מתלבט בין גולן טלקום לרמי לוי
שלום חברים.
כרגע אני בפלאפון ואני מעוניין לעבור חברה. אני מתלבט בין גולן טלקום לבין רמי לוי.
מישהו יכול לשתף אותי בהיסטוריה שלו/מישהו שהוא מכיר עם אחת החברות האלה: איך הן מבחינת שירות, תפעול (אני יודע שפעם היו מלא תקלות בגולן טלקום) וכו'..? וזה שרמי לוי זו מפעילה וירטואלית זה אומר שאין לה מרכז שירות משל עצמה?
תודה מראש לעונים.
כרגע אני בפלאפון ואני מעוניין לעבור חברה. אני מתלבט בין גולן טלקום לבין רמי לוי.
מישהו יכול לשתף אותי בהיסטוריה שלו/מישהו שהוא מכיר עם אחת החברות האלה: איך הן מבחינת שירות, תפעול (אני יודע שפעם היו מלא תקלות בגולן טלקום) וכו'..? וזה שרמי לוי זו מפעילה וירטואלית זה אומר שאין לה מרכז שירות משל עצמה?
תודה מראש לעונים.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
לדעתי עדיף 012. העברתי 5 ניידים מגולן אליהם לפני שנה או אולי קצת פחות.
התגובות בצאט באתר מיידיות, אין לי בעיות בנגישות שיחות והגלישה סבירה בהחלט
( יש לי נקסוס 5 אמריקאי כך עד שאקנה את הנקסוס 6 אין לי שרות ב 4G).
אפשרויות תפקוד המכשירים באתר כולל מעבר חבילות - סבירות עד גבוה.
מחירים לדעתי מאד תחרורתיים : סים חינם וכן
9.90 ל 60 דקות ו100 M. - אכשיו 200M
39 שקל ללא הגבלה 2G - עכשיו 4G ו גם 49 שקל ללא הגבלה עם 6G ( עד סוף אוקטובר) כולל שיחות לחו"ל.
אני לא נציג של 012 - אלא רק מדגיש את מה שיש לי היום בלי נאמנות לאף אחד - עובר לפיי השרות האמינות והמחיר.
הוט מובייל - גם בחינם לא הייתי עובר אליהם.
התגובות בצאט באתר מיידיות, אין לי בעיות בנגישות שיחות והגלישה סבירה בהחלט
( יש לי נקסוס 5 אמריקאי כך עד שאקנה את הנקסוס 6 אין לי שרות ב 4G).
אפשרויות תפקוד המכשירים באתר כולל מעבר חבילות - סבירות עד גבוה.
מחירים לדעתי מאד תחרורתיים : סים חינם וכן
9.90 ל 60 דקות ו100 M. - אכשיו 200M
39 שקל ללא הגבלה 2G - עכשיו 4G ו גם 49 שקל ללא הגבלה עם 6G ( עד סוף אוקטובר) כולל שיחות לחו"ל.
אני לא נציג של 012 - אלא רק מדגיש את מה שיש לי היום בלי נאמנות לאף אחד - עובר לפיי השרות האמינות והמחיר.
הוט מובייל - גם בחינם לא הייתי עובר אליהם.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא נראה לי שאתה מעודכן.
ל 5 ניידים גולן בטוח עדיף. אתה עושה קו אחד ב 59 ש"ח לחודש ומוסיף עוד קווים ב 26 תחת אותם תנאים (הכול כלול, שיחות לחו"ל ו 6 גיגה), לחילופין קו שני ג'יגה ב 37 ש"ח והשאר בתנאים זהים ב 18 ש"ח.
האמת שאני הוספתי קו של 26 ש"ח הכול כלול 6 גיגה ע"ס קו ב 9.99 אז יכול מאוד להיות שאפשר לוותר על הקו הראשון ב 59 או ב 37
.
ב 012 שילמתי על סים ( 33 ש"ח).
ל 5 ניידים גולן בטוח עדיף. אתה עושה קו אחד ב 59 ש"ח לחודש ומוסיף עוד קווים ב 26 תחת אותם תנאים (הכול כלול, שיחות לחו"ל ו 6 גיגה), לחילופין קו שני ג'יגה ב 37 ש"ח והשאר בתנאים זהים ב 18 ש"ח.
האמת שאני הוספתי קו של 26 ש"ח הכול כלול 6 גיגה ע"ס קו ב 9.99 אז יכול מאוד להיות שאפשר לוותר על הקו הראשון ב 59 או ב 37
ב 012 שילמתי על סים ( 33 ש"ח).
- AmiEfroni
- חבר ותיק

·האמת בנתונים האלו אני לא מעודכן ותודה לך.integral כתב:לא נראה לי שאתה מעודכן.
האמת שאני הוספתי קו של 26 ש"ח הכול כלול 6 גיגה ע"ס קו ב 9.99 אז יכול מאוד להיות שאפשר לוותר על הקו הראשון ב 59 או ב 37.
ב 012 שילמתי על סים ( 33 ש"ח)....
חמשת הניידים שלי לא מחוברים למשלם אחד חוץ מ - 2.
יתר השלושה משולמים כול אחד לפי החבילה שבחר - ילדים גדולים כבר.
- AmiEfroni
- חבר ותיק

לפותח הדיון והמגיבים - שווה גם לקרוא את הכתבה הטריה מ YNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4570737,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4570737,00.html