SHARP LC-32BV8E LCD - כניסות
אני על סף רכישה של מכשיר זה ואני עדיין לא סגור על איזה כניסות יש לו והאם חלקן מקבילות.
1) האם יש לו Component? לפי האתר של ראלקו כן, אבל לא זכור לי שראיתי בחנות. אח"כ בטלפון המוכר טען שלא, ושיש SCART RGB.
2) האם ה- S-video מקביל לקומפוזיט?
אני צריך לחבר:
מחשב - אני מבין שאני צריך כבל DVI ל- HDMI?
DVD - רציתי ב- component, אבל לפי החנות יש רק SCART RGB.
Yes Max - חשבתי על RGB. אני כנראה אצטרך להחליט אם ה- DVD או המקס יתחברו ב- RGB, אם אכן אין Component נפרד. אני נוטה לכיוון המקס מאחר ואני לא צופה הרבה ב- DVD, ואז השני יחובר ב- S-Video.
וידיאו - האם אני יכול לחבר וידיאו, או שהוא יושב על אותה כניסה של ה- S-Video?
תודה
עדי
1) האם יש לו Component? לפי האתר של ראלקו כן, אבל לא זכור לי שראיתי בחנות. אח"כ בטלפון המוכר טען שלא, ושיש SCART RGB.
2) האם ה- S-video מקביל לקומפוזיט?
אני צריך לחבר:
מחשב - אני מבין שאני צריך כבל DVI ל- HDMI?
DVD - רציתי ב- component, אבל לפי החנות יש רק SCART RGB.
Yes Max - חשבתי על RGB. אני כנראה אצטרך להחליט אם ה- DVD או המקס יתחברו ב- RGB, אם אכן אין Component נפרד. אני נוטה לכיוון המקס מאחר ואני לא צופה הרבה ב- DVD, ואז השני יחובר ב- S-Video.
וידיאו - האם אני יכול לחבר וידיאו, או שהוא יושב על אותה כניסה של ה- S-Video?
תודה
עדי
אם אתה תעמוד במרחק של בין 2-3 מטר מה-TV באקשן מהיר ושידורי ספורט אתה תראה מריחות חזקות מאוד. וגם תראה מסביב לדמויות הנעות פיקסלים ותמונה שרחוקה מלהיות חלקה.adsagi כתב:לא, אני לא רואה כדורגל. אבל ראיתי אותו במבחר שידורים אחרים כולל אקשן והתמונה חדה ללא מריחות (ערוץ סרטים של הכבלים)....
אני אומר לך את זה בתור אחד שהיה לו דגם דומה של SHARP (לא המדובר אבל אחד זהה מבחינה טכנית) שבו היו ההפרעות האלה ואחרי שלושה ימי עבודה איתו המכשיר הוחזר לחנות לאחר צעקות.
אולי היתה לך בעיה במכשיר? או שהדגם בכל זאת משפיע? אני רואה למשל את התגובות ב- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472905 והן משבחות.
מה שאני ראיתי זה תמונה חדה וחלקה, ללא עיוותים בתכנים של 4:3.
מה שאני ראיתי זה תמונה חדה וחלקה, ללא עיוותים בתכנים של 4:3.
אם אתה הולך לפי ZAP אז אתה יכול לחסוך אלפי שקלים ולקחת TOSHIBA או אפילו MAG שזוכה שם לדירוג מאוד גבוה. בכל מקרה אם אתה שלם עם ההחלטה אאחל לך בהצלחה בסה"כ רק רציתי להאיר את עינך ולנסות לעזור.adsagi כתב:אולי היתה לך בעיה במכשיר? או שהדגם בכל זאת משפיע? אני רואה למשל את התגובות ב- http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472905 והן משבחות.
מה שאני ראיתי זה תמונה חדה וחלקה, ללא עיוותים בתכנים של 4:3....
אני לא בוחר לפי zap אלא לפי מראה עיניים. אני יודע שגם מוצרי מדבקה יכולים לקבל שם ציונים גבוהים. זה רק עוד כלי אחד שמשמש אותי בבחירה חשובה זאת. דרך אגב, את הטושיבה ראיתי ורואים בה זוועה.
קראתי בעיון את החוויות שלך עם הדגם הדומה. אני לא ראיתי בעיות כאלה בחנות (גם אתה לא), אבל אני בהחלט אבחן את השארפ יותר לעומק לפני שאני אחליט באופן סופי. תודה על העצה.
ואם למישהו כאן יש את הטלוויזיה הזאת, אשמח לקבל תשובה לשאלתי המקורית.
קראתי בעיון את החוויות שלך עם הדגם הדומה. אני לא ראיתי בעיות כאלה בחנות (גם אתה לא), אבל אני בהחלט אבחן את השארפ יותר לעומק לפני שאני אחליט באופן סופי. תודה על העצה.
ואם למישהו כאן יש את הטלוויזיה הזאת, אשמח לקבל תשובה לשאלתי המקורית.
אני מעדיף שאנשים ילמדו מהניסיון של אחרים, זה פחות כואב !adsagi כתב:אני לא בוחר לפי zap אלא לפי מראה עיניים. אני יודע שגם מוצרי מדבקה יכולים לקבל שם ציונים גבוהים. זה רק עוד כלי אחד שמשמש אותי בבחירה חשובה זאת. דרך אגב, את הטושיבה ראיתי ורואים בה זוועה.
ואם למישהו כאן יש את הטלוויזיה הזאת, אשמח לקבל תשובה לשאלתי המקורית....
לדעתי לפחות חבר אחד מהפורום עם המכשיר שציינת.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לשארפ הזו 2 חיבורי SCART\RGB. באחד מהם תחבר את ה DVD ובשני את הממיר כבלים\לויין.
את הוידאו תחבר ב COMPOSITE . כל החיבורים נמצאים מאחורה. אין חיבור צדדי\קדמי.
את הוידאו תחבר ב COMPOSITE . כל החיבורים נמצאים מאחורה. אין חיבור צדדי\קדמי.