מחפש led 32 לחדר. משו איכותי
רוצה להחליף את הlcd הישנה לטלוויזיה יותר מתקדמת בשביל לראות סרטים ולשחק בps4.
למרות שהמרחק צפייה בשכיבה במיטה מהטלווזיה הוא גדול אני רוצה 32 בגלל שרוב הזמן אני יושב על הכיסא ורואה טלוויזיה או משחק בפלייסטיישן.
איזה דגם מומלץ לקנות? התקציב זה לא בעיה
למרות שהמרחק צפייה בשכיבה במיטה מהטלווזיה הוא גדול אני רוצה 32 בגלל שרוב הזמן אני יושב על הכיסא ורואה טלוויזיה או משחק בפלייסטיישן.
איזה דגם מומלץ לקנות? התקציב זה לא בעיה
בעיקרון, מרחק הצפייה כשאני שוכב הוא גדול משו כמו 3 מטר. אבל רוב הזמן אני יושב על הספרייה שהיא מול הקיר והמרחק הוא קטן (מטר בערך) . וכשאני משחק בPs4 אז אני זז קצת אחורה עם הכסא והמרחק הוא 2 מטר בערך. מתלבט מאוד בין 32 אינץ ל40 למרות שאני נוטה ל32 כי זה מה שיש לי עכשיו בחדר וזה סיפק אותי. אני מפחד שטלוויזיה גדולה יותר תהיה גדולה מדי.
התקציב הוא לא מוגבל.. מה שטוב אני אקנה. מה שכן, smart ו3d לא מעניין אותי. רק שיהיו לפחות 2 כניסות hdmi
תודה רבה!
התקציב הוא לא מוגבל.. מה שטוב אני אקנה. מה שכן, smart ו3d לא מעניין אותי. רק שיהיו לפחות 2 כניסות hdmi
תודה רבה!
ההתלבטות צריכה ליהיות בין 40 ל-46/7 ! ולא פחות מיזה :
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=he
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847572
אם כבר 40 חשבתי על הדגם הזה.
אבל אני מפחד שהמרחק הקצר שאני יושב מול המסך יפגע לי בעיניים. רוב היום אני במרחק של מטר מהטלוויזיה
אם כבר 40 חשבתי על הדגם הזה.
אבל אני מפחד שהמרחק הקצר שאני יושב מול המסך יפגע לי בעיניים. רוב היום אני במרחק של מטר מהטלוויזיה
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הסוני בלינק שהוא צירף היא בעלת שתי כניסות hdmi, לא אחת. בנוסף, 40" זה גדול מדי למרחק צפיה של מטר.NK כתב:קודם כל למרחק שלך 40 אינץ זה מינימום !! ולא ייפגע לך בכלום , דבר שני ביקשת יותר מיצאת HDMI 1 לא ? ובלינק שנתת יש רק אחת , הסמסונג שהמלצתי לך עלייה טובה בכמה רמות !...
קודם כל אני ממש מעריך את העזרה שלכם!
דבר שני הסוני שהבאתי בקישור היא בעלת שני יציאות hdmi ולפי מה שראיתי היא קיבלה ביקורות מצויינות והמחיר שלה ממש ברצפה.
הקטע אצלי שרוב הזמן בחדר אני יושב בספרייה ורואה טלוויזיה, ברגע שאני במיטה ה32 באמת יחסית קטנה ולכן אני ממש מתלבט.
אתם יכולים לתת לי המלצה ל32 טובה? ראיתי שהרוב הם hd ready ואני חושב שאם כבר אז עדיף את ההכי טובה בגודל הזה.
עד יום ראשון אחליט איזה גודל עדיף בשבילי, במידה ואני אקח 40, הסוני שהבאתי בקישור טובה?
דבר שני הסוני שהבאתי בקישור היא בעלת שני יציאות hdmi ולפי מה שראיתי היא קיבלה ביקורות מצויינות והמחיר שלה ממש ברצפה.
הקטע אצלי שרוב הזמן בחדר אני יושב בספרייה ורואה טלוויזיה, ברגע שאני במיטה ה32 באמת יחסית קטנה ולכן אני ממש מתלבט.
אתם יכולים לתת לי המלצה ל32 טובה? ראיתי שהרוב הם hd ready ואני חושב שאם כבר אז עדיף את ההכי טובה בגודל הזה.
עד יום ראשון אחליט איזה גודל עדיף בשבילי, במידה ואני אקח 40, הסוני שהבאתי בקישור טובה?
·כן אני יודע שאפשר לנצל את זה אבל זה לא עושה לי את זה כל הקטע של התלת מימד עם המשקפיים..NK כתב:הסוני סבבה לגמרי , את ה-3D תוכל לישם במשחקי ה-PS4.
...
עדיין מתלבט בנושא הגודל, ניראלי ש40 יהיה גדול. יש איזשהו דגם של 32 שמומלץ? וזה משנה אם זה hd ready או full hd?
לפי מה שאני מבין עדיף full hd במיוחד אם הטלוויזיה תשמש לps4