מרחק רמקולים מדפיים מהקיר?
רוב הרמקולים אינם מתאימים להצבה צמוד לקיר האחורי, לא משנה מה מיקום ה Port.מרחק רמקולים מדפיים מהקיר?...
כל מה שיקרה מהצבה קרוב מדי לקיר זה בסים יותר מודגשים, זה כל הסיפור.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אז איך זה שיש רמקולים מדפיים שמגיעים כבר עם מתלים מובנים שזה אומר מרחק של מילימטרים בודדים מהקיר?
כי היצרן לא הולך לאבד לקוחות בגלל פרט "פעוט" שכזה.oris74 כתב:אז איך זה שיש רמקולים מדפיים שמגיעים כבר עם מתלים מובנים שזה אומר מרחק של מילימטרים בודדים מהקיר?...
בהחלט ישנם מדפיים שמיועדים להצבה קרובה לקיר או פינה, אך אלו בדר"כ מוצהרים ככאלה או שמיועדים מראש רק לתליה.סביר שיש רמקולים שעקב העדר באסים היצרן מעוניין שיצמידו אותם לקיר....
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה!
אז אפשר לשאול ספציפית על הרמקולים שלי - JAMO C403 - האם הם מיועדים להצבה קרובה לקיר?
http://www.jamo.com/speaker-types/bookshelf/?sku=C403
הבעיה היא שאין לי אפשרות לסטנדים כרגע אז האופציה היחידה היא לשים אותם על מדף תלייה
אז אפשר לשאול ספציפית על הרמקולים שלי - JAMO C403 - האם הם מיועדים להצבה קרובה לקיר?
http://www.jamo.com/speaker-types/bookshelf/?sku=C403
הבעיה היא שאין לי אפשרות לסטנדים כרגע אז האופציה היחידה היא לשים אותם על מדף תלייה
- oris74
- חבר במועדון HT

אכן (בהנחה שב "פורט" אתה מתכוון לחור גדול...
)
אלא אם היצרן מציין במפורש, אז לא, הם לא מיועדים להצבה כזו.אז אפשר לשאול ספציפית על הרמקולים שלי - JAMO C403 - האם הם מיועדים להצבה קרובה לקיר?...
האם זה אפשרי? ודאי. האם זה ימצא חן בעיניך? אי אפשר לדעת מראש.
- oris74
- חבר במועדון HT

תודה על התשובות חברים.
אז בהינתן שאין לי אפשרות להשתמש בסטנדים - האם יש יתרון משמעותי למיקום על מדפים / מתלים ובין שימוש במתלים המובנים?
אז בהינתן שאין לי אפשרות להשתמש בסטנדים - האם יש יתרון משמעותי למיקום על מדפים / מתלים ובין שימוש במתלים המובנים?