התאמת שלט לוגיטק הרמני וואן למזגן

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
kobi_lo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #1 

האם אפשר לתאם בין שלט ההרמוני למזגן?
המזגן בעל עינית IR אבל אין לי את השלט המקורי.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #2 

1. אפשר בהחלט להוסיף את הפעולות של המזגן להרמוני. כמובן ללא האפשרות לראות את הטמפרטורה על הצג (אך ניתן לשלוח פקודה להעלות ולהוריד מעלה או כל פקודה אחרת שיש בשלט המקורי)
2. השיטה הכי טובה היא באמצעות השלט הקיים או שלט מקביל לו (אפשר אולי להשאיל מחבר?). אפשרות נוספות היא לחפש אולי מישהו הכניס את הגדרות השלט שלך כבר למערכת של הרמוני (אני לדוגמא הכנסתי לפחות מזגן אחד בעבר לתוך המערכת), אבל הסיכוי להתאמה מלאה בלי לימוד השלט המקורי קטן יחסית.
בדקתי קודם, ויש כמה דגמים של מזגנים של תדיראן שכבר הכונסו פנימה (כדוגמאת wind 30)
אם אין באפשרותך להשיג שלך מתאים, שווה בהחלט לנסות כמה דגמים של תדיראן, אולי אחד מהם יתאים.

kobi_lo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה רבה אייל,

הצלחתי למצוא את ההגדרות ואפילו את המזגן שלי (elco high tech).
אבל לאחר שאני מעדכן את השלט, במסך המגע אין שום אפשרו. להדליק את המזגן אין אפילו כפתור שמאפשר לי את זה.
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

טוב זה די תלוי במי שהגדיר את המזגן
נסה ללחוץ על devices בשלט ואז להכנס למזגן ולראות אם אז מופיעים לך כפתורים על מסך המגע.
אגב בתוכנת ההרמוני ניתן לראות איך הגדירו כל כפתור בהתאמה לשלט במזגן וכך ללמוד מה כל כפתור עושה

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #5 

אתה בטוח שניתן להגדיר את השלט להוריד/להעלות מעלה למשל? הרי השלט המקורי שולח את כל הפמטרים (טמפרטורה, מצב (קירור/חימום) מהירות מאוורר וכו') בכל לחיצה על השלט. כלומר אם ההרמוני לא שומר את המצב הנוכחי, לא ניתן לייצר כפתור של הורדת/העלאת מעלה.

deleteduser1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

@Nemesis
·
אני מודה שאני לא ממש זוכר איך הגדרתי בזמנו.
מבחינתי בעיקר היה חשוב לי האפשרות להפעיל ולהפסיק ולא ממש התעסקתי עם שינויי מעלות.
מה שכן, גם במצב שבו כל הנתונים נשלחים בבת אחת אפשר פשוט להגדיר כמה כפתורים למצבים שונים (נגיד להגיד את 1-9 לכל הטמפרטורות בין 21-29 ולהגדיר כמה אפשרויות נוספות, נגיד של המאוורר עם צג המגע של הONE).
זה כמובן לא פתרון מושלם להחלפה של השלט של המזגן.

kobi_lo פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

שוב תודה אייל,

אבל אין שום כפתורים במסך המגע,ניסיתי להיכנס בתוכנה להגדרות של ה buttens אבל לא ממש עבד.
לא משנה, אני אסתדר כבר.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”