המלצה לסאב וופר נותן עבודה עד 300 שח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
TalNavon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש המלצה לסאב וופר טוב עד 300 שח ? גם יד 2

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #2 

רק הקופסה עולה יותר.
וברצינות.
מה יש לך? איזו מערכת? רמקולים?גודל חדר?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9050
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #3 

בהנחה ואתה רציני לגבי מה שרשמת אזי יש לי סאב של פירלס עם פורט קדמי למכירה.
שירת אותי נאמנה. בגדול רציתי עליו במקור 400 ש"ח, ירדתי ל- 350 ולא אכפת לי למכור במחיר שציינת (300 עגול).
פה יש צילום שלו ואת שרשור המכירה: http://www.hometheater.co.il/vp2123960#2123960
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Narion
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

TalNavon כתב:יש המלצה לסאב וופר טוב עד 300 שח ? גם יד 2
...
·המלצה חמה:

תחסוך עוד קצת כסף (לפחות לאיזור ה1000 שח), ותקנה סאב נורמאלי וחדש - אומנם המחיר הזה גם לא מספיק לחברות האיכותיות, אבל אתה יכול לקנות משהו מדרג ב' מעולה.

אני לא ממליץ לך לקנות סאב מחברת מדבקה מסתורית, או לחילופין לקנות מיד 2.

סאב וופר נחשב לרמקול עם אחוז השחיקה הגבוה ביותר, ולרוב אנשים שמוכרים אותו, יודעים שכבר עבר עליו הרבה וזה רק שאלה של זמן עד שיקרה לו משהו (יתחיל לזמזם באופן קבוע, בסים לא קבועים, וכ'ו...).

בהצלחה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

Narion כתב:
...
...
·המלצה חמה:

תחסוך עוד קצת כסף (לפחות לאיזור ה1000 שח), ותקנה סאב נורמאלי וחדש - אומנם המחיר הזה גם לא מספיק לחברות האיכותיות, אבל אתה יכול לקנות משהו מדרג ב' מעולה.

אני לא ממליץ לך לקנות סאב מחברת מדבקה מסתורית, או לחילופין לקנות מיד 2.

סאב וופר נחשב לרמקול עם אחוז השחיקה הגבוה ביותר, ולרוב אנשים שמוכרים אותו, יודעים שכבר עבר עליו הרבה וזה רק שאלה של זמן עד שיקרה לו משהו (יתחיל לזמזם באופן קבוע, בסים לא קבועים, וכ'ו...).

בהצלחה.
...
·ניר - בלי קשר להצעת המכירה שלי, כמה שטויות לא מבוססות רשמת פה.
אני אנסה להגיע בהקדם למשרדי יד 2 וכל אתרי המכירה להגיד להם שהם צריכים לסגור את העסק..
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Narion
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

אני כותב "שטויות" על בסיס טעויות שביצעתי בעבר, ואני לא אבצע אותן לעולם שוב.

אני קניתי סאב וופר יחסית "חדש" יד2 (של פיור אקוסטיקס) ואחרי 4 חודשים הוא התחיל לזמזם, לקחתי אותו לתיקון אצל היבואן, וזה היה נזק של 500 ש"ח.

אז בחישוב קל, כבר היה עדיף לי להוסיך עוד כמה מאות שקלים ולקנות חדש.

אל תיעלב, אבל "פירלס" היא חברת מדבקה.

ובנוגע ליד 2, לא הבנתי על מה אתה מדבר, או מה הקשר.

יש שם אחלה דברים שאפשר לקנות (כולל בלוח כאן באתר) רק צריך להיזהר שלא לרכוש כל מיני מוצרי מדבקה זולים, עם סבירות גבוהה לתקלות, ולהתרחק משרלטנים.

דוגמא טובה למוכר אמין זה אחד שמפרט על דברים שתוקנו ברמקול ועל המצב הנוכחי שלו (ויש לא מעט חבר'ה כאלה).
נערך לאחרונה על ידי Narion ב 14/09/2014 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

על הכיפאק, על בסיס ניסיונך זה מה שהיה חסר במה שרשמת קודם.
מסכים שכדאי לחסוך ולקנות משהו בסביבות 1000 ש"ח ומעלה אבל אם אין כסף לבחור, אפשר להתחיל גם ממוצר נמוך גם אם מדובר במוצר מדבקה.
אגב, הפירלס הזה שירת אותי נאמנה שנים רבות ובהנאה רבה אז לפעמים צריך להסתכל בקנקן ולשים על כף המאזניים את העלות מול התועלת שתתקבל.
תקלות כידוע לך יש גם במוצרים שעולים אלפי שקלים - מספיק שתציץ בדף הראשון של הפורום, לא צריך ללכת רחוק.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”