הגנת העתקה נכשלה (3) בYES תוך שימוש בכרטיס טלויזיה USB

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
DimaKrupnikov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
ראיתי שיש מומחים בפורום הזה ואשמח אם מישהו יוכל לסייע.
קראתי את השאלות שהעלו לפני לגבי בעיית "הגנת העתקה נכשלה" ביס ואת התשובות להן אך לא מצאתי פתרון לבעיה שלי:

יש לי ממי YES MAX HD שמחובר בכבל HDMI לטלויזיה Samsung והכל עובד תקין בלי בעיות.
יש לי גם שני מחשבים נייחים שמצויידים שניהם באפשרות לכידת וידאו באיכות SD ומחוברים לאותו הממיר בחיבורי SD.
א. מחשב ישן, אשר יש לו כרטיס מסך עם יכולת VIVO - Video In Video Out אשר יודע ללכוד וידאו ולהציג על מסך המחשב בחלון (זה כל מה שאני משתמש בו - לצפיה בתכנים בזמן גלישה ועבודה) וגם בו הכל עובד תקין לחלוטין.
ב. מחשב חדש שהתקנתי לפני כמה שבועות המצוייד בלוכד וידאו חיצוני מחובר בUSB מסוג EazyCap.
גם בו מתבצעת לכידת וידאו והצגה על החלון במסך קטן לטובת צפייה אך בו יש בעיה מציקה מאוד:
מעל השידור הרגיל עם וידאו וסאונד של יס מופיע פס וכתוב בו הגנת העתקה נכשלה (3). הפס מסתיר חלק מהשידור ואת הכתוביות והופך את הצפייה לבלתי אפשרית.
ניתן לראות דוגמא בתמונה המצורפת.

כמה הערות חשובות:
1. הודעת השגיאה מופיעה רק במחשב החדש, גם אם מחברים אותו בדיוק בתצורה של המחשב הישן לאותה יציאה באותו כבל (לא משנה אם Scart/composite/s-video).
2. גם אם אני מחבר במקביל את המחשב החדש ואת המחשב הישן בו זמנית לממיר - כל אחד ביציאה אחרת של הממיר, ההודעה תופיע רק במחשב החדש.
2. כשמנתקים את כבל ה-HDMI מהמסך Samsung הכל מסתדר גם במחשב החדש וניתן לצפות בשידורים בהצלחה, אך כמובן זה מציק כל פעם לנתק ולחבר חזרה את הכבל, במיוחד שהקונקטור לא במקום הכי נוח בעולם.
3. ניסיתי להחליף 3 כבלי HDMI שונים והבעיה חוזרת על עצמה עם כולם.

אשמח לכל רעיון ועזרה,
תודה מראש!
לכידת מסך מהמחשב החדש
 לכידת מסך מהמחשב החדש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לצערי זה מכוון. היציאה של ה-Yes max HD מזהה חיבור במקביל HDMI ואנלוגי ומונעת ממך מלהקליט את התכנים (כי זה מבחינתם לא חוקי).

אז
1. או שתוריד לגמרי את החיבורים האנלוגים (כלומר, לא תעביר את זה למחשב בכלל).
2. או שתתחבר לאורך כל המסלול עם קומפוננט (יש מקליטים מבוססי קומפוננט)

זה האופציות שלך.

DimaKrupnikov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

חיברתי את הטלויזיה לממיר בComponent ואת המחשב לממיר בComposite והכל עובד יופי טופי!

לא ידעתי שיש חיבור HD אנלוגי, אתה גאון!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”