התייעצות בנוגע למעבר להוט מיס מבחינת טכנולוגית
שלום
אני לקוח יס ומשלם כל חודש מעל 400 ש"ח על חבילת התקשורת (יס, בזק + בינלאומי) ברצוני להוזיל עלויות ע"י מעבר להוט.
השאלה שלי היא מבחינה טכנלוגית.
השימוש העיקרי שלי ב YES זה הסטרימר שמזרים תכני HD על גבי הרשת הביתית (חיבור קווי) והממיר של YES עושה את זה בצורה די טובה לדעתי, איך עובד הממיר החדש של הוט מבחינת הזרמת מדיה HD ?
אני עושה שימוש גם במוטי רום של יס, הבנתי שאין אפשרות בהוט לצפות בהקלטות מהמיר המקליט בשאר הממירים ?
תודה
אני לקוח יס ומשלם כל חודש מעל 400 ש"ח על חבילת התקשורת (יס, בזק + בינלאומי) ברצוני להוזיל עלויות ע"י מעבר להוט.
השימוש העיקרי שלי ב YES זה הסטרימר שמזרים תכני HD על גבי הרשת הביתית (חיבור קווי) והממיר של YES עושה את זה בצורה די טובה לדעתי, איך עובד הממיר החדש של הוט מבחינת הזרמת מדיה HD ?
אני עושה שימוש גם במוטי רום של יס, הבנתי שאין אפשרות בהוט לצפות בהקלטות מהמיר המקליט בשאר הממירים ?
תודה
אם מה שמעניין אותך זה רק מחיר,
ולא איכפת לך לחוות תקלות אינטרנט, טלפון וטלויזיה
וגם לא איכפת לך לחכות 40-60 דקות לנציג שירות טלפוני,
לקבל ניתוקים באמצע השיחה עם שירות הלקוחות
לקבל שירות רע
אז... הוט זאת החברה בשבילך
אם אתה מעדיף לשלם עוד קצת כסף
אבל לקבל איכות צפייה, שירות אדיב, מינימום תקלות
אז... YES זאת החברה בשבילך
ולא איכפת לך לחוות תקלות אינטרנט, טלפון וטלויזיה
וגם לא איכפת לך לחכות 40-60 דקות לנציג שירות טלפוני,
לקבל ניתוקים באמצע השיחה עם שירות הלקוחות
לקבל שירות רע
אז... הוט זאת החברה בשבילך
אם אתה מעדיף לשלם עוד קצת כסף
אבל לקבל איכות צפייה, שירות אדיב, מינימום תקלות
אז... YES זאת החברה בשבילך
לך תבין אנשים שעדיין שוקלים לעבור לחברה
עם שירות הכי גרוע בעולם,רמת נציגים וטכנאים
0,שחוץ מלשקר ולרמות תלקוחות שלהם,עוד
מצליחים לגרום לאנשים להתחבר אליהם.
כנראה שמרוב שדופקים אותנו בכל תחום
ושירות,התחלנו לאהוב את זה.
עם שירות הכי גרוע בעולם,רמת נציגים וטכנאים
0,שחוץ מלשקר ולרמות תלקוחות שלהם,עוד
מצליחים לגרום לאנשים להתחבר אליהם.
כנראה שמרוב שדופקים אותנו בכל תחום
ושירות,התחלנו לאהוב את זה.
ככה אני אחלק ל3 תחומים ואהיה הכי קצר וישיר איתך בכולם.
1.ציוד ואיכות שידור-מבחינת איכות שידור אין מה להגיד גם בSD וגם בHd השידורים של הוט נראים יותר טוב,בזה אין שום ספק.
מבחינת ציוד זה מתחלק לכאן ולכאן-הממירים של יס על פי דעתי האישית בלבד,הם מעולים,עובדים חלק,נעימים ולא יצא לי להתעסק איתם מאז ההתקנה,והכי חשוב שיש בהם את המולטי רום שזה שירות מנצח מבחינתי
בניגוד להוט שהיתי צריך כל יום במקרה הטוב ובמקרה הרע כמה פעמים ביום לנתק מהחשמל ולהפעיל שוב-זה לגבי המג׳יק hd שלהם(עם כונן או לא),עם הממיר החדש לא התעסקתי אז לא יכול לתת חוות דעת אישית.
2.שירות-לא צריך להיות חכם גדול.תכתוב בגוגל הוט שירות לקוחות,ו100 התוצאות הראשונות שיהיו לך זה יהיה רק תלונות,שירות לקוחות שעד שאתה מגיע אליו אחרי שעה על הקו,הם מספרים לך שקרים על מנת לסיים את השיחה,ואז מתברר שכל מה שנאמר היה שקר ועכשיו לך תוכיח
השירות של יס-מהפעמים הבודדות שיצא לי לדבר איתם היה מענה מהיר,טיפלו בבעיה במהירות,וגם חזרו אלי כמה ימים אחרי לראות שזה לא חוזר על עצמו התקלה.
