בעיה - חוסר יכולת להתקנת אפליקציות בטלויזית סמארט LG

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
HAMM_V פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
אני מודע לכך שמדובר בפורום חומרה ל HTPC ודווקא בגלל זה, לדעתי, לאנשים כאן תהיה יותר יכולת לנסות ולסייע..
ברשותי טלויזית LG מדגם LN5700 (סמארט, כאמור).
לצורך התקנת אפליקציות וכו' - צריך לעשות LOG IN למערכת, להירשם לשירות וכדומה.
הבעיה היא שאצלי פשוט לא ניתן לבצע LOG IN.

להערכתי הסיבה לכך נובעת מהעובדה שמדובר בייבוא מקביל (פרללי, כמו שלימדו אותי פה, ולכן גם אין אחריות של ח.י). הטלויזיה לא מיועדת לשימוש בישראל (אלא למדינות ערביות במזרח המדינות דוגמת קטאר וכו') וכברירת מחדל המערכת רושמת את מדינת המשתמש (אותנו) כ "Other" ולא מאפשרת בכלל להירשם, כנראה בגלל שהמערכת לא הצליחה לשייך את המשתמש למדינה כלשהי..

הפתרון לדעתי הוא רק פתרון של תוכנה, עדכון או שדרוג כלשהו. אני בטוח שאנשים עם טלוזיות מפירמות אחרות נתקלים בבעיה הזאת ולכן אני אודה לכל עזרה, סיוע ועצה בנושא מאנשי תוכנה יצירתיים שכמותכם..

תודה מראש.

reab4u
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

מצטער בשבילך ומשתתף בצערך גם אני רכשתי טלוויזית סמארט 3D של LG לפני שנתיים בערך, הפונקציות העיקריות שלו נהדרות אבל בכל הקשור לSMART הטלוויזיה הזאת מאוד טיפשה ולאשימושית הדפדפן גרוע תכנים מהאינטרנט בדרך כלל לא יתמכו בה (כמו סירטונים ומשחקים פלאש) וכל האפליקציות איטיות ולא שוות אגורה. ממליץ לך לעבור למיני פיסי או לקנות מחשב באיזה 500-1000 שקל ולחברו לטלוויזיה .

HAMM_V פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

א. תדוה על התגובה
ב. בוודאי שכבר קניתי HTPC (טרם חובר, עדיין מתבלט איזו מערכת הפעלה להתקין).
ג. הנחתי שזו בעיה מוכרת. ואני יודע גם שהסמארט די טיפש (ואיטי מאד!) אבל עדיין, יהיה נחמד להשתמש באפליקציות המובנות..

reab4u
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

אני משתמש במחשב פנטיום D עם ווינדוס 7 יולטימייט (ווינדוס 8 סתם מאמץ את המעבד והוא מאוד מסורבל להתקנות וכ"ו אפילו 8.1 לא מקל בעניין ) ודי סבבה זה מחשב שקניתי ב120 שקל ועובד נהדר עם הטלוויזיה.

האפליקציות של LG כל כך ישנות וגרועות שיוטיוב לוקח בערך שלוש דקות עד שהוא עובד ומערכת הסמארט שייר שלו נתקעת בתדירות גבווה ולא תמיד מספקת HD רו תלת מיימד SBS באיכות נכונה (להנה מיירבית). ועוד לא דיברתי על זה שכבר שנתיים יש את הריבוע הזה של הבקרוב שיש שם מאקו ועוד כמה דברים.

השאלה אם בטלוויזיה שלך כבר יש את הטכנולוגיה החדשה שLG רכשה WEBOS שמעניין אותי אם היא תציל את LG מכל הבעיות או חלק מאלו שפרטתי כרגע.

בקיצור אם אתה צריך עזרה בהגדרת התוכנה או משהו דבר איתי בפרטי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”