מתלבט בין מאוורר מגדל לרגיל
שלום חברי פורום חביבים.
שלשום התקלקל לנו מאוורר העמוד הסיני המאעפן שקנינו ב-100 שקל לפני שנה.
אתמול השאלנו מחברים מאוורר מגדל של גולדליין ולמרות שהוא עשה עבודה ממש טובה - הוא רועש כמו טרקטור ואין לי מושג כמה חשמל הוא צורך.
אנחנו קצת מתלבטים מה לעשות. לקנות מאוורר אחר שאולי יתקלקל עוד שנה שוב? לחפש מאוורר מגדל שקט יותר וחסכוני יותר?
אשמח לרעיונות והמלצות.
תודה,
דודי
שלשום התקלקל לנו מאוורר העמוד הסיני המאעפן שקנינו ב-100 שקל לפני שנה.
אתמול השאלנו מחברים מאוורר מגדל של גולדליין ולמרות שהוא עשה עבודה ממש טובה - הוא רועש כמו טרקטור ואין לי מושג כמה חשמל הוא צורך.
אנחנו קצת מתלבטים מה לעשות. לקנות מאוורר אחר שאולי יתקלקל עוד שנה שוב? לחפש מאוורר מגדל שקט יותר וחסכוני יותר?
אשמח לרעיונות והמלצות.
תודה,
דודי
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אם תמצא מאורר מגדל שקט בבקשה בבקשה תודיע. מנסיוני איתם הם מרעישים בצורה מזעזעת. אי אפשר לראות טלויזיה, שלא לדבר על לישון כשהם עובדים.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731299
יש
רק אחד שקט ויש לי אותו כבר מספר שנים.
זהו המגדל היחיד שאפשר גם לישון עימו ויש אפילו שלט וטיימר ארוך מאד.
נקרא המילטון מדגם hem 624
כ 200 שח
לא תצטער , באחריות עלי.
יש
רק אחד שקט ויש לי אותו כבר מספר שנים.
זהו המגדל היחיד שאפשר גם לישון עימו ויש אפילו שלט וטיימר ארוך מאד.
נקרא המילטון מדגם hem 624
כ 200 שח
לא תצטער , באחריות עלי.
אתה לא צריך לבדוק דודי חבל על הזמן שלך.
שנים חיפשתי מאוורר שיעשה את העבודה מאידך יהיה שקט דיו במהירות הנמוכה.
גם הטיימר הוא קריטי לעונות המעבר וברוב המאוורים הוא קצר מידי. כאן אתה יכל בן חצי שעה ל שבע וחצי שעות וזה המון.
בנוסף בדגם החדש יותר נוסף שלט.
יש לנו 4 כאלה בבית חלקם בני חמש שנים.....
כל מה שצריך זה פעם בשנה בתחילת העונה לנקות עם לחץ אוויר את כל האבק שמצריים וסודן תורמות לנו....
שנים חיפשתי מאוורר שיעשה את העבודה מאידך יהיה שקט דיו במהירות הנמוכה.
גם הטיימר הוא קריטי לעונות המעבר וברוב המאוורים הוא קצר מידי. כאן אתה יכל בן חצי שעה ל שבע וחצי שעות וזה המון.
בנוסף בדגם החדש יותר נוסף שלט.
יש לנו 4 כאלה בבית חלקם בני חמש שנים.....
כל מה שצריך זה פעם בשנה בתחילת העונה לנקות עם לחץ אוויר את כל האבק שמצריים וסודן תורמות לנו....
טוב לאחר מעבר על כלל האתרים ולטלפון לכל חנות אפשרית לצערי נשארו שניים שמחזיקים מלאי. חנות אחת מולטי שופ שמופיעה בזאפ 290 שח והמילטון עצמם בלמעלה מ 300 שח.
זה קורה כל שנה לקראת סוף הקיץ נגמר המלאי.
אם דחוף ואין ברירה ז זה הכיוון.
אם אפשר להמתין לשנה הבאה אז יש סיכוי לחסוך כמה שקלים.
דברתי עם מולטי שום בקשתי לרכוש שניים בהחנה והיא לא הייתה מוכנה אמרה שאפילו אם אקנה מאה....
זה קורה כל שנה לקראת סוף הקיץ נגמר המלאי.
אם דחוף ואין ברירה ז זה הכיוון.
אם אפשר להמתין לשנה הבאה אז יש סיכוי לחסוך כמה שקלים.
דברתי עם מולטי שום בקשתי לרכוש שניים בהחנה והיא לא הייתה מוכנה אמרה שאפילו אם אקנה מאה....
- xena
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
- שם מלא: xena
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
@kobbi
המלצת גם על זה?
https://www.lastprice.co.il/product.asp ... d=76925637
פשוט ההמילטון מכוער אש
המלצת גם על זה?
https://www.lastprice.co.il/product.asp ... d=76925637
פשוט ההמילטון מכוער אש
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
מנצל את השירשור לשאלה קצת אחרת.. (מחלק מתח?)
בזמנו היו לנו כמה מאווררים שכולם פחות או יותר התפגרו אחרי שנה פלוס מינוס.
אשתי עברה וקנתה "מאוורר תעשייתי" שבאמת "עושה את העבודה" ונראה שיגיע לגיל 120 אבל הוא "חזק מדי".
גם במהירות הכי איטית שלו, הוא מצליח לגרום לשני הרוטוויילרים שלי לבצע ריחוף במקום
אי לכך, אני זקוק למכשיר שיוריד את הממתח שלו (או את הזרם). לגיסי פעם היה משהו שנראה כמו סליל ענקי ועגול עם חוגה. נדמה לי שזה היה "מחלק מתח" מהסוג אוטו_טרנספורמר; משהו ענקי משנות ה-70, תעשייתי כזה.
אני מחפש משהו עכשווי.
יש המלצות?
ג'יימס

אשתי עברה וקנתה "מאוורר תעשייתי" שבאמת "עושה את העבודה" ונראה שיגיע לגיל 120 אבל הוא "חזק מדי".
גם במהירות הכי איטית שלו, הוא מצליח לגרום לשני הרוטוויילרים שלי לבצע ריחוף במקום
אי לכך, אני זקוק למכשיר שיוריד את הממתח שלו (או את הזרם). לגיסי פעם היה משהו שנראה כמו סליל ענקי ועגול עם חוגה. נדמה לי שזה היה "מחלק מתח" מהסוג אוטו_טרנספורמר; משהו ענקי משנות ה-70, תעשייתי כזה.
אני מחפש משהו עכשווי.
יש המלצות?
ג'יימס