מי שמחפש פרוססור arcam fmj av888 במחיר מגוחך
המחיר כרגע לא אומר שום דבר.
יש שימוש ב"טייס אוטומטי" שנכנס לפעולה דקה לפני שהמכרז מסתיים והמחיר יכול לעלות משמעותית תוך שניות ספורות.
אם כרגע המחיר הוא 955 דולר ושני משתתפים הכניסו מחירי גג גבוהים יותר, נניח 1500 דולר ו 2000 דולר, אז זה שמחיר הגג שלו הוא 2000 דולר יזכה במכרז במחיר 1505דולר (כיוון שהמינימום להצעה הוא בתוספת 10 דולר והמחיר הנוכחי הוא 955 דולר) תוך כמה שניות לפני שהמכרז מסתיים.
ארז
יש שימוש ב"טייס אוטומטי" שנכנס לפעולה דקה לפני שהמכרז מסתיים והמחיר יכול לעלות משמעותית תוך שניות ספורות.
אם כרגע המחיר הוא 955 דולר ושני משתתפים הכניסו מחירי גג גבוהים יותר, נניח 1500 דולר ו 2000 דולר, אז זה שמחיר הגג שלו הוא 2000 דולר יזכה במכרז במחיר 1505דולר (כיוון שהמינימום להצעה הוא בתוספת 10 דולר והמחיר הנוכחי הוא 955 דולר) תוך כמה שניות לפני שהמכרז מסתיים.
ארז
הי ארז
אני כמובן מכיר איך מתנהלים הדברים אבל אתה טועה בעניין הטייס האוטומטי שכן אם יש שניים שמשתתפים והם היו מכניסים טייס אוטומטי זה היה ממשיך לעלות עד שאחד מהם מנצח וזה לא קורה בדקה האחרונה של המכרז.כרגע המקסימום שאחד מהם הכניס מוצג אחרת השני היה מופיע כמנצח זמני.
בכל מקרה ברור שהמחיר צפוי עוד לעלות אבל אולי יש כאן הזדמנות לרכישת אחד הפרוססורים הטובים במחיר יחסית נמוך.
מספר יתרונות במכירה המדוברת:
המכשיר מארהב ובכל זאת תומך 220 וולט.
המוכר שולח לישראל
קיימת אריזה מקורת וזה קריטי למשלוח בן לאומי למען המוצר ישמר
מחושב כבר עלות המיסים כך שהמחיר סופי
בכמה יסגר אינני יודע אך זה מוצר שעלה כ 25000 שח בחול.....
יש סיכוי לא רע שיגמר במחיר קרוב למופיע כרגע
כך או כך אם לא הייתי רוכש לפני שבוע את הימהה 3067 הייתי הולך על זה ומעביר לילה לבן בצפיה
אני כמובן מכיר איך מתנהלים הדברים אבל אתה טועה בעניין הטייס האוטומטי שכן אם יש שניים שמשתתפים והם היו מכניסים טייס אוטומטי זה היה ממשיך לעלות עד שאחד מהם מנצח וזה לא קורה בדקה האחרונה של המכרז.כרגע המקסימום שאחד מהם הכניס מוצג אחרת השני היה מופיע כמנצח זמני.
בכל מקרה ברור שהמחיר צפוי עוד לעלות אבל אולי יש כאן הזדמנות לרכישת אחד הפרוססורים הטובים במחיר יחסית נמוך.
מספר יתרונות במכירה המדוברת:
המכשיר מארהב ובכל זאת תומך 220 וולט.
המוכר שולח לישראל
קיימת אריזה מקורת וזה קריטי למשלוח בן לאומי למען המוצר ישמר
מחושב כבר עלות המיסים כך שהמחיר סופי
בכמה יסגר אינני יודע אך זה מוצר שעלה כ 25000 שח בחול.....
יש סיכוי לא רע שיגמר במחיר קרוב למופיע כרגע
כך או כך אם לא הייתי רוכש לפני שבוע את הימהה 3067 הייתי הולך על זה ומעביר לילה לבן בצפיה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המכירה נסגרה ב-$2,200 - משהו כמו 12,000 ש"ח עד הבית. סולידי, אבל לא בדיוק הזדמנות נדירה במחיר הזה...
http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... 7675.l2565
http://offer.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... 7675.l2565
מכרז
·kobbi כתב:הי ארז
אני כמובן מכיר איך מתנהלים הדברים אבל אתה טועה בעניין הטייס האוטומטי שכן אם יש שניים שמשתתפים והם היו מכניסים טייס אוטומטי זה היה ממשיך לעלות עד שאחד מהם מנצח וזה לא קורה בדקה האחרונה של המכרז.כרגע המקסימום שאחד מהם הכניס מוצג אחרת השני היה מופיע כמנצח זמני....
תודה על התיקון.
חשבתי שטייס אוטומטי נכנס לפעולה רק בסמוך לסיום המכרז.
ארז