יש משמעות לאיכות של כבל HDMI?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
יש כבלים בעשרים שקל מעולים שעושים את העבודה ויש כאלו שלא. אי אפשר לתת על זה תשובה מוכללת.. מצד שני, התשובה הזו תקפה גם לכבלים יקרים. בנוסף, איכות הכבל חשובה יותר ככל שהאורך שלו גדל וסביבת העבודה נמצאת באזור עם רעשים חשמליים. אצלי כל הכבלים הם סביב שני מטרים אורך והם כבלים זולים של כמה עשרות שקלים בודדים והם עובדים לי מעולה כבר שנים ללא שום בעיה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שבהרבה מקרים כשיש סיגנל HDMI פעיל אל הטלוויזיה, אין קליטה מחיבור האנטנה. אולי גם כבל האנטנה אשם, אבל ייתכן שזה קשור גם לכבל ה-HDMI: רמת הסיכוך, ואולי פרמטרים אחרים.
כבל ה-HDMI שלי עלה 25 ש"ח ל-2 מטר, ולא הייתי מוציא יותר מזה. הנסיון הבא שלי יהיה זולים מ-eBay.
כבל ה-HDMI שלי עלה 25 ש"ח ל-2 מטר, ולא הייתי מוציא יותר מזה. הנסיון הבא שלי יהיה זולים מ-eBay.
הבדל אחד הוא באיכות החומרים וההרכבה. מנסיון, אם אתה מנתק ומחבר מדי פעם או מזיז רכיבים במערכת, מחבר של כבל זול עלול להתנתק. כמו כן החיבור עצמו עלול להיות לא יציב עקב מגעים גרועים.
רצוי לקנות משהו באמצע, לא הכי זול ובטח לא הכי יקר.
רצוי לקנות משהו באמצע, לא הכי זול ובטח לא הכי יקר.
·זו בעיה ידועה. תחליף כבל HD.jtk כתב:דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שבהרבה מקרים כשיש סיגנל HDMI פעיל אל הטלוויזיה, אין קליטה מחיבור האנטנה. אולי גם כבל האנטנה אשם, אבל ייתכן שזה קשור גם לכבל ה-HDMI: רמת הסיכוך, ואולי פרמטרים אחרים.
כבל ה-HDMI שלי עלה 25 ש"ח ל-2 מטר, ולא הייתי מוציא יותר מזה. הנסיון הבא שלי יהיה זולים מ-eBay....
aliexpress = הכל מזויףsimpson כתב:רועיקו אני אלך איתך קצת יותר רחוק מ-ebay, אני רכשתי כבלים HDMI של Monster דגם M2000HD מאתר aliexpress הידוע
במחיר 70-80 ש"ח = פצצה....
די ברור שבמחיר הזה זה מזוייף. ובלי קשר לעלי אקספרס, ידוע שיש מלא זיופים של MONSTER
ולמה שתשלם 70 שקל על HDMI? אין שום סיבה לשלם סכום כזה אם אתה כבר מזמין מחול
זה מחיר של הארץ. וגם זה רק במקרה הכי גרוע שחנויות מחשבים סגורים וקפצת לאיזה הום סנטר כי כבר אין לך ברירה
אתה חושב שכבל ה-HDMI אשם יותר מכבל האנטנה? אם כן, אולי אוכל לעשות משהו בחנות שממנה הכבל הגיע.asaf23 כתב:·זו בעיה ידועה. תחליף כבל HD..........
אגב, ניסיתי כבל אנטנה אחר. ייתכן שהוא משפר את המצב, אבל לא באופן מוחלט. ואולי השיפור הוא בכלל תוצאה של הזזה קצת של מיקום הכבלים.
scsa: הום סנטר נראה לי יהיו זולים יותר. אולי אייס.
·jtk כתב:אתה חושב שכבל ה-HDMI אשם יותר מכבל האנטנה? אם כן, אולי אוכל לעשות משהו בחנות שממנה הכבל הגיע.......
אגב, ניסיתי כבל אנטנה אחר. ייתכן שהוא משפר את המצב, אבל לא באופן מוחלט. ואולי השיפור הוא בכלל תוצאה של הזזה קצת של מיקום הכבלים.
scsa: הום סנטר נראה לי יהיו זולים יותר. אולי אייס....
קרוב לוודאי שזו הבעיה. יש מספר דיונים בנושא.
אולי הגיע הזמן להוציא קצת יותר מ-25 ש"ח על כבל
http://www.avforums.com/threads/tv-sign ... e.1271838/