כשקונים משחק ל PS4 בדיסק , האם תמיד צריכים להכניס אותו כדי לשחק?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

השאלה היא דבילית בדיוק כמו שהיא נשמעת - עד עכשיו יש לי שני משחקים שקניתי מהPSN והורדתי למכשיר. נניח ואני קונה משחק שיש לו גרסה דיגיטלית על דיסק, האם אני אצטרך לקום ולהכניס את הדיסק כדי לשחק? :)

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

מה פתאום
כשאתה רוכש את המשחק הוא שלך ביוזר,
אתה יכול דקה אחרי ההתקנה לזרוק את הדיסק לפח וזהו..
אחרי זה תוכל להוריד את המשחק מהחנות אם תצטרך

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אחלה. פותר את בעיית העצלנות שלי :)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

tomer953, אתה בטוח? זה לא נשמע הגיוני בכלל..
חשבתי שמשחק על דיסק דורש את הדיסק. אחרת אתה יכול לרכוש משחק, להתקין אותו במכשיר ולתת/למכור את הדיסק למישהו אחר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

שאתה קונה דיסק אתה צריך את הדיסק.
מה ההיגיון אחרת? 30 אנשים הולכים וקונים משחק וכל אחד מוריד ומעביר לאחר.

עריכה:
אני אשמח מאוד מאוד מאוד לטעות!

JFK6
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

מה פתאום לזרוק את הדיסק? מה עובר עליכם? מי שקונה עם דיסק נשאר עם דיסק
מי שקונה דיגטלי נשאר דיגיטלי

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3547
נתן תודות: 1109 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #7 

tomer953 - מאיפה הבאת את זה? :roll:
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

פתחתי תיבת פנדורה פה אני רואה :)
באמת נשמע הגיוני מה שכולם אומרים. אם זה ככה אז עדיף לי באמת לקנות אונליין, לא בא לי להחליף דיסק כל פעם שאני מחליף משחק, למרות שאני לא רואה את עצמי צובר עשרות משחקים

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #9 

mrunderhill כתב:פתחתי תיבת פנדורה פה אני רואה :)
באמת נשמע הגיוני מה שכולם אומרים. אם זה ככה אז עדיף לי באמת לקנות אונליין, לא בא לי להחליף דיסק כל פעם שאני מחליף משחק, למרות שאני לא רואה את עצמי צובר עשרות משחקים
...
·משחקים על דיסק דורשים את הדיסק... בוודאות ! יש לי שלושה כאלה...
אין ספק שהורדת משחקים נוחה יותר וגם יותר חסכונית בעלויות, בייחוד אם אתה רוכש מהחנות האמריקאית.

קח בחשבון שהמשחקים הולכים ונהיים גדולים בנפח... אני מהר מאד מילאתי את הדיסק 500GB שמגיע עם המכשיר...

ממליץ לך להחליף אותו בשלב כלשהו, וכדאי לפני שהוא מלא בתכנים מהאונליין, כי צריך להוריד הכל מחדש...
(אני החלפתי לדיסק - 2TB והכל עובד סבבה)

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

eyalgro כתב:
...
...
·משחקים על דיסק דורשים את הדיסק... בוודאות ! יש לי שלושה כאלה...
אין ספק שהורדת משחקים נוחה יותר וגם יותר חסכונית בעלויות, בייחוד אם אתה רוכש מהחנות האמריקאית.

קח בחשבון שהמשחקים הולכים ונהיים גדולים בנפח... אני מהר מאד מילאתי את הדיסק 500GB שמגיע עם המכשיר...

ממליץ לך להחליף אותו בשלב כלשהו, וכדאי לפני שהוא מלא בתכנים מהאונליין, כי צריך להוריד הכל מחדש...
(אני החלפתי לדיסק - 2TB והכל עובד סבבה)
...
·

איזה דיסק יש לו בפנים? 2.5" רגיל כמו של לפטופ?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

לצערי, אני לא רואה את עצמי קונה עותק דיגיטלי מה- PSN. המחירים שם גבוהים יותר מעותק פיסי כמעט בכל משחק שראיתי במשך השנים. בנוסף, את רוב המשחקים שלי אני קונה משומשים בערך ברבע או שליש מחיר של משחק חדש מה- PSN או פיסי. אני לא רואה מצב שאני משלם משהו כמו 60$ על משחק..

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@mrunderhill

·אכן כן... 2.5 Sata רגיל, אבל חייב להיות מהנמוכים - 9.5 מ״מ...

יש הוראות בלינק הבא -

https://support.us.playstation.com/app/ ... de-ps4-hdd

שוב, יש לקחת בחשבון שלא ניתן להעביר חומרים, למעט Save של משחקים, צריך להוריד הכל מחדש מחשבון האונליין...
לא נורא, אם יש לך חיבור מהיר... לי היה קרוב ל- 400 ג׳יגה כבר על הדיסק... לקח משהו כמו 5 שעות כל הסיפור, כולל ההחלפה, העתקת השמירות מהדיסק הישן והורדת כל המשחקים מחדש...

אם אתה מעוניין בדיסק 2TB, היחיד כרגע בשוק שהוא 9.5 מ״מ זה ה- Spintop של סמסונג, והוא קיים רק בדיסקים חיצוניים של Seagate, הם עדיין לא מוכרים אותו בנפרד...

זה הדיסק -
http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Po ... B00FRHTSK4
פחות מ- 500 ש״ח עד הבית...
אני אישית רכשתי מבאג כי הייתי צריך את הדיסק מיידית (יש לי שם הנחות, אז יצא הבדל של 50 ש״ח יותר)

צריך לפרק את המארז בזהירות, להוציא את הדיסק ולהתקין במכשיר...

