שיטת מצליח / bait and switch / הוצאת קיטור

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

טוב, זה הולך להיות קצת חפירה, אבל אני רוצה לחלוק איתכם חוויה מרגיזה (אך צפוייה?) שעברנו בסוף השבוע. הגיע יום ההולדת שלי, וחבר שלי החליט שהוא קונה לי PS4 (כנראה הגענו לשלב שהוא מעדיף אותי שותק ועסוק בדברים אחרים, אבל זה לשרשור אחר... :) ). הסתכלנו בZAP וראינו שיש כמה חנויות שמוכרות את המכשיר ביבוא מקביל ב2000/1990 ש"ח או מחיר דומה. סבבה.

טלפון לחנות הראשונה - Gamehot בקניון ערי החוף בראשל"צ. בשישי בבוקר מצלצלים, מוודאים שיש במלאי - הם מאשרים. הוא נסע לחנות, וכשהגיע ישר מתחילים כל מיני סיפורים על למה עדיף בכלל מהיבואן של סוני, והדגם ההוא מתחמם, ולא טוב ועוד אלפי סיפורים. בסופו של דבר מסתבר שאת הדגם ה"זול" אין בכלל בחנות, ואם הוא רוצה אז דבר ראשון לגהץ את הכרטיס, ואז תוך שעה המכשיר יגיע מהמחסן שבכלל במקום אחר. אוקי - אז הם עושים תרגילים..לא נורא, יש עוד הרבה חנויות, למרות שכבר שישי בצהריים ועוד מעט הכל נסגר.

טלפון לחנות הבאה - Games & Mobile בראשל"צ - מוודאים שיש את המכשיר ביבוא מקביל במלאי - החנות כמובן מאשרת. סה"כ החנויות קרובות זו לזו. נוסע, מגיע לחנות - הפלא ופלא! בדיוק לפני חצי שעה נמכר האחרון במחיר הזה, אבל יש את המכשיר ביבוא של ישפאר.

פשוט מדהים שהחנויות האלו ממשיכות לשקר, לרמות ולתת שירות מזעזע. כשKSP וIVORY מהווים תחרות קשה (אני אפילו לא מזכיר את באג שגם יקרנים), הייתי מצפה מחנויות קטנות/שכונתיות לתת שירות שהוא מעל ומעבר לרשת, לא שירות תת-רמה שכזה. אז לשתי החנויות האלו כבר לא אחזור, אבל הדבר הזה הוא אינדיקציה באמת לרמת השירות שקיימת אצלנו. אני לא מכליל כמובן - יש הרבה חנויות פרטיות שלא מתנהגות ככה, אבל ליפול על שתיים ברצף בטווח של שעה לא ציפיתי.

end of rant :)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”