oppo + cdr או denon 1920/1930
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
התחדשתי ב PHD8 והשלב הבא הוא שידרוג ה DVD (אין לי CDR ) . אני מחפש DVD עם יכולות UPSCALING ואיכות וידאו ואודיו טובות בתקציב של 3K+/- . לאחר קריאת המאמר השואה בין ה OPPO לדנון ברצוני לקבל את המלצתכם מה עדיף קנית OPPO + CDR ואיזה CDR מומלץ ברמת תקציב של כ 1.5K או לחלופין רכישת הדנון או נגן אחר .המכשירים יחוברו לרסיבר קמברידג' 540 .
תודה מוטי
תודה מוטי
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
מה רכיבי שאר המערכת שלך?
052-4200610
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

ישראלil62 כתב:מה רכיבי שאר המערכת שלך?...
רמקולים מורל:קידמיים - אוקטב ,סנטר C-5 ,ואחוריים סטליטים SI-1
JVC XV-S332 DVD
- il62
-
- עוסק בתחום

איזה רסיבר?זה הכי חשוב....
052-4200610
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

ישראלil62 כתב:איזה רסיבר?זה הכי חשוב.......
רשמתי בהודעה הראשונה : קמברידג' אודיו 540R V2
- il62
-
- עוסק בתחום

סליחה נכון
יש לי נסיון טוב מאוד עם CD של קיימברידג' ולכן הייתי ממליץ לך לקנות את הקייברידג' 540 CDP -יש לו שילוב מדהים עם המגבר שלך
ואת הOPPO 971
קצת לחוץ בתקציב אבל אוליי יכנס עם תוספת קטנה..
ככה תהנה משני העולמות..
בהצלחה
יש לי נסיון טוב מאוד עם CD של קיימברידג' ולכן הייתי ממליץ לך לקנות את הקייברידג' 540 CDP -יש לו שילוב מדהים עם המגבר שלך
ואת הOPPO 971
קצת לחוץ בתקציב אבל אוליי יכנס עם תוספת קטנה..
ככה תהנה משני העולמות..
בהצלחה
052-4200610
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

ישראל תודה רבה
כניראה אני אלך על ה CDP 540 ,אני מבין ממך שהוא יהיה השילוב האידאלי עם המגבר רק חבל שהוא לא תומך ב SACD
. בקשר OPPO אני מתלבט אם שווה לי להמתין ל 981 או שעדיף ה 971 (המסך לא תומך ב1080P).
כניראה אני אלך על ה CDP 540 ,אני מבין ממך שהוא יהיה השילוב האידאלי עם המגבר רק חבל שהוא לא תומך ב SACD
- il62
-
- עוסק בתחום

אם אתה רוצה SACD אז חכה ל981 שלדעתי כבר החל להיות משווק
אני אוהב את הפורמט הזה
ואז תהנה מהטוב בכל העולמות....
בהצלחה
אני אוהב את הפורמט הזה
ואז תהנה מהטוב בכל העולמות....
בהצלחה
052-4200610
- exupgh12
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
נסה את ה Cambridge DV89
מכיל את הטוב שבשתי העולמות, כנגן CD של Cambridge וכן מנגנון הווידאו מבוסס על הOppo עם אותם יכולות Upscale ותוספת של HDMI
בונוס נוסף הוא גם נגן אוניברסלי - כלומר ינגן SCAD וגם DVD A
מנסיון אישי שיש לי עם הנגן הנ"ל (במקביל ל פיוניר 757 שיש לי גם) עולה על הפיוניר בתמונה ולא נופל ממנו בסאונד - בקיצור מומלץ ביותר וניתן להשגה במחיר נמוך מהתקציב בו נקבת
בונוס נוסף הוא גם נגן אוניברסלי - כלומר ינגן SCAD וגם DVD A
מנסיון אישי שיש לי עם הנגן הנ"ל (במקביל ל פיוניר 757 שיש לי גם) עולה על הפיוניר בתמונה ולא נופל ממנו בסאונד - בקיצור מומלץ ביותר וניתן להשגה במחיר נמוך מהתקציב בו נקבת
- il62
-
- עוסק בתחום

exupgh12
יש הגיון בדבריך
וכמה הוא עולה?
למעשה הפיוניר מיותר עבורך לא?
איזה יותר טוב בSACD הפיוניר או הקיימברידג'?
יש הגיון בדבריך
וכמה הוא עולה?
איזה יותר טוב בSACD הפיוניר או הקיימברידג'?
052-4200610
- exupgh12
-
- חבר פעיל מאוד

