מחפש לקנות מסך 60", ה - Panasonic AS700 נראית מעניינת

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Coresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

אני כבר זמן רב מחפש מסך איכותי בגודל 60" עם תלת מימד פאסיבי, ולפי הביקורת של עופר, הפנסוניק AS700 נראית מעניינת בעיניי מבחינת איכות תמונה, תלת מימד פאסיבי, תמיכה בכתוביות בעברית אחריות של 5 שנים וכו', והחלטתי לבדוק במה מדובר.
אגב, נראה שהביקורת הנ"ל היא אחת הביקורות היחידות למסך הזה מכיוון שלא מצאתי ביקורת רצינית אחרת שנעשתה לו.

שאלות:

1. איזה השלכות יש לעניין ה- OVERSCAN %1 למי שלא משתמש ב-HTPC? האם זה עדיין יכול להפריע בשימוש רגיל במסך? האם זה עניין שיכול להפתר ע"י עדכון תוכנה עתידי?
2. מסתבר שיש דגם בשם AS740 עם שני טיונרים ו-USB 3.0 במקום USB 2.0 בהפרש של 100$ בחו"ל. האם ידוע אם הדגם הזה מיובא לארץ בייבוא רישמי?
3. היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה באיזור המרכז?
4. בביקורת של עופר מצויין שהמחיר המומלץ הוא 11,000 אלף ש"ח. האם נכון להניח שלפיכך ניתן להשיגו בפחות, היות והוא מעט מעל התקציב כרגע?
5. מישהו רכש כבר את המסך ויכול לחוות דיעה?

תמהיל הצפיה צפוי:
1. רוב הזמן צפיה בערוצי YES HD. ללא ערוצי SD כלל (לא צופה בערוצים 2,10 וכד') למעט ערוץ אגו, אולי
2. סרטי FHD שיורדו מהאינטרנט וינוגנו ע"י הסטרימר של הטלויזיה (אין לי כרגע סטימר אחר).
3. XBOX/Play Station - מתכנן לקנות לאחר רכישת המסך

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #2 

Overscan משנה בשימושי מחשב, Windows וכו'. בשאר הדברים, מבחינת הפרעה לשימוש, זה לא משנה, כנראה גם לא במשחקי קונסולות. אבל לא ברור לי מה זה אומר בפועל במסך הזה. אם זה אומר שכשאתה שולח אליו 1080p הוא מראה את זה מוגדל, זה אומר שהתמונה תהיה מטושטשת קצת יותר. בכל מקרה, זה משהו שהיה מטריד אותי. :) כן, זה עניין של תוכנה שיכול להיות מתוקן.

USB 3 חסר משמעות במסך.

Coresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

USB 3 לא יאפשר קריאה מהירה יותר של תכנים מהתקן חיצוני וימנע תקיעות וכד'?
ואיזה יתרון יש לשני טיונרים על פני טיונר אחד (בהנחה שזה מה שיש ל-AS700)?

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5176
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #4 

USB2 מספק הרבה יותר מהקצב המקסימלי שצריך לסרטי בלוריי (מקוריים). אני לא רואה שום שימוש ל-USB3 בהקשר זה, אלא אם יש לטלוויזיה תכונות מיוחדות כלשהן שאין לי מושג מה הן יכולות להיות.

שני טיונרים יכולים לאפשר לראות שני ערוצים במקביל, או אולי להקליט אחד ולראות אחר.

Coresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה. תכלס זה מה שעושה הממיר של YES MaxHD, לא?

ושוב, האם ידוע למישהו היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה באיזור המרכז?

skywalker30
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

@Coresh
·
חשמלנטו רעננה

Coresh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

האם ידוע על מבצעים כלשהם על המסך הזה לקראת החגים?
גם מה שמוזר זה שאני לא מוצא עליו יותר מידי מידע ברשת. מזכיר לי מעט את הסיפור עם מסכים של SHARP..

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

זה פשוט ייבוא מאסיה. על דגמים אסייתים אין כמעט מידע. אבל אין מה לדאוג, פנסוניק חברה מובילה. יש סקירה באתר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”