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

תודה רבה! ד"א - אם כבר בהורדות אנחנו מדברים, ההורדות מהPSN איטיות להחריד! החשבון הוא אמריקאי אצלי אם יש לזה משמעות. יש לי חיבור 100M של בזק, בפועל אני מגיע עד כ 6-6.5 MB/s בהורדות במחשב. הסוני מחובר בכבל לראוטר שיושב מטר ממנו ועדיין זה זוחל בטירוף. אצלך זה לא ככה?

jacko-il - הבעיה היא שכרגע אין עדיין הרבה משחקים. כשקניתי את הPS3 שלי כבר היו הרבה משחקים שנמכרו יחסית בזול, או כל מיני גרסאות GOTY שמחיר של 50-60$ מקבלים את המשחק אם כמה וכמה הרחבות. כרגע מדובר בקונסולה די חדשה ואין לה כ"כ הרבה משחקים בכלל. מה שכן - איפה אתה קונה משומשים במחיר סביר? זה בכיף אעשה

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #14 

mrunderhill כתב:תודה רבה! ד"א - אם כבר בהורדות אנחנו מדברים, ההורדות מהPSN איטיות להחריד! החשבון הוא אמריקאי אצלי אם יש לזה משמעות. יש לי חיבור 100M של בזק, בפועל אני מגיע עד כ 6-6.5 MB/s בהורדות במחשב. הסוני מחובר בכבל לראוטר שיושב מטר ממנו ועדיין זה זוחל בטירוף. אצלך זה לא ככה?

jacko-il - הבעיה היא שכרגע אין עדיין הרבה משחקים. כשקניתי את הPS3 שלי כבר היו הרבה משחקים שנמכרו יחסית בזול, או כל מיני גרסאות GOTY שמחיר של 50-60$ מקבלים את המשחק אם כמה וכמה הרחבות. כרגע מדובר בקונסולה די חדשה ואין לה כ"כ הרבה משחקים בכלל. מה שכן - איפה אתה קונה משומשים במחיר סביר? זה בכיף אעשה
...
רק קח בחשבון שאם אתה קונה דיסק, גם אם הוא עולה מעט יותר, אתה תוכל למכור אותו אחר כך.

eyalgro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

@mrunderhill
·
גם אצלי החשבון אמריקאי.
האמת שזה תלוי בכמה פרמטרים...
זה יכול להיות איטיות בספק, או בשרתים של סוני.
לפעמים זה הורדות מסוימות מתוך כמה שרצות...

המלצה שלי, תעשה את החלפת הדיסק בערב, זה לוקח 5 דקות... ואז תכנס לחנות האונליין, תרד ל- Library ופשוט תבחר את כל מה שיש לך שם או כל מה שאתה רוצה להוריד, צריך אחד אחד, אין אפשרות לבחור הכל בבת אחת... הוא מכניס הכל ל- Queue
ותן לו לעבוד בלילה, בד״כ המהירויות יותר טובות... בתקווה שעד הבוקר יסיים.

בהצלחה !

דרך אגב, כדאי שתבדוק את נושא המהירות אצלך... תנסה להוריד קובץ גדול דרך המחשב עם מנהל הורדות שייאפשר לך להגיע למהירות המקסימלית... עם 100 מגה אתה אמור תיאורטית להגיע עד ל- 12.5 מגה לשנייה, בפועל הממוצע אצלי - עם מאיץ הורדות הוא סביב ה- 10 מגה
(תמיד תחלק את מהירות החבילה שלך ב-8 לקבלת המהירות בפועל) אם אתה אפילו לא מתקרב ל- 10 מגה תריץ בדיקות מהירות מול בזק ותצור איתם קשר...

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

לגבי המהירות - זה המקסימום שיש אצלנו. הייתי בחבילת TOP40, וכשהציעו שדרוג לTOP100 בחינם לקחתי את זה. אין להם ממש יכולת לתת לי יותר.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

אני קונה כבר שנים משחקים משומשים ל- ps3 באיביי או ב game.co.uk. לפני כמה ימים קניתי ps4, אז הזמנתי את Killzone ו- infamous ויצא לי 250 ש"ח עם המשלוח. לא זול, אבל הייתי לחוץ לקנות בגלל שאין לי כרגע אף משחק..

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #18 

vivi כתב:tomer953 - מאיפה הבאת את זה? :roll:
...
· טעות שלי.. סורי על ההטעייה

mgold
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 451
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #19 

jacko-il כתב:לצערי, אני לא רואה את עצמי קונה עותק דיגיטלי מה- PSN. המחירים שם גבוהים יותר מעותק פיסי כמעט בכל משחק שראיתי במשך השנים. בנוסף, את רוב המשחקים שלי אני קונה משומשים בערך ברבע או שליש מחיר של משחק חדש מה- PSN או פיסי. אני לא רואה מצב שאני משלם משהו כמו 60$ על משחק..
...
המחירים ב-PSN זהים למחירים של עותקים דיגיטלים.
אשמח אם תראה לי משחק PS4 חדש שיוצא במחיר נמוך מ-60$, ואני מתכוון למשחקי פרימיום ולא כל מני ארקייד ואינדי.

החסרון היחיד בעותק דיגיטלי הוא שהוא לא ניתן להעברה ומכירה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

המחירים בהשקה ובתחילת הדרך זהים, אתה צודק.
הכוונה שלי היא לאחר כמה חודשים או יותר.. עד היום מעולם לר קניתי משחק בהשקה במחיר מלא. נובע מזה שאני לא משחק מולטיפלייר ואין לי בעיה לחכות שהמחיר ייפול.
סתם דוגמא שזכורה לי טוב זה כשקניתי את GOD OF WAR ASCENSION אחרי כמה חודשים מההשקה בחצי מחיר בערך ממה שנמכר ב PSN.
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 16/09/2014 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”