LG G2 מ KSP
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
באתר של KSP ראיתי שמוכרים את ה G2 32GB ב-2 אופציות
הראשונה באחריות למשך שנתיים ע"י חברה בשם מובייל ישראל ב 1990שח
והאופציה השניה היא דרך היבואן הרשמי רונלייט ב 2245 שח
השאלה האם יש למישהו ניסיון עם אחת החברות שנותנות את האחריות? והאם יש יתרון לרונלייט שמצדיק את ה 250שח הפרש.
תודה
הראשונה באחריות למשך שנתיים ע"י חברה בשם מובייל ישראל ב 1990שח
והאופציה השניה היא דרך היבואן הרשמי רונלייט ב 2245 שח
השאלה האם יש למישהו ניסיון עם אחת החברות שנותנות את האחריות? והאם יש יתרון לרונלייט שמצדיק את ה 250שח הפרש.
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אחריות בארץ לא מצדיקה אפילו תוספת של שקל... עדיף לתקן במעבדה פרטית אמינה
לי יש מכשיר g2 מדצמבר פשוט חרפה עד שיוצאים עדכונים ע״י רונלייט וגם שירות גרוע אין עם מי לדבר
רכשתי לפני כחודש לבן שלי אותו מכשיר מאמזון גרמניה עלה לי 1600 ש״ח עד הבית כולל הכל
מקבל עדכונים חופשי והמערכת הרבה יותר יציבה
דרך אגב כל מי שיש לו מכשיר של רונלייט לא יכול להתחבר ל lte בגלל שהם כבר חודש אמורים להוציא עדכון והוא מבושש להגיע
רכשתי לפני כחודש לבן שלי אותו מכשיר מאמזון גרמניה עלה לי 1600 ש״ח עד הבית כולל הכל
מקבל עדכונים חופשי והמערכת הרבה יותר יציבה
דרך אגב כל מי שיש לו מכשיר של רונלייט לא יכול להתחבר ל lte בגלל שהם כבר חודש אמורים להוציא עדכון והוא מבושש להגיע
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

כמובן שאני אקנה בסופו של דבר איפה שהכי זול, אני רק רוצה להבין, כי מטריד אותי עניין קבלת העדכונים שדיברו עליהם כאן.
במידה ואני קונה מהיבואן השני עם האחריות של היבואן המקביל, האם אני מקבל עדכונים בתדירות יותר גבוה, בעיקר בקטע של LTE, האם זה יהיה כמו לרכוש את המכשיר מחו"ל? ללא רום צרוב של היבואן הרשמי
במידה ואני קונה מהיבואן השני עם האחריות של היבואן המקביל, האם אני מקבל עדכונים בתדירות יותר גבוה, בעיקר בקטע של LTE, האם זה יהיה כמו לרכוש את המכשיר מחו"ל? ללא רום צרוב של היבואן הרשמי
תזמין מאמזון את הגרמני תוך יומיים שלוש אצליךinonr כתב:כמובן שאני אקנה בסופו של דבר איפה שהכי זול, אני רק רוצה להבין, כי מטריד אותי עניין קבלת העדכונים שדיברו עליהם כאן.
במידה ואני קונה מהיבואן השני עם האחריות של היבואן המקביל, האם אני מקבל עדכונים בתדירות יותר גבוה, בעיקר בקטע של LTE, האם זה יהיה כמו לרכוש את המכשיר מחו"ל? ללא רום צרוב של היבואן הרשמי...
המכשיר הרבה יותר יציב והמערת רצה הרבה יותר חלק והכי חשוב הסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן
לגבי עידוכונים את מתעכן ראשון,
רונלייט אם לא היו מפעילים עלהים לחץ כלל לא היו משחררים עדכון קיטקט, כל אלו בארץ שקנו מיבוא מקביל קיבלו עדכונים ורק אלו שקנו את ה FOTA ׁ(בציניות) של רונלייט אכלו קש ועדיין.......
נערך לאחרונה על ידי MeniBI ב 11/09/2014 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

בקיצור אין הבדל ואפילו עדיף לרכוש דרך היבואן המקביל שגם נותן סוג של אחריות לשנתיים וגם יש עדכונים.
לא הבנתי כלכך איך יכול להיות שהמכשיר יותר יציב והסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן בקניה מגרמניה.
מצאתי את זה http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Touc ... ords=lg+g2 עולה 360 יורו שזה אותו הדבר כמעט כמו באילת,שם זה עולה 1686שח
לא הבנתי כלכך איך יכול להיות שהמכשיר יותר יציב והסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן בקניה מגרמניה.
מצאתי את זה http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Touc ... ords=lg+g2 עולה 360 יורו שזה אותו הדבר כמעט כמו באילת,שם זה עולה 1686שח
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

בקיצור, נראה לי שאם אני הולך על זה של היבוא המקביל ולא של רונלייט אני גם חוסך כסף וגם נמצא במקום יותר טוב מבחינת עדכונים וכו.
צריבה של ROM כמובן אפשר תמיד לעשות.
באילת זה באחלה מחיר 1686שח וגם יש לי סוג של "אחריות" בארץ
תודה
תודה
·inonr כתב:בקיצור, נראה לי שאם אני הולך על זה של היבוא המקביל ולא של רונלייט אני גם חוסך כסף וגם נמצא במקום יותר טוב מבחינת עדכונים וכו.
תודה...
ותתחדש
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

·MeniBI כתב:·...אכן זה D802
http://ksp.co.il/?uin=22876 סתם להשכלה כללית מה ההבדל בין D802 לדגמים אחרים?...
' רק תודא כשאתה לוקח את המכשיר שזה D802
ותתחדש...