רסיבר מדהים תומך בכל הפורמטים החדשים מספר רב של כניסת hdmi וכן שתי יציאות hdmi למסך ומקרן.
כמובן הגברה איכותית, יציאות פרה לכלל הערוצים לחיבור הגברה חיצונית, כניסות 5.1 לחיבור רכיבי פענוח חיצוניים אפשרות ל bi amp לרמקולים קדמיים, זון 2 ועוד.
כולל מיקרופון כיול
שלט לומד מואר כולל מקרו.
כולל חוברת מקורית.
הכל במצב חדש, אני יד ראשונה, נקנה לפני כ 6 שנים בסביבות ה 15000 שח.
עבר לפני שלוש שנים שדרוג תוכנה לאחרונה בטופ אודיו וכן הותקן מאוורר פנימי עי החברה לטובת שמירה על כרטיס ה hdmi.
הרסיבר תקין לחלוטין ומעולם לא התקלקל.
מיוצר ביפן.
למי הוא מתאים ?
למחפשים שדרוג לרסיברי דרג בניים כמו סדרת ה 6 וה 8 של אונקיו(היה לי גם וגם וה 905 היווה שדרוג באיכות הסאונד, הבמה הפירוט).
לזקוקים לשתי יציאת hdmi לטובת מקרן וטלויזיה
לרוצים לשדרג לפורמטים החדשים
לרוצם לשמר את כל הכניסות וודאו ואודיו של פעם
לרוצים כניסת פונו
למי לא מתאים ?
למחפשים פיצרים מהשנה האחרונה כגון אייר פלי וכו.
למי שמעדיף חדש
למי שהרסיבר במזנון סגור ללא אוורור. מזכיר אונקיו מתחממים.
למי שרוצה הדגמות והשמעות. הרסיבר נותק בשל שדרוג ובכל מקרה שימש כפרוססור בלבד כך שההתרשמות חסרת משמעות.
מחיר 3200 שח
0534317199
למי ש רוצה להוציא רק חצי מהסכום אז יש ברשותי את הרסיבר הקודם גם הוא מיד ראשונה אונקיו 804 הכולל כניסות hdmi אך לא תומך בפורמטים החדשים ישירות אלא רק בחיבור 5.1 כגון נגני האופו וכו. הרסיבר הז דווקא כן מחובר בחדר הקולנוע המישני שלי כך שאפשר להתרשם.
מפרסם את שניהם שכן לא אכפת לי מי מהם ימכר ומי ישאר לחדר המשני כי זה בסהכ חדר מחשב.
נמכר ****רסיבר אונקיו onkyo 905 שחור כמו חדש*****נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.