קיבלתי DVD של סמסונג דגם V6600 (וידאו משולב עם DVD),
מחירו כ 1,000 ש"ח, להלן המפרט שלו :
http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=1 ... Cat2ID=152
1. לא הצלחתי להבין עד כמה הוא תומך בכתוביות בעברית שלא מובנות בתוך הסרט (כשיש קובץ AVI וקובץ תרגום בנפרד), מישהו יודע ?
2. אשמח לקבל חוות דעת כללית על המכשיר
3. האם יצא לו Firmware שכדאי לשדרג ?
תודה !
V6600
-
בטיטi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- sickboy666
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
1. אין תמיכה בכתוביות בעברית.
2. מכשיר נחמד. בעיקר בתור וידאו, אבל גם ה DVD יעשה לך את העבודה. קצת פחות ב DIVX כי מדובר על צ'יפ של ESS.
3. אין Firmware.
המכשיר כנראה זהה לקודמו (6500) רק בצבע שחור. לגבי המחיר, ראיתי אותו בחנות רגילה (ארשום לך בפרטי אם תרצה) ב 940 ש"ח עם האחריות של מיני ליין (היבואן הרשמי של סמסונג), כך שבמקומך לא הייתי קונה מאתרי האינטרנט ואפילו יותר יקר מהחנויות הרגילות (אני מאמין שיש עוד חנויות מלבד הזאות שאני ראיתי).
בהצלחה!
2. מכשיר נחמד. בעיקר בתור וידאו, אבל גם ה DVD יעשה לך את העבודה. קצת פחות ב DIVX כי מדובר על צ'יפ של ESS.
3. אין Firmware.
המכשיר כנראה זהה לקודמו (6500) רק בצבע שחור. לגבי המחיר, ראיתי אותו בחנות רגילה (ארשום לך בפרטי אם תרצה) ב 940 ש"ח עם האחריות של מיני ליין (היבואן הרשמי של סמסונג), כך שבמקומך לא הייתי קונה מאתרי האינטרנט ואפילו יותר יקר מהחנויות הרגילות (אני מאמין שיש עוד חנויות מלבד הזאות שאני ראיתי).
בהצלחה!
-
בטיטi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
1. אין תמיכה בכלל, או רק אין כשקובץ הכתובית מופרד מהסרט ?
2. מה הכוונה קצת פחות טוב, או שהוא מנגן DIVX או שלא, לא ?
תודה !
2. מה הכוונה קצת פחות טוב, או שהוא מנגן DIVX או שלא, לא ?
תודה !
- sickboy666
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
1. תחשוב קצת על השאלה שלך! אם הכתובות הם חלק מהתמונה (מודבקות), אז למה שלא תראה אותם?!
2. ישנם המון סוגי DIVX. או יותר מדוייק - MPEG4.לא כולם עובדים טוב בכל הנגני DVD. יש המון סוגי קידודים ודחיסות!
אבל סה"כ, מדובר על מכשיר אמין וחזק.
2. ישנם המון סוגי DIVX. או יותר מדוייק - MPEG4.לא כולם עובדים טוב בכל הנגני DVD. יש המון סוגי קידודים ודחיסות!
אבל סה"כ, מדובר על מכשיר אמין וחזק.