3.תוכן-מבחינת תוכן סרטים הוא פחות או יותר דומה וכל הסרטים מגיעים לכאן ולכאן שבוע לפני שבוע אחרי
מבחינת סדרות זה מתחלק לשניים-מבחינת תוכן מקורי וישראלי הוט חלוצת הדגל ובאמת משקיע בזה את מירב כספיה
יס רוכשת הרבה סדרות מובילות מחו״ל-ובדרך כלל משודר בצמוד לארה״ב-או כמו משחקי הכס ששודר באותה השעה של ארה״ב
אני אישית מעדיף סדרות מחו״ל,וזה באמת תענוג גדול אצל יס,שהיתי אצל הוט די סבלתי מסדרות רכש שהיו להם...
בהצלחה
1.ציוד ואיכות שידור-מבחינת איכות שידור אין מה להגיד גם בSD וגם בHd השידורים של הוט נראים יותר טוב,בזה אין שום ספק.
מבחינת ציוד זה מתחלק לכאן ולכאן-הממירים של יס על פי דעתי האישית בלבד,הם מעולים,עובדים חלק,נעימים ולא יצא לי להתעסק איתם מאז ההתקנה,והכי חשוב שיש בהם את המולטי רום שזה שירות מנצח מבחינתי
בניגוד להוט שהיתי צריך כל יום במקרה הטוב ובמקרה הרע כמה פעמים ביום לנתק מהחשמל ולהפעיל שוב-זה לגבי המג׳יק hd שלהם(עם כונן או לא),עם הממיר החדש לא התעסקתי אז לא יכול לתת חוות דעת אישית.
2.שירות-לא צריך להיות חכם גדול.תכתוב בגוגל הוט שירות לקוחות,ו100 התוצאות הראשונות שיהיו לך זה יהיה רק תלונות,שירות לקוחות שעד שאתה מגיע אליו אחרי שעה על הקו,הם מספרים לך שקרים על מנת לסיים את השיחה,ואז מתברר שכל מה שנאמר היה שקר ועכשיו לך תוכיח
השירות של יס-מהפעמים הבודדות שיצא לי לדבר איתם היה מענה מהיר,טיפלו בבעיה במהירות,וגם חזרו אלי כמה ימים אחרי לראות שזה לא חוזר על עצמו התקלה.
3.תוכן-מבחינת תוכן סרטים הוא פחות או יותר דומה וכל הסרטים מגיעים לכאן ולכאן שבוע לפני שבוע אחרי
מבחינת סדרות זה מתחלק לשניים-מבחינת תוכן מקורי וישראלי הוט חלוצת הדגל ובאמת משקיע בזה את מירב כספיה
יס רוכשת הרבה סדרות מובילות מחו״ל-ובדרך כלל משודר בצמוד לארה״ב-או כמו משחקי הכס ששודר באותה השעה של ארה״ב
אני אישית מעדיף סדרות מחו״ל,וזה באמת תענוג גדול אצל יס,שהיתי אצל הוט די סבלתי מסדרות רכש שהיו להם...
בהצלחה
אני משתמש בפייבר בוקס בסטרימר אלחוטי לסרטים ותמונות מהאייפון מחשב ביתי ,עובד מצויין.tzahi כתב:שלום
תודה...
לפי מה שאתה כותב משלם זה עוד 80-100 שקל ל YES ובזק לחודש ובטח לא מקבל אפילו 50 מגה בקושי בגלישה .
לגבי מולטי רום ,ממיר מקליט עולה עוד 5 שקל ב HOT , אז בחדר שינה תשים ממיר מקליט, בסוף גם להוט יהיה מולטי רום .
אל תשכח ה VOD של הוט מכיל כמות גדולה של תוכן ,כך שאתה יכול להמשיך לצפות בתוכן בכל חדר ,
כל ממיר הוט הוא VOD ואינו מצריך חיבור מיוחד, יש לו תדרים משלו עצמאית
(לא על חשבון תשתית אינטרנט ביתי כמו ב YES)
,כל קטע שסיימת לצפות ב VOD בדקה 15 ,אתה יכול להמשיך בכל חדר אחר בבית המשך צפיה מהדקה ה 15 .
תעשה טובה אם אתה מגיב,אל תעביר את הטיפשות לאנשים אחרים,golantor כתב:
אני משתמש בפייבר בוקס בסטרימר אלחוטי לסרטים ותמונות מהאייפון מחשב ביתי ,עובד מצויין.......
לפי מה שאתה כותב משלם זה עוד 80-100 שקל ל YES ובזק לחודש ובטח לא מקבל אפילו 50 מגה בקושי בגלישה .
