שאלה: רסיבר ישן כמגבר כוח
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7659
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
הי חברים
יש לי כרגע דנון 2313 שמשמש כרסיבר ק"ב
האם יהיה מומלץ לתת לו לעבוד רק כפרוססור אם יש לי אפשרות לשדך אותו לרסיבר דנון ישן יותר שאמור להיות במצב טוב מאוד (דגם 3801) שיעבוד כמגבר בלבד? יש פה סיכונים כלשהם היות ולא מדובר בפאואר "ייעודי" ? זה אמור לתת שידרוג משמעותי מבחינת שקיפות/עומק במה וכו'? (רמקולים עיקריים: קדמיים פראדיים מוניטור 7, סנטר קף XQ2C)
תודה
יש לי כרגע דנון 2313 שמשמש כרסיבר ק"ב
האם יהיה מומלץ לתת לו לעבוד רק כפרוססור אם יש לי אפשרות לשדך אותו לרסיבר דנון ישן יותר שאמור להיות במצב טוב מאוד (דגם 3801) שיעבוד כמגבר בלבד? יש פה סיכונים כלשהם היות ולא מדובר בפאואר "ייעודי" ? זה אמור לתת שידרוג משמעותי מבחינת שקיפות/עומק במה וכו'? (רמקולים עיקריים: קדמיים פראדיים מוניטור 7, סנטר קף XQ2C)
תודה
נסה ותראה
אצלי יש רסיבר ימהה חדיש ואליו מחובר רסיבר ישן יותר אבל עוצמתי מאוד כ POWER עבור הרמקולים הקדמיים בלבד.
יותר מזה, הוא מניע אותם כ BI-AMP דבר שאצלי משפר את האיכות.
יתרון בהנעה של הקדמיים בלבד זה שבעצם יש לך שני מערכות נפרדות, כל אחת עם ספק נפרד כך שניתן לקבל יחד יותר זרם (במצב של קולנוע ביתי)
לחלופין, אתה יכול לחבר את המגבר הישן כך שיניע רק את הרמקולים האחוריים והסנטר ואז המגבר החדש לא יתאמץ כשהוא מניע את הקדמיים.
בתכלס, עד שלא תנסה לא תדע, ככה זה בעולם האודיו.
יותר מזה, הוא מניע אותם כ BI-AMP דבר שאצלי משפר את האיכות.
יתרון בהנעה של הקדמיים בלבד זה שבעצם יש לך שני מערכות נפרדות, כל אחת עם ספק נפרד כך שניתן לקבל יחד יותר זרם (במצב של קולנוע ביתי)
לחלופין, אתה יכול לחבר את המגבר הישן כך שיניע רק את הרמקולים האחוריים והסנטר ואז המגבר החדש לא יתאמץ כשהוא מניע את הקדמיים.
בתכלס, עד שלא תנסה לא תדע, ככה זה בעולם האודיו.
אתה מתכוון לדנון שבקישור -
http://assets.denon.com/documentmaster/ ... tsheet.pdf
נראה לי שהמגבר די וותיק, אין לו כניסות ויציאות HDMI אפילו. לכן המחיר יכול להיות מאוד נמוך. לשיקולך כמה אתה מוכן לשלם....
השאלה שלי, כמה אתה מקציב לנושא ומה האלטרנטיבות באותו סכום.
http://assets.denon.com/documentmaster/ ... tsheet.pdf
נראה לי שהמגבר די וותיק, אין לו כניסות ויציאות HDMI אפילו. לכן המחיר יכול להיות מאוד נמוך. לשיקולך כמה אתה מוכן לשלם....
השאלה שלי, כמה אתה מקציב לנושא ומה האלטרנטיבות באותו סכום.