מכונת כביסה בוש\סימנס 8 ק"ג או 7 ק"ג

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

ראיתי שיש בעיה נפה ב 8 ק"ג . מה דעתכם ? זה טוקבקים מכתבה http://www.themarker.com/consumer/1.525794

>> פתח תגובה
סימנס נדב
03:55
28.02.14

בבקשה לא ליפול בפח. *** של מכונה 8 קילו כרטיס מנוע נישרף אחרי 3 שנים מרכך כביסה היא לוקחת עוד ליפני שהמכונה התחילה לעבוד. תקלה f57. נזילות מים מהדלת אני שוקל ליתבוע את החברה כרגע.

לא להתקרב לסימנס בוש קונסטרוקצה!!! יניר
09:17
17.12.13

רכשתי מכונת כביסה סימנס 8 ק"ג לפני כשלוש וחצי שנים. התעקשתי על דגם שמיוצר עדיין בגרמניה העלות היתה 4400 שקלים. עכשיו לאחר שלוש וחצי שנים הופיעה תקלה f57 התקשרתי לשירות לברר מה מהות התקלה אמרו שהם לא יכולים לומר רק טכנאי יכול לאבחן תקלה בעלות של 150 ש"ח לביקור ואם רוצים לתקן זה תוספת של 100 שקלים פלוס עלות החלק. הסברתי למנהלת השירות csb שאם עלות התיקון תגיע ל1000 שקלים אני לא מעוניין בתיקון לכן רוצה לקבל הערכה. היא שוב התעקשה שטכנאי חייב להגיע. התקשרתי לטכנאי אמין וחביב מאוד מאתר מידרג () שזיהה ישר את התקלה ואמר לי שמדובר בכרטיס מנוע ושהוא לא מתעסק בזה כי זה יכול בהחלט לחזור על עצמו שוב והתיקון יקר כי רק העלות כרטיס סביב ה700 שקלים. הבנתי מדבריו שאני לא הראשון ושזאת בעיה נפוצה של כל הסידרה של ה8 קילו. התקשרתי שוב לחברה csb נותנת השירות ואמרתי להם שזה לא ייתכן מכונה בעלות כל כך גבוהה של שלוש מכונות לא מחזיקה ועלות תיקון גבוההה גם אמרתי להם שהם צריכים לקחת אחריות על פאק בייצור כי אם אותה תקלה מופיעה אצל עוד אנשים זה בעיה בפס ייצור והאחריות היא שלהם ואם חברות יותר גדולות ראו לנכון לקחת אחריות כמו טויוטא שקראה לכל בעלי רכבים מדגם מסויים לגשת אליה לתיקון חינם עוד לפני שהתגלתה התקלה אז גם הם יכולים וצריכים לספוג את העלות כרטיס הזה שאני בטוח שעלות היצור שלו לא מגיעה לעשרה שקלים. כמובן זה לא עזר לדבר עם מנהלת שירות של csb דברי נפלו על אוזניים אטומות. אין לנו שום מידע כזה על פאק ביצור טענה. אמרתי לה תבדקי קריאות שירות במחשב שלך כמה כרטיסים הלכו השנה. כמובן שלא היתה תשובה. אמרה שטכנאי צריך להגיע ויהיה אפשרות לעשות הנחה רק צריך לראות במה מדובר שאלתי הנחה הנחה או סתם תתני לי חמש אחוז... אמרה צריך לבדוק אחרי שטכנאי מגי. טכנאי מגיע בין שמונה לאחת אני מחכה הפסדתי יום עבודה כבודו מגיע בשתים עשרה מדליק מכונה אומר לאחר עשר שניות f57 הלך כרטיס מנוע עבודה + ביקור 250 ש"ח עלות כרטיס 730 ש"ח סך הכל 980 שקלים חדשים אמרתי לו חכה רגע אני אבדוק עם השרות לגבי הנחה אמר לי אני מכיר רק מנהל עבודה שלי התקשר אליו נתן לי עשר אחוז על עלות הכרטיס. היתה לו גם הצעה מפתה שאני ארכוש ביטוח לשלוש שנים נוספות ואז הכל ביחד יצא לי רק 1500 שקלים. צחקתי לו כמובן בפרצוף.

