מבקש המלצה למכונת אספרסו עבור קפה טחון - תקציב עד 800 ש"ח
שלום,
ההורים שלי מכינים 2 כוסות אספרסו ביום, כל יום.
הם קונים קפה טחון (בערך 16 ש"ח ל 100 גרם) וממלאים את המיכל עד הסוף (7 גרם) במכונה מהסוג שהיה לפני עידן הקפסולות.
עכשיו המכונה חורקת והם רוצים להחליף למכונה חדשה אבל עדיין בלי קפסולות.
הסברתי להם שההבדל לא קריטי במחיר (עם טחון יוצא 1.12 ש"ח לכוס לא כולל פחת) אבל הם מתעקשים על קפה טחון לא בגלל איכות אלא פשוט מכוחו של הרגל.
יש המלצות על מכונה פשוטה ואמינה שתעבוד מספר שנים בלי תחזוקה ?
הם לא צריכים מקציף קיטור. במכונה הנוכחית יש קיטור והם לא משתמשים בו.
תודה
ההורים שלי מכינים 2 כוסות אספרסו ביום, כל יום.
הם קונים קפה טחון (בערך 16 ש"ח ל 100 גרם) וממלאים את המיכל עד הסוף (7 גרם) במכונה מהסוג שהיה לפני עידן הקפסולות.
עכשיו המכונה חורקת והם רוצים להחליף למכונה חדשה אבל עדיין בלי קפסולות.
הסברתי להם שההבדל לא קריטי במחיר (עם טחון יוצא 1.12 ש"ח לכוס לא כולל פחת) אבל הם מתעקשים על קפה טחון לא בגלל איכות אלא פשוט מכוחו של הרגל.
יש המלצות על מכונה פשוטה ואמינה שתעבוד מספר שנים בלי תחזוקה ?
הם לא צריכים מקציף קיטור. במכונה הנוכחית יש קיטור והם לא משתמשים בו.
תודה
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מכונה לקפה טחון ב 800 ש"ח בלבד זה קצת נמוך.
אפשר למתוח קצת ולקנות גאג'ה (אם מחפשים חדשה)
כמובן שעדיף להצמיד מטחנה ולקבל קפה טוב.
אחרת - קפסולות זה פתרון נוח להורים שלא רוצים להתעסק יותר מדי.
אפשר למתוח קצת ולקנות גאג'ה (אם מחפשים חדשה)
כמובן שעדיף להצמיד מטחנה ולקבל קפה טוב.
אחרת - קפסולות זה פתרון נוח להורים שלא רוצים להתעסק יותר מדי.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
ממליץ גם על gaggia espresso pure/color/new baby, מכונות טובות להתחלה סביב התקציב המדובר. מידי פעם יש מבצעים טובים, אל תמהר לקנות במחיר שאתה רואה בזאפ/באתר שווה לבדוק ולהתמקח קצת. יש גם יד שניה באזור 300-500, למכונות האלו יש בלאי לא קטן ולכן חשוב מאד לוודא שאין נזילות, שהגומיות תקינות ושהשתמשו במים רכים/ביצעו טיפול אבנית תקופתי.
תודה, אני אתחיל לבדוק עם ההורים שלי.amiir כתב:ממליץ גם על gaggia espresso pure/color/new baby, מכונות טובות להתחלה סביב התקציב המדובר. מידי פעם יש מבצעים טובים, אל תמהר לקנות במחיר שאתה רואה בזאפ/באתר שווה לבדוק ולהתמקח קצת. יש גם יד שניה באזור 300-500, למכונות האלו יש בלאי לא קטן ולכן חשוב מאד לוודא שאין נזילות, שהגומיות תקינות ושהשתמשו במים רכים/ביצעו טיפול אבנית תקופתי....
הם בפירוש לא קוצים קפסולות וגם לא רוצים לטחון קפה בעצמם אלא להמשיך לקנות קפה שטוחנים להם בחנות.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
היום כל גאג'ה מגיעה עם סלסלות מגבירות קרמה וזה יכול לעזור עם קפה ישן שלא טחון טוב
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)