לא בשבילי
אני לא מכיר כל כך מכונות במחירים הללו, ולא אי אפשר למתוח את התקציב. ומדובר לתקציב רק על מכונה בלבד.
אני מאמין שעדיף יד 2 כדי לקבל מכונות קצת יותר טובות, וכמובן שלא מדובר על מכונות קפסולות אלא על מכונה רגילה.
אז מי שמכיר מכונות במחירים הללו ויכול להמליץ אני אשמח לשמוע.
תודה
לא הבנתי אם אפשר יד2 או לא.
אם כן, אז אסקסו למניהן תכנסנה לתקציב. אולי גאג'יה קלאסיק.
אם לא, אז אין הרבה ברירות, ותשאר עם גאג'יה קולור ושות'.
מטחנה יש?
אמרת שאי אפשר למתוח.. אבל בכל זאת : ) מישהו סיפר לפני כמה ימים שהוציא אסקסו בייסיק מחנות ב-1,800. זה נראה לי דיל מצויין. אם לא, אז כל הגאג'יות יהיו סבירות (חוץ מ-ויוה), וביד 2 ראיתי השבוע לה פאבוני מנוף ב-1,400 וגם סילביה באותו מחיר.
אני מוכר את הסילביה שלי בת 4 שנים. ראה במדור יד 2 כאן באתר.
רציתי עליה 2000 אך אפשר ללכת צעד לקראת.
הקץ' - צריך להמתין כשבועיים עד שתגיע האיטלקיה החדשה מאיטליה (קרלו הבריז לנו בשבוע ימים... ) ויהיה קשה עד בלתי אפשרי ללא הזרקת אספרסו פעמיים ביום.
דני ברק = barakdan
בעליה של רוקט צ'ליני אבולוציונה המופלאה...
בבוקר אספרסו, אחר הצהרים - אני אספרסו, אשתי קפוצי'נו גדול
אל תמליצו לו על סילביה, הוא צריך תקציב גם לאביזרים ואין סיכוי שיתאפשר לו במחיר הזה.
מה גם שהסילביה מאוד עקשנית ואם הוא לא ערוך ומוכן ללמידה, הקפה שיצא מהגאג'יה יהיה עקבי יותר משמעותית.
הסילביה גם בררנית לגבי מטחנה, אז אם אין לו אחת טובה, זו עוד סיבה לקנות מכונה אחרת...
המלצתי בהנחה ויש מטחנה.
לדעתי בתור אחד עם סילביה. אין כמו סילביה עקשנית בכדי ללמוד את רזי הכנת הקפה.
נכון צריך לדעת לתפעל אותה אבל בסוף שמצליחים התמורה גבוהה.
מסכים לגמרי, אבל לא כל אחד בנוי לזה, ובכל אופן הוא ציין שלא ניתן למתוח את התקציב.
עם סילביה ציוד נלווה יעלה לפחות 500 שקל כדי להוציא שוט טוב באופן עקבי, במיוחד בתור מכונה ראשונה.
עם גאג'יה כמעט ואין צורך להשקיע באביזרים נוספים. עניין של 100-200 שקל עבור טמפר, פילטר אוסקר למים, ואיזה כד הקצפה פשוט.
גאג'יה פיטר תעלה לו 400-500 ביד שניה, ו800 בערך מתצוגה (במידה ויש)
כבתור בעל גאה לשעבר דל גאגג'יה פיטר אוכל לומר עליה רק דברים טובים.
אולם, אם התקציב הוא 1500 ש"ח אז לדעתי כדאי ללכת על המכונות הטובות יותר (כפי שהמליצו) כמו גאגג'יה קלאסיק או סילביה.
באופן אישי איני מחבב את האסקסו ולו רק בגלל שהיחס עלות/תועלת אינו טוב.