מחפש לקנות מסך 60", ה - Panasonic AS700 נראית מעניינת
אני כבר זמן רב מחפש מסך איכותי בגודל 60" עם תלת מימד פאסיבי, ולפי הביקורת של עופר, הפנסוניק AS700 נראית מעניינת בעיניי מבחינת איכות תמונה, תלת מימד פאסיבי, תמיכה בכתוביות בעברית אחריות של 5 שנים וכו', והחלטתי לבדוק במה מדובר.
אגב, נראה שהביקורת הנ"ל היא אחת הביקורות היחידות למסך הזה מכיוון שלא מצאתי ביקורת רצינית אחרת שנעשתה לו.
שאלות:
1. איזה השלכות יש לעניין ה- OVERSCAN %1 למי שלא משתמש ב-HTPC? האם זה עדיין יכול להפריע בשימוש רגיל במסך? האם זה עניין שיכול להפתר ע"י עדכון תוכנה עתידי?
2. מסתבר שיש דגם בשם AS740 עם שני טיונרים ו-USB 3.0 במקום USB 2.0 בהפרש של 100$ בחו"ל. האם ידוע אם הדגם הזה מיובא לארץ בייבוא רישמי?
3. היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה באיזור המרכז?
4. בביקורת של עופר מצויין שהמחיר המומלץ הוא 11,000 אלף ש"ח. האם נכון להניח שלפיכך ניתן להשיגו בפחות, היות והוא מעט מעל התקציב כרגע?
5. מישהו רכש כבר את המסך ויכול לחוות דיעה?
תמהיל הצפיה צפוי:
1. רוב הזמן צפיה בערוצי YES HD. ללא ערוצי SD כלל (לא צופה בערוצים 2,10 וכד') למעט ערוץ אגו, אולי
2. סרטי FHD שיורדו מהאינטרנט וינוגנו ע"י הסטרימר של הטלויזיה (אין לי כרגע סטימר אחר).
3. XBOX/Play Station - מתכנן לקנות לאחר רכישת המסך
אגב, נראה שהביקורת הנ"ל היא אחת הביקורות היחידות למסך הזה מכיוון שלא מצאתי ביקורת רצינית אחרת שנעשתה לו.
שאלות:
1. איזה השלכות יש לעניין ה- OVERSCAN %1 למי שלא משתמש ב-HTPC? האם זה עדיין יכול להפריע בשימוש רגיל במסך? האם זה עניין שיכול להפתר ע"י עדכון תוכנה עתידי?
2. מסתבר שיש דגם בשם AS740 עם שני טיונרים ו-USB 3.0 במקום USB 2.0 בהפרש של 100$ בחו"ל. האם ידוע אם הדגם הזה מיובא לארץ בייבוא רישמי?
3. היכן ניתן לראות את המסך בתצוגה באיזור המרכז?
4. בביקורת של עופר מצויין שהמחיר המומלץ הוא 11,000 אלף ש"ח. האם נכון להניח שלפיכך ניתן להשיגו בפחות, היות והוא מעט מעל התקציב כרגע?
5. מישהו רכש כבר את המסך ויכול לחוות דיעה?
תמהיל הצפיה צפוי:
1. רוב הזמן צפיה בערוצי YES HD. ללא ערוצי SD כלל (לא צופה בערוצים 2,10 וכד') למעט ערוץ אגו, אולי
2. סרטי FHD שיורדו מהאינטרנט וינוגנו ע"י הסטרימר של הטלויזיה (אין לי כרגע סטימר אחר).
3. XBOX/Play Station - מתכנן לקנות לאחר רכישת המסך
Overscan משנה בשימושי מחשב, Windows וכו'. בשאר הדברים, מבחינת הפרעה לשימוש, זה לא משנה, כנראה גם לא במשחקי קונסולות. אבל לא ברור לי מה זה אומר בפועל במסך הזה. אם זה אומר שכשאתה שולח אליו 1080p הוא מראה את זה מוגדל, זה אומר שהתמונה תהיה מטושטשת קצת יותר. בכל מקרה, זה משהו שהיה מטריד אותי.
כן, זה עניין של תוכנה שיכול להיות מתוקן.
USB 3 חסר משמעות במסך.
USB 3 חסר משמעות במסך.
USB2 מספק הרבה יותר מהקצב המקסימלי שצריך לסרטי בלוריי (מקוריים). אני לא רואה שום שימוש ל-USB3 בהקשר זה, אלא אם יש לטלוויזיה תכונות מיוחדות כלשהן שאין לי מושג מה הן יכולות להיות.
שני טיונרים יכולים לאפשר לראות שני ערוצים במקביל, או אולי להקליט אחד ולראות אחר.
שני טיונרים יכולים לאפשר לראות שני ערוצים במקביל, או אולי להקליט אחד ולראות אחר.
- skywalker30
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
@Coresh
·
חשמלנטו רעננה
·
חשמלנטו רעננה