BOSCH 8 קילו ויקטור
22:53
27.10.13

אכזבה!!!
אכזבה גדולה!!!

קניתי להוריי בסוכות.

המכונה לא שקטה כמו שמצויין. הרעש זהה לרעש של המכונה הישנה.

לאחר שימוש קצר המכונה התקלקלה. אין אפשרות לפתוח את דלת המכונה ולהוציא את הכביסה הרטובה.

אכזבה ממכונה שאומרת שהיא תוצרת גרמניה (חשבתי שהיא תהיה יותר טובה מתוצרת סין).

עולה כמו שתי מכונות שלא עושות בעיות!

0minus
0plus

>> פתח תגובה
מצטרף ל 56, ממש לא ממליץ על המכונות היקרות של בוש
גלעד
09:48
25.11.12

קנינו מכונה ב 4000 שקל שלהם, והיא פשוט הורסת את הבגדים. בגדים חדשים יוצאים עם פירורים ונראים בלויים למרות שבוחרים בסחיטה העדינה ביותר. גם לנו הטכנאים שזה פשוט ככה וזה מה שיש, והציעו להשתמש בתוכנית עדינה בלבד, שזה הזוי כי אפשר להשתמש רק ברבע מכונה, וחוץ מזה שגם היא שוחקת את הבדים.
אחרי שנדנדנו להם וגם חרשנו ברשת למצוא פתרון, לא נותר לנו אלא לתרום את המכונה. קנינו מכונה חדשה אחרת ב 1500 בלבד והיא עושה עבודה פי מאה יותר טובה מהבוש העלובה הזאת.

הגב לתגובה זו
plus דרג:

minus
סגור

56

0minus
0plus

>> פתח תגובה
חשוב!!!!!!!!! לא לקנות bosch
אחד שיודע
19:22
27.06.12

לא ממליץ!!!
קניתי את המכונה לפני חודש וחצי ומאז אני עדיין שולח כביסה למכבסה.
המכונה מוציאה את הכביסה מלוכלכת בכתמים של סבון.
כל מה שניסיתי לעשות לא עובד כגון הפחתת כמות הכביסה, הפחתת כמות הסבון וכו׳.

שירות לקוחות של בוש (חברת csb) שלחו כבר פעמיים טכנאים שנתנו תשובות טיפשיות כגון לעשות כביסה עדינה בלבד, לעשות כביסת צמר בלבד, לעשות 2 קג בלבד במכונה של 7 קג או ללחוץ תמיד על שטיפה נוספת.
חשוב לציין שאף אחד מהפתרונות ההזויים והלא רלוונטיים האלה לא עזרו.

הטכנאים דיווחו שהמכונה תקינה למרות שראו את כתמי הכביסה!
שירות זוועה!
למרות המוניטין הטוב של חברת bosch ממליץ בחום להתרחק ממנה ומהשירות הזוועתי של csb תודה 0

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

האם מישהו מכיר את הבעיה F57 ?

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

מסכים לעניין ה(אין) שירות, אכן בעייתי מאוד. כל מה שמעניין אותם להרוויח על ביקור טכנאי שלא עושה כלום ועל הארכת אחריות במחירים הזויים.
לנו יש מס' מכשירים די חדשים של בוש בבית, אבל לאור השירות הלקוי שלהם לא אקנה יותר מוצרים שלהם.

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

התייעצתי עם טכנאי ואמר שעדיף 7 ק"ג של בוש , פחות תקלות , והמיסבים לא נהרסים כמו ב 8 ק"ג. אני כבר מבולבל אם להשקיע ביקרות של ה 8 ק"ג

נועם22
טרול
טרול
תגובות: 112
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

מי שקונה בימים האלו מכונת כביסה של בוש/סימנס מקבל 5 שנות אחריות מלאה בתוספת של 200 ש"ח

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

כן אני יודע על האחריות. בחברה טוענים שהיא על הכל. בכל זאת להשקיע ביקרה או ב 7 ק"ג ?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #7 

למיטב ידיעתי ה8 הן תוצרת גרמניה ואמינות מאוד
לפחות כך בסימנס
העם דורש..... כל מיני דברים

