התאמת שלט לוגיטק הרמני וואן למזגן
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
1. אפשר בהחלט להוסיף את הפעולות של המזגן להרמוני. כמובן ללא האפשרות לראות את הטמפרטורה על הצג (אך ניתן לשלוח פקודה להעלות ולהוריד מעלה או כל פקודה אחרת שיש בשלט המקורי)
2. השיטה הכי טובה היא באמצעות השלט הקיים או שלט מקביל לו (אפשר אולי להשאיל מחבר?). אפשרות נוספות היא לחפש אולי מישהו הכניס את הגדרות השלט שלך כבר למערכת של הרמוני (אני לדוגמא הכנסתי לפחות מזגן אחד בעבר לתוך המערכת), אבל הסיכוי להתאמה מלאה בלי לימוד השלט המקורי קטן יחסית.
בדקתי קודם, ויש כמה דגמים של מזגנים של תדיראן שכבר הכונסו פנימה (כדוגמאת wind 30)
אם אין באפשרותך להשיג שלך מתאים, שווה בהחלט לנסות כמה דגמים של תדיראן, אולי אחד מהם יתאים.
2. השיטה הכי טובה היא באמצעות השלט הקיים או שלט מקביל לו (אפשר אולי להשאיל מחבר?). אפשרות נוספות היא לחפש אולי מישהו הכניס את הגדרות השלט שלך כבר למערכת של הרמוני (אני לדוגמא הכנסתי לפחות מזגן אחד בעבר לתוך המערכת), אבל הסיכוי להתאמה מלאה בלי לימוד השלט המקורי קטן יחסית.
בדקתי קודם, ויש כמה דגמים של מזגנים של תדיראן שכבר הכונסו פנימה (כדוגמאת wind 30)
אם אין באפשרותך להשיג שלך מתאים, שווה בהחלט לנסות כמה דגמים של תדיראן, אולי אחד מהם יתאים.
תודה רבה אייל,
הצלחתי למצוא את ההגדרות ואפילו את המזגן שלי (elco high tech).
אבל לאחר שאני מעדכן את השלט, במסך המגע אין שום אפשרו. להדליק את המזגן אין אפילו כפתור שמאפשר לי את זה.
הצלחתי למצוא את ההגדרות ואפילו את המזגן שלי (elco high tech).
אבל לאחר שאני מעדכן את השלט, במסך המגע אין שום אפשרו. להדליק את המזגן אין אפילו כפתור שמאפשר לי את זה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

טוב זה די תלוי במי שהגדיר את המזגן
נסה ללחוץ על devices בשלט ואז להכנס למזגן ולראות אם אז מופיעים לך כפתורים על מסך המגע.
אגב בתוכנת ההרמוני ניתן לראות איך הגדירו כל כפתור בהתאמה לשלט במזגן וכך ללמוד מה כל כפתור עושה
נסה ללחוץ על devices בשלט ואז להכנס למזגן ולראות אם אז מופיעים לך כפתורים על מסך המגע.
אגב בתוכנת ההרמוני ניתן לראות איך הגדירו כל כפתור בהתאמה לשלט במזגן וכך ללמוד מה כל כפתור עושה
אתה בטוח שניתן להגדיר את השלט להוריד/להעלות מעלה למשל? הרי השלט המקורי שולח את כל הפמטרים (טמפרטורה, מצב (קירור/חימום) מהירות מאוורר וכו') בכל לחיצה על השלט. כלומר אם ההרמוני לא שומר את המצב הנוכחי, לא ניתן לייצר כפתור של הורדת/העלאת מעלה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

@Nemesis
·
אני מודה שאני לא ממש זוכר איך הגדרתי בזמנו.
מבחינתי בעיקר היה חשוב לי האפשרות להפעיל ולהפסיק ולא ממש התעסקתי עם שינויי מעלות.
מה שכן, גם במצב שבו כל הנתונים נשלחים בבת אחת אפשר פשוט להגדיר כמה כפתורים למצבים שונים (נגיד להגיד את 1-9 לכל הטמפרטורות בין 21-29 ולהגדיר כמה אפשרויות נוספות, נגיד של המאוורר עם צג המגע של הONE).
זה כמובן לא פתרון מושלם להחלפה של השלט של המזגן.
·
אני מודה שאני לא ממש זוכר איך הגדרתי בזמנו.
מבחינתי בעיקר היה חשוב לי האפשרות להפעיל ולהפסיק ולא ממש התעסקתי עם שינויי מעלות.
מה שכן, גם במצב שבו כל הנתונים נשלחים בבת אחת אפשר פשוט להגדיר כמה כפתורים למצבים שונים (נגיד להגיד את 1-9 לכל הטמפרטורות בין 21-29 ולהגדיר כמה אפשרויות נוספות, נגיד של המאוורר עם צג המגע של הONE).
זה כמובן לא פתרון מושלם להחלפה של השלט של המזגן.