iRobot 870- מפספס בקביעות חצי בית
לאחר קריאת הפוסטים בפורום וביקורת והשוואות מאתרים שונים בעולם, החלטתי ללכת על הרובוט הרנדומלי, אבל כזה שלכאורה מבצע את העבודה. לפני כשבוע רכשתי, iRobot 870.
לאחר שבוע של שימוש, אני רחוק מלהיות מרוצה, הרובוט באופן קבוע שוכח, חדרים, ולמעשה מכסה חצי בית.
מדובר בבית בגודל 125 מטר , בן 5 חדרים, כאשר ללא אמבטיות שטחו 110 מטר..
יצוין כי הרובוט הופעל כל יום במשך השבוע, כאשר אני דואג להרים כסאות ושאר מכשולים, סוגר אמבטיות
ומאפשר לרובוט לעבוד רציף.
למרות הכל, היה לי ברור שהרובוט לא נכנס לחלק מהחדרים (בדגש על רבים).
מעבר לכך, במשך 2 הפעלות כפולות (שעתיים וחצי עבודה) עקבתי אחריו, ואז ראיתי שלמרות הזמן הרב, ישנם חדרים ואזורים שהוא מנקה שוב ושוב ויש כאלה שאינו נכנס אליהם .
לאחר שבוע של שימוש, אני רחוק מלהיות מרוצה, הרובוט באופן קבוע שוכח, חדרים, ולמעשה מכסה חצי בית.
מדובר בבית בגודל 125 מטר , בן 5 חדרים, כאשר ללא אמבטיות שטחו 110 מטר..
יצוין כי הרובוט הופעל כל יום במשך השבוע, כאשר אני דואג להרים כסאות ושאר מכשולים, סוגר אמבטיות
ומאפשר לרובוט לעבוד רציף.
למרות הכל, היה לי ברור שהרובוט לא נכנס לחלק מהחדרים (בדגש על רבים).
מעבר לכך, במשך 2 הפעלות כפולות (שעתיים וחצי עבודה) עקבתי אחריו, ואז ראיתי שלמרות הזמן הרב, ישנם חדרים ואזורים שהוא מנקה שוב ושוב ויש כאלה שאינו נכנס אליהם .
האם אתם אומרים שרומבה 870 אינו מסוגל לכסות 110 מ"ר? ניטו ו iclebo
עומדים ב 350 מ"ר, ע"פ היצרן.
משהו כאן לא ברור, הדגם הכי טוב של רומבה, מכסה שליש מהשטח של המתחרים?
אגב, המוכר בחנות היבואן, אמר לי שבקלות הרומבה מכסה 110 מ"ר ומיותר לרכוש את ה 880.
העדפתי לקנות , אצלו ולשלם 2990, למרות שראיתי בשקם אלקטריק ב 2690 ש"ח כדאי להימנע מבעיות.
משהו כאן לא ברור, הדגם הכי טוב של רומבה, מכסה שליש מהשטח של המתחרים?
אגב, המוכר בחנות היבואן, אמר לי שבקלות הרומבה מכסה 110 מ"ר ומיותר לרכוש את ה 880.
העדפתי לקנות , אצלו ולשלם 2990, למרות שראיתי בשקם אלקטריק ב 2690 ש"ח כדאי להימנע מבעיות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אצלי רומבה 770 מכסה בצורה מצויינת מעל 120 מ"ר נטו (מקלחות ומרפסות סגורות).
ייתכן שהמקום בו מיקמת את הבסיס פחות מוצלח.
תנסה להפעיל אותו כשהוא באחד החדרים אליהם הוא לא נכנס ותעקוב אחריו.
ייתכן שהמקום בו מיקמת את הבסיס פחות מוצלח.
תנסה להפעיל אותו כשהוא באחד החדרים אליהם הוא לא נכנס ותעקוב אחריו.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
האם מגדלור יזמן את הרובוט לכל החדרים, האם הוא לא יזמן מהר מידי ואז
החדרים ללא המגדלור הניקוי יהיה חסר?
בכל אופן, דיברתי עם השירות של irobot ,(כנראה שהיה שווה לשלם קצת יותר ולרכוש מהיבואן)
והוצע לי , להחליף ל 880.
אנא עזרתכם
בכל אופן, דיברתי עם השירות של irobot ,(כנראה שהיה שווה לשלם קצת יותר ולרכוש מהיבואן)
והוצע לי , להחליף ל 880.