יוליוס פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

הזמנתי בסוף סימנס 8 ק"ג גרמנית

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #9 

יכול להיות שאלה מספר מקרים פרטיים, יכול להיות שלא מפעילים אותה נכון (8 ק"ג לא אומר שניתן לפוצץ את התוף במגבות ולהדליק סחיטה מקסימלית), יכול להיות שבאמת הייתה בעיה באיזשהו דגם (למרות שנראה לי הגיוני שלהרבה דגמים חלקים משותפים ורק הכרטיס מקודד לפונקציות שונות). אצלי בוש גרמנית עובדת קשה משהו כמו 5 שנים ואין בעיות כמו בגדים מלוכלכים או רעש מוגזם, למרות שעם הזמן היא מרעישה יותר משהיתה חדשה אבל עדיין לא בגדר בלתי סביר. גם במכונות יקרות אפשר ליפול רק שהסיכוי נמוך יותר. חוסר שירות זו כבר בעיה, לא נתקלתי אבל שמעתי דווקא דברים טובים על השירות שלהם.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #10 

אני ממליץ מניסיון מר עם השירות לא להתקרב לסימנס בוש קונסטרוקצה יש לי כיריים סימנס שתוקנו מספר פעמים בשנה הראשונה ולא הוחלפו... לפני שבועיים חזרה התקלה פעם נוספת ונאמר לי שלמרות שעברה שנהת האחריות לא עברו 3 חודשים מהתיקון הקודם והתיקון יהיה ללא תשלום וניקבע לי טכנאי להיום.... קיבלתי טלפון בבוקר מהטכנאי והוא אמר שהוא בדרך ולא יתקן את התיקון ללא תשלום למרות שמדובר בתיקון חוזר וזהה לתיקון שבוצע לפני פחות מ3 חודשים....
כמובן שלא הסכמתי .... הפסדתי יום עבודה בהמתנה לטכנאי
מכתב בדרך לאמון הציבור ולמועצה לצרכנות
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

vitality
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 243 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #11 

ווואאאי חברה אתם מזה בילבלתם אותי ! :oops:
אני הייתי כבר נעול על מכונת כביסה של בוש 6ק"ג 800סל"ד Bosch WAB16260IL
ותנור משולב מדגם BOSCH HGV74W353Y

מה אתם מציעים לי לעשות ??? או שהדגמים האלה הם בסדר ???:cry:

moranm
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 114
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

לנו בבית יש בוש מאוד מרוצים
ב.מ קומויז'ן בע"מ
יבוא, ייעוץ והתקנת מערכות אבטחה
www.ComVision.co.il
052-2910633

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #13 

מניסיון שלי עם תנור אפיה שלהם, אחרי שנתיים בערך דלת החזית התחממה מעל 50 מעלות (משהו שלא קרה קודם, בתנור זהה לחלוטין, אותו דגם בדיוק, שנקנה כמה חודשים לאחר מכן, שנמצא אצל קרובי משפחה זה עדיין לא קרה). הם התנערו מהבעיה בטענה שהתקן מתיר עד 60 מעלות. בוש אני לא אקנה יותר.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

@vitality
·בוש חוץ מגרמניה מיוצר גם בטורקיה (ואולי עוד מקומות). זה לא סתם סטיגמה של ארץ יצור, הטורקיים זולים יותר ומיוצרים מחומרים פחות טובים. אם אתה כבר הולך על מכונת כביסה של בוש, וודא שהיא גרמנית, אחרת במחירים יותר זולים אוהבים גם את LG שעדיפה על בוש טורקית

vitality
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

satih כתב:@vitality
·בוש חוץ מגרמניה מיוצר גם בטורקיה (ואולי עוד מקומות). זה לא סתם סטיגמה של ארץ יצור, הטורקיים זולים יותר ומיוצרים מחומרים פחות טובים. אם אתה כבר הולך על מכונת כביסה של בוש, וודא שהיא גרמנית, אחרת במחירים יותר זולים אוהבים גם את LG שעדיפה על בוש טורקית
...
·אוקיי, מכונת כביסה נחפש LG אבל מה לגבי התנור של בוש ??? מה לעשות ? לחפש חברה אחרת ? מי כדאי, כי עדיף?
איזו אכזבה.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

