מיטה מתכווננת לצפיה בטלויזיה, עזרה קטנה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שאלה פשוטה, אני צריך פתרון נוח לצפיה בטלוויזיה בחדש העבודה/שינה, הטלוויזיה היא בגודל 42" ותמוקם בגובה של 75ס"מ מהרצפה, אני לא אוהב לצפות בטלוויזיה תלויה, לא נוח לי פשוט, החדר עצמו ממש לא גדול, משהו כמו 2.8 על 3, ואני צריך מיטה נוחה לישון בה, בינתיים יושן בסלון על ספה, כי אין פתרון אחר, לחדר חשבתי בהתחלה על שזלונג, הם מספיק ארוכים לישיבה, ויש מקום לרגליים, אבל אי אפשר לישון על זה חח, או קוסרת טלוויזיה, אבל לא רוצה סתם לתפוס מקום שגם ככה אין, אז חשבתי שמיתת וחצי אם ראש מתכוונן לפחות, זה מה שאני צריך, אך לא הצלחתי למצוע מידע לגבי הזווית המקסימלית עליו עליה ניתן להרים את הראש, מישהו פה יודע? שייש לו גם מיטה מתכווננת? כי על נייר זה עדאלי וזול יחסית, ואפשר לישון בצורה נוחה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
יש לי מיטה כזו בדיוק כמו שאתה מתאר, של חברת עמינח.
אידאלי לצפייה בטלוויזיה, וכשרוצים לישון, מנמיכים עד למצב שטוח לגמרי.
שם אני מתמקם רב הזמן, ולא מעניין אותי כל ההמלצות האודייופיליות, לשבת במרכז, מול המסך, תוך יצירת משולש שווה צלעות עם הרמקולים
לגבי זווית, אתה בוחר מה הכי נוח לך.
יש לי מיטה כזו בדיוק כמו שאתה מתאר, של חברת עמינח.
אידאלי לצפייה בטלוויזיה, וכשרוצים לישון, מנמיכים עד למצב שטוח לגמרי.
שם אני מתמקם רב הזמן, ולא מעניין אותי כל ההמלצות האודייופיליות, לשבת במרכז, מול המסך, תוך יצירת משולש שווה צלעות עם הרמקולים
לגבי זווית, אתה בוחר מה הכי נוח לך.
-
denis29
- חבר ותיק

גם כך המסך לא יהיה בעמצה החדר, ואצתרך לשחק אם הבאלנס של הרמקולים, הכוונה לזווית, האם זה עולה לגובה כמו של ספה עצלך? או יותר נמוך?
כי זה משפיע על זווית צפיה של העין, זה למה זה חשוב לי בעצם, אני לא חושב שאני צריך דברים נוספים, פרט למשענת ראש מתכווננת.
כי זה משפיע על זווית צפיה של העין, זה למה זה חשוב לי בעצם, אני לא חושב שאני צריך דברים נוספים, פרט למשענת ראש מתכווננת.
-
- כך יראה שולחן העבודה בערך, צריך לעשות עוד מדידות, אבל כמו שאמרתי אני לא מסתדר אם מסך תלוי, ניסיתי עצל חברים, זה לא נוח אחרי כמה זמן, אני חושב לא סתם בקולנוע הצפייה היא במצב ישיבה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
jepe - המיטות לא קולטות קרינה , כנראה שהתכוונת שישנם רכיבים שפולטים קרינה .
נאמר בזמנו שכיוון שהמיטה דורשת חשמל וישנו חשמל כל הזמן , לכן רכיבים שמחוברים באופן קבוע לחשמל בזמן השינה אינם מומלצים.
באותה המידה ממש לא מומלץ לישון עם מטען של טלפון נייד ליד הראש כשהוא מחובר לחשמל .
נאמר בזמנו שכיוון שהמיטה דורשת חשמל וישנו חשמל כל הזמן , לכן רכיבים שמחוברים באופן קבוע לחשמל בזמן השינה אינם מומלצים.
באותה המידה ממש לא מומלץ לישון עם מטען של טלפון נייד ליד הראש כשהוא מחובר לחשמל .
-
denis29
- חבר ותיק

תכלס זה די דפוק, לא מבין למה מנוע צריך להיות פעיל כל הזמן, אם מעגל החשמל מנותק (כלומר המפסק לא לחוץ), ממה שהבנתי יש פתרון לזה בצורת איזה מתאם שפותר את הבעיה, מקסיסמום יש גם מיטות כאלה ידניות,אם 12 מצבים, אבל אין לך שליטה עדינה על הגובה, אז לא בטוח אם בין 12 המצבים יהיה את מה שאני צריך.
·movieman כתב:jepe - המיטות לא קולטות קרינה , כנראה שהתכוונת שישנם רכיבים שפולטים קרינה .
באותה המידה ממש לא מומלץ לישון עם מטען של טלפון נייד ליד הראש כשהוא מחובר לחשמל ....
כן, טעות שלי בניסוח.
בכל מקרה זה מפחיד מה שהוא שידר שם. מיטות עם קרינה של מעל 20 מיליגאוס
המנוע החשמלי פולט קרינה. צפייה מהנה או שלא...
http://kolbotek.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1018978
עוד קישורים בנושא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3924610,00.html
http://www.radiationblog.co.il/%D7%97%D ... %A7%D7%A8/