רכישת מגבר מחו"ל
שלום חברים
אני מעוניין לרכוש מגבר עם ZONE 2 ורשת . מבדיקה בפורום ראיתי שמומלץ להזמין מאמזון עקב המחיר.
קבלתי המלצות על YAMAHA 675/677 או ONKYO 626 או DENON X2000
מישהו קנה לאחרונה את אחד המגברים הללו מאמזון ויכול להמליץ ?
יש המלצות נוספות ?
תודה
אני מעוניין לרכוש מגבר עם ZONE 2 ורשת . מבדיקה בפורום ראיתי שמומלץ להזמין מאמזון עקב המחיר.
קבלתי המלצות על YAMAHA 675/677 או ONKYO 626 או DENON X2000
מישהו קנה לאחרונה את אחד המגברים הללו מאמזון ויכול להמליץ ?
יש המלצות נוספות ?
תודה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לדנון 2000 אין 2 יציאות hdmi.
האופציות הטובות ביותר הם ה626/636 והדנון 3000 .
הימאה לא ממש ברמתם.
רכשתי בשביל חברים כבר 2 רסיברים חודש שעבר משם והכל מתקתק פיקס
הימאה לא ממש ברמתם.
רכשתי בשביל חברים כבר 2 רסיברים חודש שעבר משם והכל מתקתק פיקס
עזור לבחור ותן לינק.claudia5 כתב:לדנון 2000 אין 2 יציאות hdmi.
הימאה לא ממש ברמתם.
רכשתי בשביל חברים כבר 2 רסיברים חודש שעבר משם והכל מתקתק פיקס...
·
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

לינק למה?
הימהה מצוין.
במקרה שלך עם שני אזורים אז צריך את ה 775 (או 777).
הזמנתי מאמזו איטליה לפני 3 שבועות את ה 775 - היה אז מבצע שם. הכל כולל משלוח ב 2300 ש״ח.
תשווה בין גרמניה, איטליה צרפת ואנגליה ותקנה את הזול יותר.
זמן משלוח איטי כ 20 יום.
מהיר תוך פחות משובע אבל עוד 40 אירו.
במקרה שלך עם שני אזורים אז צריך את ה 775 (או 777).
הזמנתי מאמזו איטליה לפני 3 שבועות את ה 775 - היה אז מבצע שם. הכל כולל משלוח ב 2300 ש״ח.
תשווה בין גרמניה, איטליה צרפת ואנגליה ותקנה את הזול יותר.
זמן משלוח איטי כ 20 יום.
מהיר תוך פחות משובע אבל עוד 40 אירו.
להלן הסבר מקוצר לתהליך :
כנס לאמזון.קום, האתר באנגלית ובצע שם את כל הליך הרישום והתשלום. נדרש כרטיס אשראי.
פתח במחשב במקביל בחלונות נפרדים את שאר האמזונים הרלבנטים- איטליה,גרמניה,אנגליה,ספרד.
בצע חיפוש על הדגמים שרצית בכל אחד מהאמזונים.
שים לב שלכל מוצר יש מספר אפשרויות: חדש ומשומש. וכן מספק ספקים שמשתמשים בפלטפורמה למכירה,. אותך מעניין רק חדש ורק ספק ישיר אמזון.
מצאת את הנל, הכניסמו לסל הקניות.
עתה לסיבה בה פתחת את האתר באנגלית: מכיוון שאינך מבין גרמנית או אטלקית עליך להתאמן בסדרת הלחיצות ומשמעותן ובמידה ותכיר אותן באתר האנגלי הן זהות לאתרים בשפות השונות. גם הכניסה לאתרים השונים הם עם אותו מייל וסיסמה.
ברגע שבחרת מוצר ואתה מתקדם עם הליך הקניה תגיע לכתובת למשלוח שלאחריה תקבל אחת משתי האפשרויות:
כיתוב אדום שמשמעו את המוצר הזה מהספק הזה לא ניתן לשלוח לארץ שבחרת.
או שמתקדם הלאה לתהליך התשלום. אל תחשוש להתקדם, אתה יכל להגיע עד לחלון בו בצד ימין תקבל עלות מפורטת עד הביית כולל משלוח ומיסים. רק ליחצה שם תבצע את הקניה עצמה אבל עד שלא ראית את החלון הזה אין לך מה לדאוג.
