מחפש טלויזיה לסלון עד 2220 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Mike_Shinoda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 178
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מחפש טלויזיה לסלון.
התקציב כרגע הוא עד 2200 ש"ח.
מרחק הצפיה נע בין 1.8 מטרים עד לכ-4.5-4.8 מטרים. (יכול גם להגיע ל-5 אבל לצורך העניין 1.8-4 גג 4.5 מטרים נראה לי סביר)
תמהיל הצפיה כרגע הוא בעיקר לוויון עם ממיר שתומך גם ב- HD אך כרגע הטלויזיה היא CRT 21 אינץ' כך שצופים רק ב- SD.
התמהיל החדש יהיה בעיקר צפיה בטלויזיה כנראה. ב-SD וב-HD. סדרות וסרטים ב- SD וב- HD (גם ב-FULLHD אם הטלויזיה תאפשר. אך אם בתקציב הזה ובמרחק הצפיה הזה תמליצו על HDR אז נתשפר על זה. זה בסדר גמור)
ויש בבית גם Xbox 360 ו- PS4. אז הם גם יחוברו לטלויזיה הזו לפעמים אבל רוב הזמן תמהיל הצפיה הוא בעיקר צפיה בטלויזיה בלווין ב- SD ו- HD ואני מניח שיצפו יותר בסדרות ובסרטים ב- SD ו- HD כאמור אם תיהיה טלויזיה גדולה ואיכותית יותר.

עידן פלוס פחות חשוב. (זה בסדר אם יהיה אבל לא קריטי) גם לא קריטי טלויזיה חכמה או תלת מימד. (נחמד אם יהיה)

לגבי סוג הטלויזיה. נלך לפי המלצתכם. אם תגידו אם LCD (רגיל או LED) או פלזמה.
אני רק יכול לציין שכרגע בשעות מסויימות יש אור שמש ישיר. הם חיים עם זה גם כרגע (וזה מעצבן) אבל אם יש מסך שיודע להתמודד עם זה כמה שיותר טוב אז עדיף. אבל זה לא חייב להיות הפרמטר העיקרי.

נ.ב יש אפשרות לקנות ביריד של חבר אם זה רלוונטי. אז אם מישהו יודע על הנחות שם שיכניסו מסכים טובים יותר לתקציב נשמח.
כמו כן אם יש מסכים שחורגים קצת ועדיפים משמעותית אתם יכולים לציין אותם בכל זאת.

בתודה מראש על כל עזרה, תשובה או המלצה שתינתן.

בברכה,
ליאור.

Mike_Shinoda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

למה אף אחד לא עונה?
אם הדרישות מוגזמות אפשר לרדת בגודל המסך.
אני אעשה לכם את זה יותר פשוט: אני מחפש מסך איכותי (וכשאני אומר איכותי במחיר הזה אני אומר לא ***, כי ברור לי שהתקציב נמוך) הכי גדול שאפשר בתקציב הזה. כלומר אני מבין שלמרחק הזה בטח אנשים פה ממליצים על 50-65 אינץ' או משהו כזה ולהשקיע הרבה יותר. התקציב הוא לא שלי ולצערי הוא לא גמיש. אז אם נצטרך להתפשר על 39-43 אינץ' לצורך העניין אז נעשה את זה. השאלה היא איזה מסכים מומלצים יש כיום בתקציב הזה?

Mike_Shinoda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אוקיי הלכתי לראות טלויזיות וחזרתי עם דגמים:
LG 42LN542Y
Toshiba 39L4300
Samsung 39EH5008
Sharp 39-LE155
Panasonic TH-L39B6
Samsung PS43H4000

איזה מבין הדגמים הללו אתם הכי ממליצים לצרכים שכתבתי למעלה?
(נ.ב אני ידוע האחרון פלזמה. אבל הוא הכי גדול ואני יודע שהדעה הרווחת פה בפורום היא שצריך טלויזיה יותר גדולה מכל אלו משמעותית ועל כן הוספתי אותה גם. פלוס היא די מתאימה לרוב הצרכים. בעיקר לצפיה בטלויזיה. לגבי ה-PS4 אפשר להתפשר)

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

אם נמצא לך משהו ב- 2222 ש"ח, הולך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Mike_Shinoda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

vivi כתב:אם נמצא לך משהו ב- 2222 ש"ח, הולך?
...
·יש מצב. תלוי בדגם :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”