ישראלil62 כתב:exupgh12
יש הגיון בדבריך
וכמה הוא עולה?
איזה יותר טוב בSACD הפיוניר או הקיימברידג'?...
מחיר רשמי 2900 - מעשית פחות
אחד מחובר בסלון והשני בחדר השינה
קשה להחליט מישום שלא היו לי די שעות scad (כשאתה במרכז תביא איזה קפיצה ונוכל לבחון ביחד את הנושא) עם הקיימברידג' אבל הוא לא נופל במאום מהפיוניר וזה כבר לא מעט עבור מכשיר שעלה הרבה פחות ממה שעלה לי הפיוניר לפני שנתיים וחצי
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

exupgh12 תודה , הרעיון שלך מחזיר אותי למגבלות התקציב.האם יצא לך להשוות את הסאונד בין הCDP-540 ל DVD89 ?
- exupgh12
-
- חבר פעיל מאוד

צר לי אבל לא.
בכל מקרה ה V89 נשמע מוסיקאלי מDVD אחרים שעברו תחת ביתי (מספר סוגים של פיוניר וטושיבה)
בכדי להאזין ל540 מול ה 89 גש ליבואן- אלגזי
נשמח אם תשתף אותנו בחוות דעתך
בכל מקרה ה V89 נשמע מוסיקאלי מDVD אחרים שעברו תחת ביתי (מספר סוגים של פיוניר וטושיבה)
בכדי להאזין ל540 מול ה 89 גש ליבואן- אלגזי
נשמח אם תשתף אותנו בחוות דעתך
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

תודה דיברתי היום עם אבי (לא בטוח בשם) מאלגזי ויש לצין את היחס הטוב והסבלנות, בהמשך אני אגיע למורל בנס ציונה כדי להשוות בין ה 540, 640, וה 89 על סט אפ זהה לשלי.
- exupgh12
-
- חבר פעיל מאוד

אכן לזיו ממורל יש את שלושת המכשירים, תוכל לבחון מי מהם מתאים לך יותר
בהצלחה ואל תשכח לשתף אותנו בבחירה
בהצלחה ואל תשכח לשתף אותנו בבחירה
-
motyko
-
- חבר שרק התחיל

לאחר ביקור במורל אצל זיו ה DV89 נשמע לי זהה בחיבור אנלוגי \ דיגיטלי כנראה שהממירים בנגן וברסיבר 540 זהים, SACD נשמע פנטסטי.וידאו ניראה גם טוב.
חיבור ה 640C נתן איכות שמע טובה יותר אבל יתכן וניתן להשיג שיפור ניכר יותר ע"י שידרוג הרמקולים - החלפת הסנטר לסנטר של האוקטב והוספה של האוטב סאב, או הסאב 9 הכפול שעדיף בק"ב.
כמתחיל בתחום ניראה לי שבשלב זה אמשיך להנות מהסטאפ הנוכחי (ההשקעה בנגן אינה מוצדקת מבחינת יכולות האבחנה והשמיעה שלי. שידרוג הרמקולים כבד מבחינה כספית וברמת תוספת המחיר אולי שווה לבדוק גם יצרנים נוספים).
בנוגע ל DVD מתלבט בין ה DV89 ל OPPO 981 מבחינת איכות SACD ואיכות וידאו, אשמח לשמוע המלצות.
תודה לזיו על היחס והסבלנות
חיבור ה 640C נתן איכות שמע טובה יותר אבל יתכן וניתן להשיג שיפור ניכר יותר ע"י שידרוג הרמקולים - החלפת הסנטר לסנטר של האוקטב והוספה של האוטב סאב, או הסאב 9 הכפול שעדיף בק"ב.
כמתחיל בתחום ניראה לי שבשלב זה אמשיך להנות מהסטאפ הנוכחי (ההשקעה בנגן אינה מוצדקת מבחינת יכולות האבחנה והשמיעה שלי. שידרוג הרמקולים כבד מבחינה כספית וברמת תוספת המחיר אולי שווה לבדוק גם יצרנים נוספים).
בנוגע ל DVD מתלבט בין ה DV89 ל OPPO 981 מבחינת איכות SACD ואיכות וידאו, אשמח לשמוע המלצות.
תודה לזיו על היחס והסבלנות