אני מעוניין לקנות אוזניות, DAC ומגבר אוזניות שיהיו מחוברות למחשב שלי.
הן יהיו מיועדות בעיקר לרוק, אני מעוניין באוזניות פתוחות, אפשר להזמין מחול
אם יש אנשים שמוכנים להמליץ לי על סטאפ טוב, אני אודה לכם מאוד אם תגיבו!

רק שחכת לציין שהשוואה שמבוססת רק על מדידות מציגה תמונה חלקית במקרה הטוב. מכיוון שלמשל דעתי היא שבמה שנוגע לרוק, בטח בסגנונות היותר כבדים, הבייר T90 בהחלט יותר מוצלחות מהסנהייזר HD800, מהשוואה הישירה שצירפתי בפוסט הקודם ומזכרון בעלות של שניהן (הבייר עדיין אצלי ולא הולכות לשום מקום).epony כתב: אוזניות: HiFiMan HE-500 - היה פה לפני כמה חודשים שרשור שכלל קובץ PDF עם ניתוח מעמיק מאוד של פחות או יותר כל אוזניות ההיי-אנד בשוק, וה-HE-500 השפילו עד עפר אוזניות שעולות יותר מכפול מהן..!
...

העניין הוא שהשוואה המבוססת על מדידות היא אובייקטיבית, בעוד שההשוואה שאתה עושה היא מהזיכרון, מושפעת מאוד מהטעם האישי שלך, ומתייחסת רק לנישה אחת של סאונד... איזו מההשוואות ראויה אם כן להגדרה "חלקית"?:roll:Ilyan כתב:רק שחכת לציין שהשוואה שמבוססת רק על מדידות מציגה תמונה חלקית במקרה הטוב. מכיוון שלמשל דעתי היא שבמה שנוגע לרוק, בטח בסגנונות היותר כבדים, הבייר T90 בהחלט יותר מוצלחות מהסנהייזר HD800, מהשוואה הישירה שצירפתי בפוסט הקודם ומזכרון בעלות של שניהן (הבייר עדיין אצלי ולא הולכות לשום מקום)..........

ידידי, הסתמכות על מדידות אינה מוטה ע"י החושים והמוח האנושיים, בניגוד לגישה שלך שמסתמכת אך ורק עליהם, עם כל ההטיות והכשלים שנובעים מכך. לקרוא להתרשמות אובייקטיבית "חלקית" כי היא לא עולה בקנה אחד עם ההתרשמות הסובייקטיבית שלך זה אפילו לא לעג לרש...Ilyan כתב:זאת שמסתמכ ת רק על חוש הראייה....

[/left]"The surprisingly good headphone of the bunch was the HE-500. They held their own surprisingly well in world-class company. No,they didn't have the liquid juicy goodness of the LCD-2, but they did sound somewhat more "right down the middle." I'd say these had the best price performance ratio on the table, and might get a stronger recommendation from me than the LCD-2, as they were a bit more tight and neutral, and possibly more likely to satisfy a wider range of tastes. I'd say these are not only great listening cans, but also great headphones for professionals who want something more pleasantly listenable than the HD 800."...

סבבה, אבל הן עדיין עולות כמעט כפול מה-HE-500...Trendin כתב:חשוב לציין שההשוואה באינר פידליטי מאוד ישנה.
ה lcd2 שהוא בודק שם הם בכלל rev1, והיום יש rev3 כאשר ההבדל בין 1 ל 2 היה מאוד משמעותי.
לי אישית יש את lcd 2 rev 2 ואני מאוד מרוצה
אם הייתי יכול לשפר משהו אחד, הייתי מקטין את המשקל
כאן יש בקורת חדשה יותר
http://www.innerfidelity.com/content/au ... -and-lcd-3...