שוב תתאמן על זה באתר באנגלית.
הצהליך קצת מעצבן וכל פעם דורש ניקוי סל הקניות וכו אבל בסוף תחסוך הרבה מאד.
בהצלחה.
אינני יודע איזה רסיבר באיזו רמה תרצה לרכוש אבל לצערנו אין הרבה אפשרויות לישראל
אם אתה רוצה תותח על אז יש לך את הדנון 4520 או אונקיו 5009 כפרוססור. עד הביית בכ 8000 שח.
אם אתה מחפש דרג נמוך אבל טוב אז יש לך את הימהה 775 או האונקיו 636 או ישנים יותר אבל עם מערכת הכיול המוערכת של אודיסי 626, 616 או דנון x2000. הם יעלו כ 2400 שח
אם דרג בניים אז סדרת ה 8 שלאונקיו, דנון x3000 או 4000 אם נשארו במלאי שכן יצאה סדרה חדשה.
בקיצור הגדר תקציב וחפש.
כנס לאמזון.קום, האתר באנגלית ובצע שם את כל הליך הרישום והתשלום. נדרש כרטיס אשראי.
פתח במחשב במקביל בחלונות נפרדים את שאר האמזונים הרלבנטים- איטליה,גרמניה,אנגליה,ספרד.
בצע חיפוש על הדגמים שרצית בכל אחד מהאמזונים.
שים לב שלכל מוצר יש מספר אפשרויות: חדש ומשומש. וכן מספק ספקים שמשתמשים בפלטפורמה למכירה,. אותך מעניין רק חדש ורק ספק ישיר אמזון.
מצאת את הנל, הכניסמו לסל הקניות.
עתה לסיבה בה פתחת את האתר באנגלית: מכיוון שאינך מבין גרמנית או אטלקית עליך להתאמן בסדרת הלחיצות ומשמעותן ובמידה ותכיר אותן באתר האנגלי הן זהות לאתרים בשפות השונות. גם הכניסה לאתרים השונים הם עם אותו מייל וסיסמה.
ברגע שבחרת מוצר ואתה מתקדם עם הליך הקניה תגיע לכתובת למשלוח שלאחריה תקבל אחת משתי האפשרויות:
כיתוב אדום שמשמעו את המוצר הזה מהספק הזה לא ניתן לשלוח לארץ שבחרת.
או שמתקדם הלאה לתהליך התשלום. אל תחשוש להתקדם, אתה יכל להגיע עד לחלון בו בצד ימין תקבל עלות מפורטת עד הביית כולל משלוח ומיסים. רק ליחצה שם תבצע את הקניה עצמה אבל עד שלא ראית את החלון הזה אין לך מה לדאוג.
שוב תתאמן על זה באתר באנגלית.
הצהליך קצת מעצבן וכל פעם דורש ניקוי סל הקניות וכו אבל בסוף תחסוך הרבה מאד.
בהצלחה.
אינני יודע איזה רסיבר באיזו רמה תרצה לרכוש אבל לצערנו אין הרבה אפשרויות לישראל
אם אתה רוצה תותח על אז יש לך את הדנון 4520 או אונקיו 5009 כפרוססור. עד הביית בכ 8000 שח.
אם אתה מחפש דרג נמוך אבל טוב אז יש לך את הימהה 775 או האונקיו 636 או ישנים יותר אבל עם מערכת הכיול המוערכת של אודיסי 626, 616 או דנון x2000. הם יעלו כ 2400 שח
אם דרג בניים אז סדרת ה 8 שלאונקיו, דנון x3000 או 4000 אם נשארו במלאי שכן יצאה סדרה חדשה.
בקיצור הגדר תקציב וחפש.
[url=http://www.hometheater.co.il/vt214624.ט ... רמניה.html]http://www.hometheater.co.il/vt214624.ט ... רמניה.html
[/url]זכור רק את התנהלות חברת טופ אודיו טרם תרכוש אונקיו.
יש כאן שרשור בן 18 עמודים לגבי תקלה שלא מטופלת.
