HTPC חדש - חיבור HDMI ואין שום סאונד!
טוב, עשיתי, ניסתי וקראתי הכל כדי לא להגיע לפה, אבל כנראה שאין ברירה ואני פונה לעזרתכם לפני שאני מחזיר את המחשב לחנות. אז ככה -
רכשתי HTPC של אחד המפרטים שפורסמו פה -
Core i3 4130
Asus H81M-A
התקנתי WIN 8.1 וחיברתי ל "47 LG (סמארט) בעזרת HDMI.
התצוגה עובדת מצויין אבל אין שום סאונד.
בהתקני השמעה היתה זמינה רק יציאת spdif שהראתה בבר הירוק שיש סאונד.
התקנתי את הדרייברים של הסאונד בדיסק שהגיע יחד עם הלוח אם,וזה אכן התקין את realtek וכעת הוא מראה שיש יציאת מסך ועדיין הבר הירוק מראה שיש סאונד אבל אין שום סאונד!
כמובן עברתי בBIOS וראיתי שכל ההגדרות מתאימות אבל אין פתרון.
מה אני מפספס?
אולי משהו בסדר הפעולות של בהתקנת המחשב? (רק התקנתי WIN 8. לא התקנתי מעבר לזה עדיין כלום!)
לעזרתכם אודה מאוד.
רכשתי HTPC של אחד המפרטים שפורסמו פה -
Core i3 4130
Asus H81M-A
התקנתי WIN 8.1 וחיברתי ל "47 LG (סמארט) בעזרת HDMI.
התצוגה עובדת מצויין אבל אין שום סאונד.
בהתקני השמעה היתה זמינה רק יציאת spdif שהראתה בבר הירוק שיש סאונד.
התקנתי את הדרייברים של הסאונד בדיסק שהגיע יחד עם הלוח אם,וזה אכן התקין את realtek וכעת הוא מראה שיש יציאת מסך ועדיין הבר הירוק מראה שיש סאונד אבל אין שום סאונד!
כמובן עברתי בBIOS וראיתי שכל ההגדרות מתאימות אבל אין פתרון.
מה אני מפספס?
אולי משהו בסדר הפעולות של בהתקנת המחשב? (רק התקנתי WIN 8. לא התקנתי מעבר לזה עדיין כלום!)
לעזרתכם אודה מאוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
הסאונד ב-HDMI הוא חלק מהצ'יפ הגרפי.
תוריד ותתקין מכאן את הדרייבר המתאים לצ'יפ הגרפי של המעבד (לינק ראשון או שני ברשימה, לפי מערכת הפעלה 32 או 64 ביט):
https://downloadcenter.intel.com/Search ... rodId=3719
תוריד ותתקין מכאן את הדרייבר המתאים לצ'יפ הגרפי של המעבד (לינק ראשון או שני ברשימה, לפי מערכת הפעלה 32 או 64 ביט):
https://downloadcenter.intel.com/Search ... rodId=3719
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הי,
מנסה לעזור, קניתי לפני כחצי שנה את אותו מפרט. אחרי הקניה, הסתבר לי שאפשרויות הסאונד שיש הן: או להוסיף יציאת אודיו דיגיטלית ואז להתחבר בכבל spdif או להשתמש ברמקול שהחיבור שלו הוא ליציאת הסאונד של המחשב.
אפשרות ה HDMI לא כיסתה את האודיו אלא רק את התמונה. מה שאני עשיתי לבסוף היה לקנות רסיבר (פיוניר ב 200 דולר בדיוטי פרי) לחבר אליו את הכבל ה HDMI וממנו להוציא כבל HDMI ואז העניין נפתר.
בהצלחה
מנסה לעזור, קניתי לפני כחצי שנה את אותו מפרט. אחרי הקניה, הסתבר לי שאפשרויות הסאונד שיש הן: או להוסיף יציאת אודיו דיגיטלית ואז להתחבר בכבל spdif או להשתמש ברמקול שהחיבור שלו הוא ליציאת הסאונד של המחשב.
אפשרות ה HDMI לא כיסתה את האודיו אלא רק את התמונה. מה שאני עשיתי לבסוף היה לקנות רסיבר (פיוניר ב 200 דולר בדיוטי פרי) לחבר אליו את הכבל ה HDMI וממנו להוציא כבל HDMI ואז העניין נפתר.
בהצלחה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא צריכה להיות בעייה להוציא אודיו ישירות אל הטלוויזיה או דרך רסיבר עם החומרה הזו.
עניין של הגדרות או התקנה לא נכונות.
עניין של הגדרות או התקנה לא נכונות.
א. תודה על התשובות המהירות והענייניות.pixies כתב:הסאונד ב-HDMI הוא חלק מהצ'יפ הגרפי.
https://downloadcenter.intel.com/Search ... rodId=3719...
ב. אכן, זה פתר את הבעיה. עשיתי הכל בערך חוץ מאת זה.. בדיעבד נוצר התקן שמע חדש בשם LG TV.
תודה רבה!
קדימה להתקנת ה XBMC..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי שהכל עובד!