מבקש המלצה לשלט אוניברסלי למחשב, רסיבר וטלויזיה
יש לי מארז של TT עם IMON מובנה ואני יכול לשלוט על המחשב וה-XBMC בצורה טובה מאוד.
מה שאני צריך שישלוט על הטלויזיה והרסיבר, אך לא אפשרי עם שלט זה.
אתם יכולים להמליץ על שלט שיכול לעשות את זה מבלי פשרות?
(הזמנה מהארץ או מחו"ל)
מה שאני צריך שישלוט על הטלויזיה והרסיבר, אך לא אפשרי עם שלט זה.
אתם יכולים להמליץ על שלט שיכול לעשות את זה מבלי פשרות?
(הזמנה מהארץ או מחו"ל)
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לא ציינת תקציב. אם אתה מוכן להשקיע קצת, לך על שלט מסדרת Harmony של לוג׳יטק. אני שנים איתם ומאוד מרוצה
תקציב: 500-600
מקריאה כאן בפורום נתקלתי בלוג'יטק 650 וה-ONE, מה עדיף?
כמו שציינתי למעלה בנוסף לשליטה במכשירים חשוב לי גם השליטה ב-XBMC, כמו שהשלט של הIMON עושה בצורה טובה מאוד.
הבנתי גם שהשלטים של הוט ניתן לכוון אותם עד שלושה מכשירים והם עושים עבודה טובה.
מקריאה כאן בפורום נתקלתי בלוג'יטק 650 וה-ONE, מה עדיף?
כמו שציינתי למעלה בנוסף לשליטה במכשירים חשוב לי גם השליטה ב-XBMC, כמו שהשלט של הIMON עושה בצורה טובה מאוד.
הבנתי גם שהשלטים של הוט ניתן לכוון אותם עד שלושה מכשירים והם עושים עבודה טובה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לי יש את הOne Ultimate הישן, שכבר לא מייצרים. הONE החדש גם אמור להיות מעולה. ה650 יתן את העבודה אבל אין לו מסך מגע והוא פחות מתקדם.
הONE החדש יעלה לך 670 ש"ח מאמאזון גרמניה, לדוג
הONE החדש יעלה לך 670 ש"ח מאמאזון גרמניה, לדוג
סיכוי טוב שתשנה את דעתך, השלט של הוט ממש לא מהווה תחליף קרוב לנוחות שנותן שלט הרמוני.
שיטת העבודה בהרמוני היא גאונית, אתה מגדיר פעילות (אקטיביטי), כמו למשל צפיה בXBMC.
בלחיצה אחת השלט מעביר את הטלויזיה לכניסה המתאימה, את הרסיבר לכניסה המתאימה, ואז כל הכפתורים שלו מקבלים פונקציונליות מתאימה לפי מה שהגדרת, למשל החיצים ישלטו על הXBMC, הווליום על הרסיבר וכו'.
ההרמוני 650 עולה 210 ש"ח מאיביי ונותן תמורה מדהימה לכסף. מסך טאצ' זה דבר לגמרי מיותר בעיניי בשלט.
שיטת העבודה בהרמוני היא גאונית, אתה מגדיר פעילות (אקטיביטי), כמו למשל צפיה בXBMC.
בלחיצה אחת השלט מעביר את הטלויזיה לכניסה המתאימה, את הרסיבר לכניסה המתאימה, ואז כל הכפתורים שלו מקבלים פונקציונליות מתאימה לפי מה שהגדרת, למשל החיצים ישלטו על הXBMC, הווליום על הרסיבר וכו'.
ההרמוני 650 עולה 210 ש"ח מאיביי ונותן תמורה מדהימה לכסף. מסך טאצ' זה דבר לגמרי מיותר בעיניי בשלט.