המלצה לסאב וופר נותן עבודה עד 300 שח
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
רק הקופסה עולה יותר.
וברצינות.
מה יש לך? איזו מערכת? רמקולים?גודל חדר?
וברצינות.
מה יש לך? איזו מערכת? רמקולים?גודל חדר?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9050
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
בהנחה ואתה רציני לגבי מה שרשמת אזי יש לי סאב של פירלס עם פורט קדמי למכירה.
שירת אותי נאמנה. בגדול רציתי עליו במקור 400 ש"ח, ירדתי ל- 350 ולא אכפת לי למכור במחיר שציינת (300 עגול).
פה יש צילום שלו ואת שרשור המכירה: http://www.hometheater.co.il/vp2123960#2123960
שירת אותי נאמנה. בגדול רציתי עליו במקור 400 ש"ח, ירדתי ל- 350 ולא אכפת לי למכור במחיר שציינת (300 עגול).
פה יש צילום שלו ואת שרשור המכירה: http://www.hometheater.co.il/vp2123960#2123960
·המלצה חמה:TalNavon כתב:יש המלצה לסאב וופר טוב עד 300 שח ? גם יד 2...
תחסוך עוד קצת כסף (לפחות לאיזור ה1000 שח), ותקנה סאב נורמאלי וחדש - אומנם המחיר הזה גם לא מספיק לחברות האיכותיות, אבל אתה יכול לקנות משהו מדרג ב' מעולה.
אני לא ממליץ לך לקנות סאב מחברת מדבקה מסתורית, או לחילופין לקנות מיד 2.
סאב וופר נחשב לרמקול עם אחוז השחיקה הגבוה ביותר, ולרוב אנשים שמוכרים אותו, יודעים שכבר עבר עליו הרבה וזה רק שאלה של זמן עד שיקרה לו משהו (יתחיל לזמזם באופן קבוע, בסים לא קבועים, וכ'ו...).
בהצלחה.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

·ניר - בלי קשר להצעת המכירה שלי, כמה שטויות לא מבוססות רשמת פה.Narion כתב:·המלצה חמה:......
תחסוך עוד קצת כסף (לפחות לאיזור ה1000 שח), ותקנה סאב נורמאלי וחדש - אומנם המחיר הזה גם לא מספיק לחברות האיכותיות, אבל אתה יכול לקנות משהו מדרג ב' מעולה.
אני לא ממליץ לך לקנות סאב מחברת מדבקה מסתורית, או לחילופין לקנות מיד 2.
סאב וופר נחשב לרמקול עם אחוז השחיקה הגבוה ביותר, ולרוב אנשים שמוכרים אותו, יודעים שכבר עבר עליו הרבה וזה רק שאלה של זמן עד שיקרה לו משהו (יתחיל לזמזם באופן קבוע, בסים לא קבועים, וכ'ו...).
בהצלחה....
אני אנסה להגיע בהקדם למשרדי יד 2 וכל אתרי המכירה להגיד להם שהם צריכים לסגור את העסק..
אני כותב "שטויות" על בסיס טעויות שביצעתי בעבר, ואני לא אבצע אותן לעולם שוב.
אני קניתי סאב וופר יחסית "חדש" יד2 (של פיור אקוסטיקס) ואחרי 4 חודשים הוא התחיל לזמזם, לקחתי אותו לתיקון אצל היבואן, וזה היה נזק של 500 ש"ח.
אז בחישוב קל, כבר היה עדיף לי להוסיך עוד כמה מאות שקלים ולקנות חדש.
אל תיעלב, אבל "פירלס" היא חברת מדבקה.
ובנוגע ליד 2, לא הבנתי על מה אתה מדבר, או מה הקשר.
יש שם אחלה דברים שאפשר לקנות (כולל בלוח כאן באתר) רק צריך להיזהר שלא לרכוש כל מיני מוצרי מדבקה זולים, עם סבירות גבוהה לתקלות, ולהתרחק משרלטנים.
דוגמא טובה למוכר אמין זה אחד שמפרט על דברים שתוקנו ברמקול ועל המצב הנוכחי שלו (ויש לא מעט חבר'ה כאלה).
אני קניתי סאב וופר יחסית "חדש" יד2 (של פיור אקוסטיקס) ואחרי 4 חודשים הוא התחיל לזמזם, לקחתי אותו לתיקון אצל היבואן, וזה היה נזק של 500 ש"ח.
אז בחישוב קל, כבר היה עדיף לי להוסיך עוד כמה מאות שקלים ולקנות חדש.
אל תיעלב, אבל "פירלס" היא חברת מדבקה.
ובנוגע ליד 2, לא הבנתי על מה אתה מדבר, או מה הקשר.
יש שם אחלה דברים שאפשר לקנות (כולל בלוח כאן באתר) רק צריך להיזהר שלא לרכוש כל מיני מוצרי מדבקה זולים, עם סבירות גבוהה לתקלות, ולהתרחק משרלטנים.
דוגמא טובה למוכר אמין זה אחד שמפרט על דברים שתוקנו ברמקול ועל המצב הנוכחי שלו (ויש לא מעט חבר'ה כאלה).
נערך לאחרונה על ידי Narion ב 14/09/2014 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

על הכיפאק, על בסיס ניסיונך זה מה שהיה חסר במה שרשמת קודם.
מסכים שכדאי לחסוך ולקנות משהו בסביבות 1000 ש"ח ומעלה אבל אם אין כסף לבחור, אפשר להתחיל גם ממוצר נמוך גם אם מדובר במוצר מדבקה.
אגב, הפירלס הזה שירת אותי נאמנה שנים רבות ובהנאה רבה אז לפעמים צריך להסתכל בקנקן ולשים על כף המאזניים את העלות מול התועלת שתתקבל.
תקלות כידוע לך יש גם במוצרים שעולים אלפי שקלים - מספיק שתציץ בדף הראשון של הפורום, לא צריך ללכת רחוק.
מסכים שכדאי לחסוך ולקנות משהו בסביבות 1000 ש"ח ומעלה אבל אם אין כסף לבחור, אפשר להתחיל גם ממוצר נמוך גם אם מדובר במוצר מדבקה.
אגב, הפירלס הזה שירת אותי נאמנה שנים רבות ובהנאה רבה אז לפעמים צריך להסתכל בקנקן ולשים על כף המאזניים את העלות מול התועלת שתתקבל.
תקלות כידוע לך יש גם במוצרים שעולים אלפי שקלים - מספיק שתציץ בדף הראשון של הפורום, לא צריך ללכת רחוק.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.