html
http://www.hometheater.co.il/vt218086.4 ... nhour.html
חברים יש גם הבדל עצום בין 1080p לבין Blueray.1080p.
רוב האנדרואידים מסוגלים להריץ בלי בעיה כל וידאו שתתנו, אבל הבעיה שמעמיסה הכי הרבה על המכשיר והיא הגורמת לתקיעות היא האודיאו.
יש מקרים שגם YIFY לא יעבוד חלק.
לנושא:
NUC דור 2 יוצא בעתיד הקרוב, איתו גם הורדת מחירים לדגמים הנוכחיים.
אבל וואו ראיתי עכשיו את המפרט של openhour שפורסם פה והוא נראה מעולה - הכל תלוי במחירו
רוב האנדרואידים מסוגלים להריץ בלי בעיה כל וידאו שתתנו, אבל הבעיה שמעמיסה הכי הרבה על המכשיר והיא הגורמת לתקיעות היא האודיאו.
יש מקרים שגם YIFY לא יעבוד חלק.
לנושא:
NUC דור 2 יוצא בעתיד הקרוב, איתו גם הורדת מחירים לדגמים הנוכחיים.
אבל וואו ראיתי עכשיו את המפרט של openhour שפורסם פה והוא נראה מעולה - הכל תלוי במחירו
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
Joha132, אתה כנראה מתבלבל בין הקידודים. יש בלוריי מלא שזה הדיסק המקורי של הסרט. כל ה-1080P שאתה רואה ברשת אלו קידודים מחדש של הבלוריי הזה בקונטיינר MKV (או MATROSKA).
YIFY (שהיא אחת מהקבוצות הגרועות לקידודים שיש) פשוט "מכסחים" את הסרט לגמרי ובגלל זה יש להם סרטי 1080P ששוקלים 2 גיגה.
YIFY (שהיא אחת מהקבוצות הגרועות לקידודים שיש) פשוט "מכסחים" את הסרט לגמרי ובגלל זה יש להם סרטי 1080P ששוקלים 2 גיגה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לי אישית יצא לראות מכשיר שמריץ רע מאוד XBMC באנדרואיד (אפילו 720P מקרטע), אבל מנגד מריץ XBMC בלינוקס (בהפצת OpenELEC רשמית מתאימה) באופן מושלם כולל כותרי בלו ריי מלאים רגילים של הסרט אוואטאר וההופעה של דייויד גילמור ותגובה מהירה בתפריטים ובצפייה ישירה.
כך שאני מניח שזה מאוד תלוי איזו חומרה רוכשים.
זוהי הסיבה שרובנו נרתעים ממכשירי אנדרואיד. המחיר מפתה, אבל יש המון דגמים, ולא ממש ברור מה רץ טוב ומה לא, באיזו מערכת הפעלה ספציפית ובאיזו גירסה.
כשקונים מוצר מבוסס מעבד אינטל, למשל, לא יהיו אף פעם הפתעות, לא משנה מיהו היצרן של המחשב המוכן (eGlobal, אינטל, זוטק וכו), אבל המחיר כמובן יקר יותר (אם כי לא בהרבה בד"כ).
האם אתה מריץ על ה-H8 גירסה רשמית של XBMC שהתקנת על האנדרואיד או איזשהו ROM אנדרואיד ש"מקוסטם" ספציפית למכשיר שלך וכולל בתוכו XBMC שקומפל במיוחד אליו?
כך שאני מניח שזה מאוד תלוי איזו חומרה רוכשים.
זוהי הסיבה שרובנו נרתעים ממכשירי אנדרואיד. המחיר מפתה, אבל יש המון דגמים, ולא ממש ברור מה רץ טוב ומה לא, באיזו מערכת הפעלה ספציפית ובאיזו גירסה.
כשקונים מוצר מבוסס מעבד אינטל, למשל, לא יהיו אף פעם הפתעות, לא משנה מיהו היצרן של המחשב המוכן (eGlobal, אינטל, זוטק וכו), אבל המחיר כמובן יקר יותר (אם כי לא בהרבה בד"כ).
האם אתה מריץ על ה-H8 גירסה רשמית של XBMC שהתקנת על האנדרואיד או איזשהו ROM אנדרואיד ש"מקוסטם" ספציפית למכשיר שלך וכולל בתוכו XBMC שקומפל במיוחד אליו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני הרצתי על ה- TROSMART S89 את שר הטבעות בגרסת ה- 1080P בגודל 30GB עם DTS PASSTHROUGH (לא BLURAY מלא) ורץ יפה מאד דרך XBMC.
הדור הבא מבוססי RK3288 אמורים להיות אפילו יותר מהירים.
אני רץ עם ROM רשמי וה- XBMC מגיע איתו.
כמובן שצריך גרסה מקומפלט במיוחד מאחר והיא צריכה להתאים לחומרה הספציפית שיש במכשיר. כל המכשירים המבוססים על ה- S802 יכולים להריץ את אותה גרסה של OMAN ממפתחי אחד המכשירים (BEELINK אם אני לא טועה).
הדור הבא מבוססי RK3288 אמורים להיות אפילו יותר מהירים.
אני רץ עם ROM רשמי וה- XBMC מגיע איתו.
כמובן שצריך גרסה מקומפלט במיוחד מאחר והיא צריכה להתאים לחומרה הספציפית שיש במכשיר. כל המכשירים המבוססים על ה- S802 יכולים להריץ את אותה גרסה של OMAN ממפתחי אחד המכשירים (BEELINK אם אני לא טועה).
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

אם אתה בוחר את ה s802 אז תבחר דגם מבוסס על s802-h.TheWiz כתב:תודה רבה על התשובות הרבות. נראה שהבחירה תיהיה S802....
היום (בסך הכל כחודשיים אחרי הרכישה) הייתי אולי קונה מכשיר מבוסס rk3288 החדש. ה"סיכון" הוא חוסר יציבות ראשונה עד שייצאו מספר עדכונים.
לפני חודש הם לא היו קיימים... היום מחירם זהה למכשירים מבוססי s802.
מה שלא תבחר רק תדאג לקנות דגם של חברה (לא חנות) שמעדכנת את המכשירים שלה לעיתים תכופות ויש תמיכה של הקהילה.
מריץ גרסה רשמית לא עדכנתי כלום במכשיר.pixies כתב: האם אתה מריץ על ה-H8 גירסה רשמית של XBMC שהתקנת על האנדרואיד או איזשהו ROM אנדרואיד ש"מקוסטם" ספציפית למכשיר שלך וכולל בתוכו XBMC שקומפל במיוחד אליו?...
ה H8 מגיע כבר עם גרסת XBMC שמותאמת לו.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר