להכניס סרטים לA410 עזרה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
למה להכניס?
תזרים ברשת או מכונן חיצוני.
תזרים ברשת או מכונן חיצוני.
אתה מתחבר לA410 דרך הרשת או הUSB
הדיסק פורמט בנגן או קודם במחשב, מה צורת הפורמט ?
אם הדברים לא השתנו מאז הA200 שלי הדיסק בנגן מפורמט לext3 ויש צורך בדריבר לקריאה של הדיסק (אני מנחש שגם בMAC) כאשר מחברים בUSB
ירון
אם הדברים לא השתנו מאז הA200 שלי הדיסק בנגן מפורמט לext3 ויש צורך בדריבר לקריאה של הדיסק (אני מנחש שגם בMAC) כאשר מחברים בUSB
ירון
·אני מתחבר אליו דרך הUSB .a_yaron כתב:אתה מתחבר לA410 דרך הרשת או הUSB
ירון...
צורת הפורמוט היא לא NTFS.... צריך להגדיר אותה כNSFS?
אה אז צריך תוכנה בשביל זה?
כל מה שאני רושם זה בהנחה שהממשק זהה או דומה לA200 שלי
עובר במסך הכניסה לדיסק הUSB עומד על הספריה או הקובץ שאתה מבקש להעתיק ולוחץ על הלחצן הFILE MODE
בוחר הוסף לרשימה (ניתן לחזור על הפעולה לבחירה של מספר קבצים)
דרך מסך הכניסה חוזר לדיסק הפנימי לאן שאתה רוצה להעתיק את הקבצים - לחצן הFILE MODE והעתק רשימה
אני מניח שיש לך PDF עם הסבר בסיסי ?
ירון
עובר במסך הכניסה לדיסק הUSB עומד על הספריה או הקובץ שאתה מבקש להעתיק ולוחץ על הלחצן הFILE MODE
בוחר הוסף לרשימה (ניתן לחזור על הפעולה לבחירה של מספר קבצים)
דרך מסך הכניסה חוזר לדיסק הפנימי לאן שאתה רוצה להעתיק את הקבצים - לחצן הFILE MODE והעתק רשימה
אני מניח שיש לך PDF עם הסבר בסיסי ?
ירון
לחיצה קצרה על הכיבוי רק מעבירה למצב המתנה (אור אדום חלש) ולא כיבוי מלא, יש גישה לדיסק הפנימי דרך הרשת ...
כיבוי מלא מתבצע ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי עד שהנורה האדומה מהבהבת, לאחר מספר שניות ההבהוב הנורה תדלוק קבוע עם אור אדום חזק יותר מאשר במצב המתנה
צורה נוספת לכיבוי היא לחיצה קצרה על לחצן הכיבוי ולאחר מכן לחיצה על לחצן הDELETE
ירון
כיבוי מלא מתבצע ע"י לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי עד שהנורה האדומה מהבהבת, לאחר מספר שניות ההבהוב הנורה תדלוק קבוע עם אור אדום חזק יותר מאשר במצב המתנה
צורה נוספת לכיבוי היא לחיצה קצרה על לחצן הכיבוי ולאחר מכן לחיצה על לחצן הDELETE
ירון