[url=http://www.hometheater.co.il/vt214624.ט ... רמניה.html][/url]
[/url]זכור רק את התנהלות חברת טופ אודיו טרם תרכוש אונקיו.
יש כאן שרשור בן 18 עמודים לגבי תקלה שלא מטופלת.
[url=http://www.hometheater.co.il/vt214624.ט ... רמניה.html][/url]
בבקשה
לגבי שאלתך. לא שמעתי אף אחד מהרסיברים הללו אבל :
לחבר עזרתי להתקין את הימהה 675, לא התרשמתי לטובה.....סאונד רזה ולא משכנע.
שני חברים אחרים שרצו לקנות את הדנון באמזון עזרתי מול חנות קרוסאובר בתל אביב לרכישה במחיר קרוב מאד למחיר חול.
לגבי האונקיו - במשך שנים רבות היו לדגמים שונים של אונקיו ומעולם לא הייתה לי בעיה אבל הם נוטים מאד להתחממות וברמה שגורמת להם נזק אם אין קרור אקיטבי על גבי הרסיבר.
אז מה אני ממליץ ? דבר עם רועי מקרוסאובר ותקבל יחס טוב , הדגמה, ומחיר קרוב לחול.
בסוף תקנה כנראה את הדנון 2000 אלא אם כן אתה חייב שתי יציאות hdmi לטובת מקרן וטלויזיה או לזון 2.
ואז או שתקנה את האונקיו שיש לו או שתדרש לטפס לסדרת ה 3000 של דנון.
אם אתה רוצה ימהה אז יש ביד שניה חדש באריזה את ה767 עם שתי יציאות hdmi במחיר 1900 שח. בחור בשם רונן 0529195538
לגבי שאלתך. לא שמעתי אף אחד מהרסיברים הללו אבל :
לחבר עזרתי להתקין את הימהה 675, לא התרשמתי לטובה.....סאונד רזה ולא משכנע.
שני חברים אחרים שרצו לקנות את הדנון באמזון עזרתי מול חנות קרוסאובר בתל אביב לרכישה במחיר קרוב מאד למחיר חול.
לגבי האונקיו - במשך שנים רבות היו לדגמים שונים של אונקיו ומעולם לא הייתה לי בעיה אבל הם נוטים מאד להתחממות וברמה שגורמת להם נזק אם אין קרור אקיטבי על גבי הרסיבר.
אז מה אני ממליץ ? דבר עם רועי מקרוסאובר ותקבל יחס טוב , הדגמה, ומחיר קרוב לחול.
בסוף תקנה כנראה את הדנון 2000 אלא אם כן אתה חייב שתי יציאות hdmi לטובת מקרן וטלויזיה או לזון 2.
ואז או שתקנה את האונקיו שיש לו או שתדרש לטפס לסדרת ה 3000 של דנון.
אם אתה רוצה ימהה אז יש ביד שניה חדש באריזה את ה767 עם שתי יציאות hdmi במחיר 1900 שח. בחור בשם רונן 0529195538
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

שמעתי את כל הרסיברים שציינתה ,התחרות בין ה3000 וה626/636 צמודה מאוד וזה עיניין של טעם אישי ורמקולים שתשדך להם ,אחריהם היתי בוחר ב2000 שהוא גם מכשיר מצויין שחבל שאין לו עוד HDMI (יציא).
אחריהם יש את ה775 שהוא נחמד אבל פרווה כזה.
אני מצטרף להמלצת קודמיי לפנות לקוסאובר ולדבר עם רועי לפעמים זה משתלם ובכל מקרה יש שם חברה טובים שיעזרו.
אני מאמין אבל שהאונקיו 626 במחיר של כ1900 שקל באמזון זאת האופציה הטובה ביותר ביחס של מחיר לתמורה
אחריהם יש את ה775 שהוא נחמד אבל פרווה כזה.
אני מצטרף להמלצת קודמיי לפנות לקוסאובר ולדבר עם רועי לפעמים זה משתלם ובכל מקרה יש שם חברה טובים שיעזרו.
אני מאמין אבל שהאונקיו 626 במחיר של כ1900 שקל באמזון זאת האופציה הטובה ביותר ביחס של מחיר לתמורה