staticx כתב:...
...
·
תודה,
הפונטים ברורים וקריאים מאוד, אני משתמש ב OPENSANS
כדי להשתמש ב NOX5 בעברית כל מה שצריך זה כמה דקות -
פשוט התקנתי בהתחלה את NOX 4 שמתורגם לעברית כבר, והעתקתי את התיקיה של הפונטים לתיקיה של גרסה 5.
זה פשוט הוסיף לי את הפונטים העבריים ל NOX 5.
יישור לימין וכו , לא כל כך חשוב לי, העיקר שהממשק יידע לקבל עברית כלשהי...
בכל מקרה אני אעלה יותר מאוחר כקישור את התיקיה של הפונטים להעתקה , זה יחסוך קצת זמן והתעסקות עבורכם.
...
·
AEON NOX4 מתורגם לעברית ע"י המפתח? כלומר הוא שילב ARIAL או משהו כזה כבר ברפו הרישמי?
או שע"י THEWIZ או משהו בסגנון?
אני תמיד מעדיף לעשות את העריכה בעצמי ולערוך את הקוד בצורה יותר מסודרת (למשל ע"י הוספת הערות בכל שורה שאני עורך בקוד שמציינת מה עשיתי, ולשים את הקוד הישן בתוך הערה גם למקרה שמשהו ישתבש וצריך להחזיר..)
המטרה הסופית שלי זה סקין עדכני שתומך ברוב האופציות, ושהממשק של הסרטים (שהוא מבחינתי הכי חשוב כי יש לי 500 סרטים) יהיה אידאלי
מבחינתי אידאלי זה רשימה מיושרת לימין, שכל סרט מציג בדיוק את מה שאני רוצה בצורה הכי יפה ומקצועית,
נכון שלכל סקין יש בערך 4-10 מצבי צפייה, אבל זה חסר תועלת, צריך למצוא את האחד האידאלי, ולערוך אותו כדי שיותאם לארץ ולשפה העברית, ואז להשתמש בו...
בT! עבדתי על זה במשך לא מעט זמן והגעתי למצב מאוד יפה של רשימה ופרטי הסרט ממוקמים בדיוק איפה שאני רוצה,
כותרת הסרט בעברית מופיעה בגדול, והכותרת באנגלית טיפה מתחת ביותר קטן, וכו'....
זה כיף שאפשר לשחק ולהתאים את הקוד כמו שרוצים,
הבעיה היא כאשר יוצא עדכון לסקין והוא דורס את העריכות שלך, צריך לדעת מה המפתח חידש ולדעת לעדכן שוב...