לשים כרטיס של יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
ilan1201 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
יש לי בבסיס ממיר של יס בלי כרטיס.
השאלה שלי היא אם אני לוקח כרטיס מממיר שיש לי בבית ושם אותו בממיר שיש לי בבסיס
האם זה יעבוד?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לא
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

ilan1201 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש איזה משהו שאפשר לעשות לגבי זה?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

לרכוש יס.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #5 

mp3lll כתב:לרכוש יס.
...
תקרא את ההודעה הראשונה שלו, הוא מדבר על ממיר שנמצא (לפי מה שהבנתי) בתוך בסיס צבאי, הוא לא יכול לרכוש יס בעצמו.

אבל אילן, חוץ מזה JEXY ו-mp3lll צודקים, אין הרבה מה לעשות, בניגוד למקומות מתוקנים בעולם, בארץ אי-אפשר להעביר כרטיסי מנוי בין ממירים (לא בהוט ולא ביס), כל כרטיס צמוד לחלוטין לממיר שלו ולא ניתן להעברה לשום ממיר אחר. אם להגיד את האמת בכלל לא ברור לי למה הכרטיס קיים כישות נפרדת ולא מובנה בממיר, כי אין לו שום משמעות למעט אולי סוג פרימיטיבי של בקרת הורים.

מה אתה יכול לעשות? יש לך כמה אפשרויות:
  • אם הכרטיס אבד ויש לך קשר טוב עם הגורמים בבסיס שאחראים על זה, אפשר ליצור קשר עם יס ולבקש כרטיס חדש (זה כרוך בתשלום קנס מסויים אבל הוא לא נורא). יס, ורק יס, יכולה לשייך את הכרטיס החדש לממיר קיים.
  • אם הגורמים הרלוונטיים בצבא בכוונה לא נותנים לך את הכרטיס, אז באופן כללי לא הייתי מתעסק עם זה, לא מבחינת יס אלא יותר מבחינת הצבא. אם יס יתפסו אותך מתעסק עם ממיר כנראה שתקבל קנס, אם הצבא יתפוס אותך מתעסק עם ממיר שהוא רכוש צבאי, כנראה שבמקרה הטוב תקבל איזה ריתוק, במקרה הרגע זה יכול להיגמר בכלא.
  • אם המצב הוא שפשוט מדובר בממיר בלי מנוי בתוקף אז אין לך את הבעיה מבחינת הצבא, אבל עדיין אין הרבה מה לעשות עם הממיר. אתה יכול תיאורטית להביא מהבית שלך לא רק כרטיס אלא את כל הממיר שלך וטכנית זה יעבוד, אבל זה לא חוקי ואם תיתפס תקבל קנס כבד מאוד. זה נכון שטכנית יס (בניגוד להוט) לא יכולה לאתר ממירים ש"עברו דירה" (אלא אם אתה מחבר אותו לקו טלפון / אינטרנט) אבל מכיוון שלא מדובר בבית שלך אתה לא יכול לדעת מתי מישהו יזמין לשם טכנאי מאיזושהי סיבה.
  • אלטרנטיבה לאפשרות הקודמת (במקרה שאין לך מנוי בבסיס) היא לרכוש מנוי חדש ונפרד על חשבונך ולהעביר את הממיר. זה פחות לא חוקי מלקחת את אחד הממירים של מנוי קיים (כי אין כאן פיצול ממירים של אותו לקוח) אבל גם אין תקדים שאומר שזה חוקי וזה נופל בתחום האפור, תחליט אם אתה רוצה להיות זה שיקבע את התקדים.

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #6 

הכי פשוט לשים ממיר זול של עידן פלוס ולהסתפק בערוצים שמשודרים שם.
זה חינם אחרי ההשקעה הראשונית הקטנה וזה חוקי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”