רכישת אייפון 6 בארהב
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
בצורה מקרית יוצא לי להיות בפגישות בשבוע הקרוב בחוף המערבי של ארהב מה שטכנית יאפשר לי להחליף את האייפון שלי באייפון 6.
מנסיון עבר, איזה מהחברות יתאימו לרשתות בישראל (אני באורנג'/012). האם וריזון זה הדגם המתאים?
על פי זכרוני הטלפונים כבר לא נעולים.
באתר של אפל רשום שרק T-mobile מאפשרת רכישת מכשיר ללא התחייבות לקו. האם הדגם שמותאם אליהם יתאים לארץ?
אני מצרף את רשימת ההגדרות שמצאתי באתר של אפל לגבי הדגמים החדשים. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בבחירה המדוייקת. תודה
מנסיון עבר, איזה מהחברות יתאימו לרשתות בישראל (אני באורנג'/012). האם וריזון זה הדגם המתאים?
על פי זכרוני הטלפונים כבר לא נעולים.
באתר של אפל רשום שרק T-mobile מאפשרת רכישת מכשיר ללא התחייבות לקו. האם הדגם שמותאם אליהם יתאים לארץ?
אני מצרף את רשימת ההגדרות שמצאתי באתר של אפל לגבי הדגמים החדשים. אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי בבחירה המדוייקת. תודה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לפי הרשימה, יתאים לארץ.
כרגע, הכי חשוב זה תמיכה ב-LTE Band 3 (תדר 1800MHz), אולם בעתיד ייתכנו שידורים גם בתחום 7 החדש (2600MHz) ואולי 5 ו/או 8 (תדרים קיימים המשמשים כיום לדור שלישי, 900 ו-850).
כרגע, הכי חשוב זה תמיכה ב-LTE Band 3 (תדר 1800MHz), אולם בעתיד ייתכנו שידורים גם בתחום 7 החדש (2600MHz) ואולי 5 ו/או 8 (תדרים קיימים המשמשים כיום לדור שלישי, 900 ו-850).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
@mp3lll
·
למעט הסוללה , המצלמה ,העיצוב , המעבד ,הרדיו , מערכת ההפעלה .. זה בדיוק N4 , הדבר היחיד המשותף לN4 ולiPhone6 זה גודל המסך וNFC..
ומצד שני ,לא הייתי מחליף את הG2 שלי בiPhone 6 גם אם היו משלמים לי ,טוב בכל פרמטר כנראה .
·
למעט הסוללה , המצלמה ,העיצוב , המעבד ,הרדיו , מערכת ההפעלה .. זה בדיוק N4 , הדבר היחיד המשותף לN4 ולiPhone6 זה גודל המסך וNFC..
ומצד שני ,לא הייתי מחליף את הG2 שלי בiPhone 6 גם אם היו משלמים לי ,טוב בכל פרמטר כנראה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
T-mobile היא הגרסא שנמכרת ללא חוזה. זה מתאים לארץ.
תיקח בחשבון שהסיכוי להשיג 6+ בשבועות הקרובים אפסי לחלוטין, הוא sold out
תיקח בחשבון שהסיכוי להשיג 6+ בשבועות הקרובים אפסי לחלוטין, הוא sold out
·hm32hm כתב:T-MOBILE דגם A1549 (אייפון 6 ) יעבוד בארץ ובאירופה .
בארה"ב הוא נעול לרשת T-MOBILE. יש סיכוי שיפתחו אותו.
הזמנתי ואבדוק את העניין בחודש הבא....
דגם ה tmobile שכתוב שהוא contract free - באופן מסורתי לפחות עד ה 5s הוא היה unlocked.
חקרתי את הדף של ההזמנה של אפל, ואם בוחרים ב tmobile ובוחנים את הפרמטרים שעוברים בדף
carrierpolicytype = UNLOCKED
בכל מקרה, עשיתי הזמנה, זה יגיע ב 19.9, ועפי הדיווחים באינטרנט נדע מה קורה.
אם יהיה נעול ל tmobile פשוט נחזיר לזיכוי מלא
תודה Batnun.
מתי הזמנת ומה זמן ההספקה הצפוי שלך?
אני הזמנתי רק אתמול בבוקר ומן הסתם אני על 3-4 weeks. אני קצת מודאג שכרטיס האשראי לא התקבל ובגלל זה הסטטוס לא משתנה...
מתי הזמנת ומה זמן ההספקה הצפוי שלך?
אני הזמנתי רק אתמול בבוקר ומן הסתם אני על 3-4 weeks. אני קצת מודאג שכרטיס האשראי לא התקבל ובגלל זה הסטטוס לא משתנה...
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
·teenet כתב:מתי הזמנת ומה זמן ההספקה הצפוי שלך?
אני הזמנתי רק אתמול בבוקר ומן הסתם אני על 3-4 weeks. אני קצת מודאג שכרטיס האשראי לא התקבל ובגלל זה הסטטוס לא משתנה......
הזמנתי ב-12/9, וזמן האספקה הוא ה-19/9.
לפי האתר של אפל, הסטטוס שלי הוא השלב הבא אחרי הסטטוס שלך, אז לא הייתי מצפה שישתנה בשבועיים-שלושה הקרובים...
Batnun
.
- meninblack
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 194
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
לפי מיטב הבנתי, ברגע שאתה עושה אקטיבציה של הטלפון עם סים של TMOBILE הטלפון יישאר נעול לTMOBILE.hm32hm כתב:יש סיבה שבגללה לא כדאי לעבוד זמנית עם TMOBILE בארה"ב ?...