לגבי מולטי רום ,ממיר מקליט עולה עוד 5 שקל ב HOT , אז בחדר שינה תשים ממיר מקליט, בסוף גם להוט יהיה מולטי רום .
אל תשכח ה VOD של הוט מכיל כמות גדולה של תוכן ,כך שאתה יכול להמשיך לצפות בתוכן בכל חדר ,
כל ממיר הוט הוא VOD ואינו מצריך חיבור מיוחד, יש לו תדרים משלו עצמאית
(לא על חשבון תשתית אינטרנט ביתי כמו ב YES)
,כל קטע שסיימת לצפות ב VOD בדקה 15 ,אתה יכול להמשיך בכל חדר אחר בבית המשך צפיה מהדקה ה 15 ....
לגבי האינטרנט זה עובדה שהאינטרנט הרבה יותר יציב מבחינת מהירות ויציבות כללית על בזק,
לפני שאתה קופץ אני מנהל תשתיות במקצועי,ותשאל כל מנהל תשתיות בכל איזשהי חברה לגבי לשים חברה על רשת הוט הוא יצחק לך בפנים,כי אין דבר כזה,הוט לא יציבה,נופלת הרבה,ואי אפשר לסמוך עליה.
נמשיך בסיפור שלנו
משמע שאם יש לך 100 מגה הסיכוי שתקבל מהירות שיותר קרובה למהירות שעבורה אתה משלם היא בבזק מאשר בהוט,אממה הבעיה בבזק זה עניין התשתית שלא בכל המקומות אתה יכול לקבל אינטרנט 100 מגה,ישנם מקומות שיגידו לך -סליחה אדוני אבל המהירות המקסימלית היא 40 מגה,
בזה הוט מנצחת כי היא מעבירה 100 מגה לכל המקומות ו200 מגה לאחוז גבוה.
התשתית של הטלוויזיה,ויאודי והטלפון מתבססות על אותה תשתית,בניגוד ליס ששם התשתית הטלוויזיה יס הויאודי על האינטרנט והאינטרנט והטלפון על בזק.אפרופו אם תיהיה לך תקלה בהוט-משמע שיהיה לך תקלה בכל שלושת הדברים-אינטרנט,טלווזיה,וטלפון.
הלאה,הבנאדם שואל אם יש מולטירום בהוט,
במקום לענות בצורה קצרה-לא,אתה אומר לו תקנה עוד ממיר
אז כמו שאתה מתלהב מהאפשרות בפייבר של PIP אני יכול להגיד לך תקנה 2 טלוויזיות.
ואם לסבתא היו גלגלים אז היא היתה נהגת מרוצים.
בנוגע לתוכן שוב זה שיש הרבה לא אומר שיש הרבה תוכן איכותי,ובנוגע להמשך ויאודי כמו שהאדון אמר,זה המשפט ההגיוני שנכון
·אתה סתם קנאי ,אתה אוכל את הלב ,כל אדם שרוצה לעבור ל HOT אתה ישר קופץ עליו כאילו הוא נוטש אתמ הספינה שלך ,Mrshmelo כתב:
תעשה טובה אם אתה מגיב,אל תעביר את הטיפשות לאנשים אחרים,......
לגבי האינטרנט זה עובדה שהאינטרנט הרבה יותר יציב מבחינת מהירות ויציבות כללית על בזק,
לפני שאתה קופץ אני מנהל תשתיות במקצועי,ותשאל כל מנהל תשתיות בכל איזשהי חברה לגבי לשים חברה על רשת הוט הוא יצחק לך בפנים,כי אין דבר כזה,הוט לא יציבה,נופלת הרבה,ואי אפשר לסמוך עליה.
נמשיך בסיפור שלנו
משמע שאם יש לך 100 מגה הסיכוי שתקבל מהירות שיותר קרובה למהירות שעבורה אתה משלם היא בבזק מאשר בהוט,אממה הבעיה בבזק זה עניין התשתית שלא בכל המקומות אתה יכול לקבל אינטרנט 100 מגה,ישנם מקומות שיגידו לך -סליחה אדוני אבל המהירות המקסימלית היא 40 מגה,
בזה הוט מנצחת כי היא מעבירה 100 מגה לכל המקומות ו200 מגה לאחוז גבוה.
התשתית של הטלוויזיה,ויאודי והטלפון מתבססות על אותה תשתית,בניגוד ליס ששם התשתית הטלוויזיה יס הויאודי על האינטרנט והאינטרנט והטלפון על בזק.אפרופו אם תיהיה לך תקלה בהוט-משמע שיהיה לך תקלה בכל שלושת הדברים-אינטרנט,טלווזיה,וטלפון.
