xbmc performs reboot
-
sma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 316
שלום לכולם,
יש לי xbmc 13 מותקן על ZOTAC ID18. לפני מספר שבועות כתוצאה מסביבה לא נכונה, ה-NAS שלי קיבל כתובת IP שונה לאחר הפסקת חשמל וכתוצאה מכך מוצרו לי עותקים כפולים בספרייה שלי (aeon nox 5).
הבעיה שנתקלתי בה אח"כ היא שכאשר אני מנסה להפעיל את הפעולה של ניקוי הספרייה, המערכת מאתחלת את עצמה.
כלומר יש קריסה איפשהו. אני לא מצליח למצוא בשום מקום תיעוד של הנפילה ועצות שקיבלתי בopenelec.tv לא עוזרות.
למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקדם לפתור את הבעיה?
יש לי xbmc 13 מותקן על ZOTAC ID18. לפני מספר שבועות כתוצאה מסביבה לא נכונה, ה-NAS שלי קיבל כתובת IP שונה לאחר הפסקת חשמל וכתוצאה מכך מוצרו לי עותקים כפולים בספרייה שלי (aeon nox 5).
הבעיה שנתקלתי בה אח"כ היא שכאשר אני מנסה להפעיל את הפעולה של ניקוי הספרייה, המערכת מאתחלת את עצמה.
כלומר יש קריסה איפשהו. אני לא מצליח למצוא בשום מקום תיעוד של הנפילה ועצות שקיבלתי בopenelec.tv לא עוזרות.
למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקדם לפתור את הבעיה?
-
sma
-
- חבר פעיל מאוד

מקפיץ
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
כל המחשב עושה ריבוט?
-
sma
-
- חבר פעיל מאוד

מצטער על התגובה המאוחרת. לא כל המחשב מתרסט. רק ה-OE.
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

אתה מריץ את המערכת הפעלה מדיסק או מכונן USB?
-
sma
-
- חבר פעיל מאוד

SSD
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

אתה יכול לשלוח DEBUG LOG שנראה מה קורה שם?
-
sma
-
- חבר פעיל מאוד

שלחתי לפורום ב-OE ולא היה כלום אבל ברור שאין בעיה.
תוכל רק להזכיר לי איך אני עושה את זה?
תוכל רק להזכיר לי איך אני עושה את זה?
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

האמת שבOE אני לא בטוח איפה הוא שומר אותם.
ניסית במקום לעשות ניקוי ספריה פשוט למחוק את ה SOURCE ולהוסיף אותו מחדש? במחיקת סורס אתה יכול להגיד לו למחוק את הנתונים מהספרייה.
ניסית במקום לעשות ניקוי ספריה פשוט למחוק את ה SOURCE ולהוסיף אותו מחדש? במחיקת סורס אתה יכול להגיד לו למחוק את הנתונים מהספרייה.
-
sma
-
- חבר פעיל מאוד

כן. ניסיתי. כנראה יש בעיה איפה שהוא ב-DB שנשאר גם אם אני מוחק את כל המקורות ומוסיף מחדש.