הפעלת פונקציה תמונה בתוך תמונה
-
GabyKrasny
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
שלום רב. ברשותי טלוויזיה סוני חדישה 855 בגודל 60'. מופעלים 3 מקורות כניסה: ממיר דיגיטלי של יס, DVD פשוט וכניסה של ערוצים דרך חיבור RF. ברגע שאני מפעיל את התמונה בתוך או לצד תמונה, מתאפשר רק כש הDVD או ה RF הן המובילים והתמונה הדיגיטלית נשאר אך ורק בתור תמונה משנית. הייתי מעוניין לדעת אם זאת עובדה קבועה או שניתן להפוך את הדיגטלי לתמונה מובילה תודה מראש.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אפשר להפוך. אני לא יודע בדיוק איך, אולי ב-options, או כתוב בתחתית המסך, או בהוראות.
-
GabyKrasny
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה, רק חסר לי לגלות איך. טכנאי של סוני שיצר קשר איתי לא ממש תרם.

- jtk
-
- חבר מכור קשה

קודם כל, אני משער שהתמונה הראשית היא מה שראית כשהפעלת את האפשרות. אז זאת דרך אחת לקבוע בעקיפין מה הראשי.
מעבר לזה אפשר לשנות גודל תמונה עם חיצי הלמעלה/למטה, לפחות בתמונה-ליד-תמונה. בקשר ללהחליף צד, אם אין אפשרות בתפריט או בלחיצה על משהו בשלט, אולי אין דרך חוץ מלהיות בדבר ה"ראשי" כשאתה מפעיל PIP/P&P.
מעבר לזה אפשר לשנות גודל תמונה עם חיצי הלמעלה/למטה, לפחות בתמונה-ליד-תמונה. בקשר ללהחליף צד, אם אין אפשרות בתפריט או בלחיצה על משהו בשלט, אולי אין דרך חוץ מלהיות בדבר ה"ראשי" כשאתה מפעיל PIP/P&P.
-
GabyKrasny
-
- חבר שרק התחיל

ברגע שאני עומד בדיגיטלי ומפעיל את ה PIP מקבל אותו אכן בראשי אך בתמונה הקטנה נשארת ללא שידור [שחורה] ואחרי דקה מופיעה כתובית "אין תוכניות שמורות".
כשה מופעל מהאנלוגי זה פועל באופן תקין. תודה.
כשה מופעל מהאנלוגי זה פועל באופן תקין. תודה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

אני לא יודע באיזה מצב אתה מקבל "אין תוכניות שמורות", אבל אתה יכול להחליף את מקור הוידאו: ימינה/שמאלה כדי להתמקד באחת מהתמונות, ואז להשתמש בכפתורים הרגילים להחלפת מה שמוצג שם.
-
GabyKrasny
-
- חבר שרק התחיל

אז אחרי כמה נסיונות ולחיצה על איזה לחצן בשלט, זה הצליח לי. אני מודה לך על העזרה.
תודה ושנה טובה.
תודה ושנה טובה.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

מה היתה הבעיה, ומה עשה הלחצן?
-
GabyKrasny
-
- חבר שרק התחיל