אצלי מכונת כביסה, תנור ונוסף מדיח לאחרונה של בוש. לא היו בעיות אז אין לי נסיון עם השירות שלהם. דיברתי עם מוכר ותיק בתחום שהמליץ על בוש גם מבחינת אמינות מוצרים וגם שירות, אבל כמו שהמקרה הפרטי שלי לא מעיד על הכלל כך גם אתה לא יכול לדעת ב-100% אם תקבל מוצר אמין או לימון. רק רציתי להדגיש את ההבדל של גרמני\טורקי, בוש לא תמיד אותו בוש.
גם LG דרך אגב מיוצר בארצות שונות, מזמן לא חיפשתי מכונת כביסה אבל כשחיפשתי אז ההמלצה על LG הייתה ללכת על דגמים מקוריאה

vitality
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

מישהו יכול לעזור לי?
יש אתר או מקור אמין ששם אפשר לבדוק איפה באמת מיוצרת מכונה כזאת או אחרת ? חוץ מלבדוק פיזית על המוצר.
תודה רבה ?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #18 

תנורי בוש למיטב ידיעתי מיוצרים בגרמניה. בלי קשר, הם מאוד אמינים ומאוד טובים. לך על תנור כזה בלי לחשוב פעמיים.

הדורות החדשים של מכונות הכביסה של בוש/סימנס/קונסטרוקטה - אם אתה קונה עד 7 ק"ג תקבל מוצר פולני או טורקי ועדיף ללכת על LG שיהיה זול יותר (רק קח בחשבון שהאחריות שלהם היא פיקציה, אבל התיקונים זולים יחסית).
אם אתה קונה 8 ק"ג תקבל מוצר גרמני והתקלות שראית בשרשור כבר די מזמן לא רלוונטיות. מומלץ בחום.

vitality
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

קרמריקה כתב:תנורי בוש למיטב ידיעתי מיוצרים בגרמניה. בלי קשר, הם מאוד אמינים ומאוד טובים. לך על תנור כזה בלי לחשוב פעמיים.

הדורות החדשים של מכונות הכביסה של בוש/סימנס/קונסטרוקטה - אם אתה קונה עד 7 ק"ג תקבל מוצר פולני או טורקי ועדיף ללכת על LG שיהיה זול יותר (רק קח בחשבון שהאחריות שלהם היא פיקציה, אבל התיקונים זולים יחסית).
אם אתה קונה 8 ק"ג תקבל מוצר גרמני והתקלות שראית בשרשור כבר די מזמן לא רלוונטיות. מומלץ בחום.
...
המון תודה,
אז על התנור אני סגור HGV74W353Y , למרות שמישהו פה התלונן על זה שהדלת תנור של בוש התחממה עד 50 מעלות.
עכשיו המכונת כביסה מדגם WAB16260IL בסימן שאלה אחרי השירשור הזה... זה או הבוש או LG
לצערי ה8 ק"ג גדול לנו ולא נחוץ.

איך אני יכול לדעת איפה הדגם של המכונת כביסה הזה מיוצר ?
·

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #20 

כאמור עד 7 ק"ג (כולל), כל מכונות הכביסה של בוש/סימנס/קונסטרוקציה לא מיוצרות בגרמניה.
אגב, 8 ק"ג זה לא כזה גדול כמו שזה נשמע...

אם בכל זאת אתה הולך על 6/7 ק"ג, לך על LG. צפה לחוסר שירות מוחלט במהלך האחריות (אבל ללא צורך אמיתי לממש אותה) ולתקלות אחרי שלוש שנים, אבל פשוטות שכל טכנאי ידע לתקן בעלות מינימלית.

זה כמובן סתם מהניסיון הפרטי שלי ושל מכריי ולא בהכרח מדגם מייצג. עם מכונות בוש פולניות אין לי ניסיון כלל ולכן לא יכול להמליץ או לשלול.

המייבש שלי הוא קונסטרוקטה שלמיטב ידיעתי הוא פולני והוא מעולה. אבל זה לא אומר כלום על מכונות הכביסה.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”