היי, זו פעם ראשונה שאני מתכנן לקנות מגבר+DAC משולב, וחשבתי על FIIO E10K בתור משהו למתחיל. אין לי דגש על ניידות. האם זה יהיה טוב לאוזניות האלו בתור התחלה או שעדיף להשקיע במשהו יותר טוב?
הלוח אם שלי זה g1 sniper m3 ואני לא ממש מרוצה מהצ'יפ של הכרטיס קול שם. אז למה אנשים משקיעים כלכך הרבה כסף בזה אם אפשר להסתפק בכרטיס קול טוב לדבריך? זה מיועד יותר לאוזניות עם התנגדות גבוהה? יש לי שירים שהסאונד שלהם לא חזק ואני רוצה גם שיפור של האיכות.
@checker
נו?? זה כרטיס קול מעולה! אז אתה לא מרוצה מהסאונד של האוזניות לא של הכרטיס.
בתור אחד עם GA-H81-D2V ועם FIIO E10K ועם ATH-M50 - כמעט ולא תרגיש בהבדל.
האמת שאני מרוצה מהאיכות של האוזניות פשוט אין לי מספיק שירים באיכות גבוהה מספיק, אפילו שהם LOSSLESS. אני מחבר אותן ישירות ללוח אם. רק לאוזניות עם התנגדות גבוהה מומלץ DAC+מגבר?
אני לא אוהב הדגשה של הבאס, אבל בשביל זה יש את הכפתור באס. לא יצא לי להאזין לאוזניות אחרות, שמעתי בחנות ויחסית אהבתי. אני אוהב בעיקר מוזיקה אלקטרונית, קלאסית ופופ. איזה אתה ממליץ בתקציב דומה או למעלה מזה?
שוב, מניסיון, הבדלים מאוד מינוריים... אבל בחירה שלך מה לעשות עם הכסף שלך.
לפי מה שאתה אומר זו איכות השיר/ההקלטה, תקפיד להשיג רק 320 ומעלה, מקורי מהדיסק, ולא מזויף ומומר מפורמט נחות יותר.
כל השירים שלי באיכות FLAC או WAV מומרים מדיסק והאיכות עדיין משתנה. תוכלו להמליץ לי על אוזניות מומלצות למוזיקה אלקטרונית בלי הדגשת יתר של באס ואולי גם שתתאים לקלאסית? OVER-EAR סגורות ב500 ש"ח ומעלה.