מחפש אוזניות אלחוטיות לחיבור לרסיבר עד 1000 שקל

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
אייבק פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מחפש אוזניות אלחוטיות לחיבור לרסיבר בטווח מחירים עד 1000 ש"ח.
יש אוזניות סטריו במחירים כאלה שאוכל להנות מסרטים כמו שצריך מכל צליל שיש בסרטים ולהנות ממשחקי PS4?
אשמח לקבלת הצעות וקישורים לרכישה והמלצות לאוזניות
נערך לאחרונה על ידי אייבק ב 16/09/2014 2:29, נערך 3 פעמים בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

יש לסנהייזר אוזניות אלחוטיות מעולות לשימושים הללו, אבל הן עולות בערך $200, ועד הבית הן יעלו לך משהו כמו 880 ש"ח, ואני לא יודע אם אתה בשל לחריגה כזאת מהתקציב שהגדרת לעיל... http://www.amazon.com/dp/B002SOU2Y0 :oops:

יש דגם יותר זול (משהו כמו 500 ש"ח עד הבית) של סנהייזר שגם נחשב טוב - http://www.amazon.com/dp/B0001FTVEK - אבל האוזניות האלה "פתוחות", כלומר האפרכסות חשופות לזליגת רעש במידה מסויימת הן מבחוץ פנימה והן מבפנים החוצה. זה לא היסטרי, אבל אם אתה רוצה לשמוע מוזיקה בפול ווליום כשאתה במיטה ויש מישהי שישנה ממש לידך, אז אולי זה יפריע לה קצת להירדם... ;)

אם אתה רוצה משהו זול וטוב, אז אלה - http://www.amazon.com/dp/B001584QQU - יעלו לך משהו כמו $100 עד הבית.

אייבק פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אין לי בעיה גם להעלות את התקציב עד 1000 שקל אם זה משהו טוב.יש עוד המלצות לאוזניות טובות או שללכת על הדגם הראשון שהצעת?
מצד שני אין לי בעיה להפריע למישהו במיטה לידי אז שווה לקנות את הדגם השני שפירסמת שהוא יותר זול או שבכל זאת ללכת על היקר יותר כי הוא יותר איכותי ונותן סאונד טוב יותר?

אייבק פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אתה יודע במקרה מה ההבדל בדגמים בין sennheiser rs180 לדגם ששלחת הsennheiser rs160?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #5 

ה-180 הן אוזניות "פתוחות", כלומר עם חשיפה לזליגת רעש הן מהאוזניות לסביבה החיצונית, והן לרעשים מבחוץ שיפריעו לשמע של האוזניות.
מנסיוני האישי, במרבית המקרים הסיבה לשימוש באוזניות היא כדי שלא תשמע את הסביבה ושהסביבה לא תשמע אותך, כך שה-180 הרבה פחות מתאימות מהבחינה הזאת... :oops:

אם אתה רוצה להוסיף עוד קצת כסף, לך על ה-170, שהן גם סגורות וגם נמכרות עכשיו בהנחה יפה של משהו כמו $100 מהמחיר מקורי (כך שהן ממש קרובות במחיר ל-160). (Y)

אם אתה רוצה להוסיף עוד הרבה כסף, לך על ה-220, שהן ספינת הדגל של האלחוטיות של סנהייזר (אבל גם הן פתוחות, והן עולות יותר מכפול מה-160..!) :roll:

אייבק פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

קניתי בסוף את הדגם 170 כי הם סגורות וגם יש בהם מצב סראונד שהוא פשוט מעולה לסרטים ולמשחקי סוני 4.עלו לי 130 יורו באמזון גרמניה ועוד 44 יורו על משלוח אקספרס.הזמנתי בלילה שבין רביעי לחמישי והאוזניות הגיעו אליי היום.לא לקחתי בסוף את הדגם 220 כי הם היו פתוחות

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”