הלאה,הבנאדם שואל אם יש מולטירום בהוט,
במקום לענות בצורה קצרה-לא,אתה אומר לו תקנה עוד ממיר
אז כמו שאתה מתלהב מהאפשרות בפייבר של PIP אני יכול להגיד לך תקנה 2 טלוויזיות.
ואם לסבתא היו גלגלים אז היא היתה נהגת מרוצים.
בנוגע לתוכן שוב זה שיש הרבה לא אומר שיש הרבה תוכן איכותי,ובנוגע להמשך ויאודי כמו שהאדון אמר,זה המשפט ההגיוני שנכון...
ממה אתה מפחד מרשמלו , ממה?, אם ירצה יעבור להוט ולא ישאל אותך וגם יהנה .
אפשר לחיות אם השירות הלקוי של HOT, העיקר שנקבל מוצר טוב יותר ,צחי תנסה ותראה שאני צודק .
רק הערה אחת - יש הבדל גדול גם מבחינת הסרטים. ביס יש הרבה יותר סרטים חדשים. מספיק להסתכל בפרסומים ששתי החברות מוציאות כל חודש ולהשוות. רוב הסרטים שמשודרים בבכורה בהוט כבר שודרו ביס מזמן או שאף אחד לא שמע עליהם.Mrshmelo כתב: 3.תוכן-מבחינת תוכן סרטים הוא פחות או יותר דומה וכל הסרטים מגיעים לכאן ולכאן שבוע לפני שבוע אחרי
...
דווקא מבחינת ה״שוברי קופות״ שבד״כ משודרים בימי שישי-שבת לא שמתי לב להבדלים כה גדולים,אבל יכול להיות שאני כבר לא מעודכן בדבר.
לא,לא כואב לי הלב,כואב לי על טיפשות שיש לאנשים להצטרף לחברת הוט,
תשאל אותי אני בכלל חושב שאם ישנה אפשרות אז הכי מומלץ מבחינת תוכן וגם מבחינה כספית זה להתנתק משני החברות ולהצטרף לנטפליקס(50 שקל בחודש כולל פתיחה השירות לישראל).
הבעיה מתחילה ונגמרת במכורים לספורט כמוני,וילדים שאיך יסתדרו בלי ערוצי ילדים...
אז אם כבר משלמים כסף אני מעדיף לשלם על תוכן קצת יותר קטן אבל איכותי וכל הסדרות המובילות בעולם בצמוד לשידור שלהם מאשר תוכן ענקי ללא תוכן בתכלס שמוכוון אלי.
מוצר טוב יותר?אני לא יודע שוב על מה אתה מדבר,
זה כמו שתחשוב שקנית פרארי במחיר של מאזדה
אבל המנוע הוא של מאזדה 3.
לא,לא כואב לי הלב,כואב לי על טיפשות שיש לאנשים להצטרף לחברת הוט,
תשאל אותי אני בכלל חושב שאם ישנה אפשרות אז הכי מומלץ מבחינת תוכן וגם מבחינה כספית זה להתנתק משני החברות ולהצטרף לנטפליקס(50 שקל בחודש כולל פתיחה השירות לישראל).
הבעיה מתחילה ונגמרת במכורים לספורט כמוני,וילדים שאיך יסתדרו בלי ערוצי ילדים...
אז אם כבר משלמים כסף אני מעדיף לשלם על תוכן קצת יותר קטן אבל איכותי וכל הסדרות המובילות בעולם בצמוד לשידור שלהם מאשר תוכן ענקי ללא תוכן בתכלס שמוכוון אלי.
מוצר טוב יותר?אני לא יודע שוב על מה אתה מדבר,
זה כמו שתחשוב שקנית פרארי במחיר של מאזדה
אבל המנוע הוא של מאזדה 3.
אצלי הפייבר בוקס הוא גם עמדת הטענה , יש לו 3 יציאות USB ,
אחת צדדית אליה מחובר כבל USB מתפצל ל 3 סוגי חיבור!!!
למי שמכיר,זה מיועד לכל סוגי הסמארטפונים ,
זה כבל מתפצל של 20 ס"מ לכל שלוחה ,לא ארוך ,אני מחבר את הסמארטפון ומטעין
קל ונגיש ולא צריך לחפש מטען וגם מול העניים .
תנסו את זה תראו מה טוב ויעיל .
אחת צדדית אליה מחובר כבל USB מתפצל ל 3 סוגי חיבור!!!
למי שמכיר,זה מיועד לכל סוגי הסמארטפונים ,
זה כבל מתפצל של 20 ס"מ לכל שלוחה ,לא ארוך ,אני מחבר את הסמארטפון ומטעין
קל ונגיש ולא צריך לחפש מטען וגם מול העניים .
תנסו את זה תראו מה טוב ויעיל .