ניחות בHDMI למקרן Q2

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי מקרן של VIVITEK דגם Q2
אני אמור להתקין את המקרן בסופש הקרוב ולפי בדיקה קטנה שעשיתי יש הפרעות בתמונה..
הכבל שמחובר אליו הוא 10 מטר תקן 1.3 מסוכך לא של איזה חברה יותר מידי איכותית משהו מאיביי..
אחרי חיבור למחשב נייד (סאמסונג) שמתי לב שיש קצת הפרעות במסך כמו נקודות קטנות מרצדות בחלקים קטנים של המסך.
אני לא בטוח אם זה ניתוח או הפרעה חשמלית אחרת (עובר צמוד לכבל HDMI כבל מתח 230V).
ניסיתי לחבר אותו אותו גם לממיר טוטאל של יס ושם לא הייתה שום בעיה..
האם זה בעית ניחות באות או משהו אחר? אם כן מה הפיתרון לזה?
אגב הממיר יהיה מחובר על אותו כבל אבל עם עוד כבל מאריך של 5 מטר... כשחיברתי עוד כבל של 2 מטר עם הממיר כבר לא הייתה תמונה בכלל
תודה מראש!

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #2 

נראה שיש לך בעיה באות.
זה יכול להגרם מכבל תקול, בעיית השראה (הזכרת שעובר ליד הכבל כבל חשמל), או בכלל בעיה באות שיוצא מהלפטופ.
כדי לברר את הסיבה צריך לנסות ולשלול את כל אחד מהגורמים.
בצע בדיקה כאשר הלפטופ מחובר בכבל תקין אחר שעובר רחוק מכבל החשמל - כך תדע אם הבעיה באות מהלפטופ.
אם הכל בסדר הבעיה בכבל או בהשראה.
אחרת - אם זה אפשרי, בדוק את הכבל כאשר הוא לא עובר ליד כבל חשמל - אם הוא בסדר יש לך בעיית השראה.
ככלל - לא מומלץ להעביר כבלי DATA צמוד לכבלי חשמל של 220V.
אם זאת אכן הבעיה, לא בטוח שכבל איכותי יותר יפתור אותה, אבל אם יש לו סיכוך איכותי אולי כן.
לגבי מאריכים, אם כל הרכיבים תקינים (וצריך לבדוק כל רכיב בנפרד כדי לוודא את זה) והשרשור שלהם לא עובד, ניתן להשתמש במגבר.
לי לדוגמה יש את המפצל הזה , שממתג ומגביר את האותות מכל המכשירים לטלוויזיה ולמקרן.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

XXmusicmanXX פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני לא חושב שזה בעית השראה מכיוון שכשמקרן מחובר לממיר על אותו כבל אין שום בעיה..
לגבי לנסות את זה כשהכבל לא ליד כבל חשמל- קצת בעיה. הכבל HDMI והחשמל עוברים אחד ליד השני בתוך הקיר..
ניסיתי לחבר את המקרן למחשב עם כבל אחר (יש לי רק כבל של 2 מטר) ולא היו שום בעיות.. לדעתי זה באמת ניחות של האות.
כניראה אזמין מגבר וזהו. תודה רבה על העזרה

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”