אזעקה, למה, איך מתי ולמה?
-
NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
דיון בנושא: אזעקה, למה, איך מתי ולמה?
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לא פחות חשוב הוא חיבור האזעקה למוקד, וכן אזעקה דו-כיוונית.
למה הכוונה? רב האזעקות בנויות על כך שברגע שהן מופעלות הן מודיעות למוקד (באמצעות טלפון, SMS, RF וכו'). החיסרון כאן, הוא שאם האזעקה מנוטרלת טרם הפעלתה, או שמבוצעת חסימה של השידור למוקד (בין ע"י חיתוך קווי טלפון, פגיעה במרכזת בזק השכונתית, שימוש בחוסם שידור סלולרי) הפורץ יכול לשהות במתחם ככל העולה על רוחו ללא כל הפרעה.
באזעקה דו-כיוונית המוקד משדר כל פרק זמן אות למערכת האזעקה, ועליו לקבל משוב ממנה, העדר קבלת משוב יחשב כהפעלה של האזעקה.
למה הכוונה? רב האזעקות בנויות על כך שברגע שהן מופעלות הן מודיעות למוקד (באמצעות טלפון, SMS, RF וכו'). החיסרון כאן, הוא שאם האזעקה מנוטרלת טרם הפעלתה, או שמבוצעת חסימה של השידור למוקד (בין ע"י חיתוך קווי טלפון, פגיעה במרכזת בזק השכונתית, שימוש בחוסם שידור סלולרי) הפורץ יכול לשהות במתחם ככל העולה על רוחו ללא כל הפרעה.
באזעקה דו-כיוונית המוקד משדר כל פרק זמן אות למערכת האזעקה, ועליו לקבל משוב ממנה, העדר קבלת משוב יחשב כהפעלה של האזעקה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תודה על הכתבה, למרות שהיא שיווקית.
אני בהחלט שוקל להתקין משהו פשוט אצלי בדירה בשביל האקסטרא בטחון הזה שזה אולי יבריח פורצים עלובים..
אני בהחלט שוקל להתקין משהו פשוט אצלי בדירה בשביל האקסטרא בטחון הזה שזה אולי יבריח פורצים עלובים..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Ron1999
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Ron1999
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
לא מבין בשביל מה אזעקה?
אתה לא בבית, אתה בתאילנד, על החוף, אתה מקבל תמונה של פורצים מרוקנים לך את הבית
יופי טופי באמת
עכשיו הלכה החופשה
והלך הבית
ולך תריב עם המשטרה בישראל מהמלון בתאילנד
אתה בנסיעת עבודה בארה"ב, אמצע הלילה, האזעקה מתקשרת, במקביל אתה מקבל סרטון, בדיוק מפרקים לך את המקרן מהתקרה...
נו באמת? בשביל מה אני צריך את זה?
יש לי ביטוח תכולה לדירה - שייכנסו, שיחרבו את הבית, שייקחו הכל.
הדיסקים עם התמונות הסרטים והמוסיקה משוכפלים ומגובים
את כל שאר הרכוש? שייקחו בכיף, רק שלא יחרבו לי את החופשה \ נסיעה \ שקט הנפשי שלי.
השנקל שלי.
אתה לא בבית, אתה בתאילנד, על החוף, אתה מקבל תמונה של פורצים מרוקנים לך את הבית
יופי טופי באמת
עכשיו הלכה החופשה
והלך הבית
ולך תריב עם המשטרה בישראל מהמלון בתאילנד
אתה בנסיעת עבודה בארה"ב, אמצע הלילה, האזעקה מתקשרת, במקביל אתה מקבל סרטון, בדיוק מפרקים לך את המקרן מהתקרה...
נו באמת? בשביל מה אני צריך את זה?
יש לי ביטוח תכולה לדירה - שייכנסו, שיחרבו את הבית, שייקחו הכל.
הדיסקים עם התמונות הסרטים והמוסיקה משוכפלים ומגובים
את כל שאר הרכוש? שייקחו בכיף, רק שלא יחרבו לי את החופשה \ נסיעה \ שקט הנפשי שלי.
השנקל שלי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
למה צריך אזעקה? כי לפעמים היא יכולה לגרום לפורצים לרדת מכל הפריצה אצלך וללכת למישהו אחר. הרבה פריצות הן מזדמנות בכלל ועושים אותן כל מיני נרקומנים שמחפשים כסף מהיר באותו הרגע. לא תמיד מדובר בפורצים מתוחכמים שיודעים להתעסק עם מערכות כאלה.. אמנם יש ביטוח תכולה, אבל עדיף בכלל לא להיכנס לצרה הזו מראש. בנוסף לאובדן כספי הם בדרך כלל מחרבים את הבית ושוברים המון דברים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".