אנא עזרתכם
לאור מה שכתוב בשרשור הזה, רכשתי את ה 880. אני לא מצליח להבין את מנגנון עבודת המגדלור.
כאשר אני רוצה לחלק את הדירה שהיא די גדולה ל 2 חלקים, אני מניח מגדלור אחד במסדרון כשהוא חוצה אותו לרוחבו.
הרובוט מגיע עד אליו, ואז במקום לעבור אותו ולהמשיך לתוך החלק השני, הוא חוזר אחורה.
זה אמור לעבוד כך? או שקודם הוא מסיים את החלק שבו הוא נמצא, ואז עובר הלאה?
כנ"ל שמתי מגדלור בכניסה לממ"ד. בכניסה יש מדרגה קטנה, שכאשר אני מוליך את הרובוט עם השלט הוא מטפס אותה בקלות.
אם אני שם את המגדלור בכניסה, הוא מתקרב לכניסה, מגשש מסתובב כמה פעמים וחוזר אחורה במקום להיכנס..
מה עושים?
כאשר אני רוצה לחלק את הדירה שהיא די גדולה ל 2 חלקים, אני מניח מגדלור אחד במסדרון כשהוא חוצה אותו לרוחבו.
הרובוט מגיע עד אליו, ואז במקום לעבור אותו ולהמשיך לתוך החלק השני, הוא חוזר אחורה.
זה אמור לעבוד כך? או שקודם הוא מסיים את החלק שבו הוא נמצא, ואז עובר הלאה?
כנ"ל שמתי מגדלור בכניסה לממ"ד. בכניסה יש מדרגה קטנה, שכאשר אני מוליך את הרובוט עם השלט הוא מטפס אותה בקלות.
אם אני שם את המגדלור בכניסה, הוא מתקרב לכניסה, מגשש מסתובב כמה פעמים וחוזר אחורה במקום להיכנס..
מה עושים?
SnAriel, Bass66, אחרי ההסברים הוא מצליח לנקות\לעבור לכם על כל הבית?
לי ה880 עובד מקסימום שעה, ואז מתחיל לחפש את עמדת הטעינה שלו למרות שסימון הבטריה הוא ירוק.
לא משנה איזה סידור עשיתי עם מגדלורים אני לא מגיע לניקוי של כל הבית. (דירת 5 חדרים שהוא מנקה מקסימום סלון\מטבח+וחדר\שניים ומפספס שני חדרים\שלושה)
יש דרך לגרום לו לעבוד יותר זמן? נראה שהבטרייה שלו מספיקה ליותר משעתיים עבודה.
לי ה880 עובד מקסימום שעה, ואז מתחיל לחפש את עמדת הטעינה שלו למרות שסימון הבטריה הוא ירוק.
לא משנה איזה סידור עשיתי עם מגדלורים אני לא מגיע לניקוי של כל הבית. (דירת 5 חדרים שהוא מנקה מקסימום סלון\מטבח+וחדר\שניים ומפספס שני חדרים\שלושה)
יש דרך לגרום לו לעבוד יותר זמן? נראה שהבטרייה שלו מספיקה ליותר משעתיים עבודה.
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
סליחה שאני מתפרץ לדיון שלא שלי, אבל יש לי שאלה לבעלי רומבה מסדרה 800:
האם הרעש של הרומבה מפריע לכם? יש לי רומבה דגם 620 ואני מתכוון לקנות רובוט נוסף כי יש לנו בית 2 קומות וזה לא ממש נוח להעלות אותו למעלה בכל פעם.
בכל מקרה הרעש שלו מפריע מאוד, הבנתי שבדגמים היותר מתקדמים הרומבה פחות מרעיש, האם זה באמת כך?
האם הרעש של הרומבה מפריע לכם? יש לי רומבה דגם 620 ואני מתכוון לקנות רובוט נוסף כי יש לנו בית 2 קומות וזה לא ממש נוח להעלות אותו למעלה בכל פעם.
בכל מקרה הרעש שלו מפריע מאוד, הבנתי שבדגמים היותר מתקדמים הרומבה פחות מרעיש, האם זה באמת כך?
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
·אוקיי, תודה על התשובה.yoooos כתב:היה אצלי את ה620 לכמה ימים ועכשיו יש לי את ה880, אני לא חושב שיש הבדל ברעש, זאת למרות שלדעתי עוצמת השאיבה חזקה בהרבה.
אגב ליד ניטו (הרובוט הקודם שלי) הוא מאוד שקט....