XBOX 360 פרוץ
אהלן חברים,
הXBOX שלי פרוץ בJTAG ובדכ כשאני מדליק אותו - אני ישר מנותב לתפריט של FreeStyle 3 .
משום מה זה כבר לא קורה ואני מגיע לתפריט הראשי (הרגיל) של הXBOX.
מה עושים? איך מתקנים ? והאם יש דרך להגיע מהתפריט הראשי (הרגיל) לתפריט של הFreeStyle?
תודה!
הXBOX שלי פרוץ בJTAG ובדכ כשאני מדליק אותו - אני ישר מנותב לתפריט של FreeStyle 3 .
משום מה זה כבר לא קורה ואני מגיע לתפריט הראשי (הרגיל) של הXBOX.
מה עושים? איך מתקנים ? והאם יש דרך להגיע מהתפריט הראשי (הרגיל) לתפריט של הFreeStyle?
תודה!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אתה צריך להעלות את ה XEX MENU שלך, ובאמצעותו לגשת לקובץ ה LAUNCH INI, ושם לעאוך את הקובץ כך שהניתוב יוחזר ל FSD3.
את ה XEX או XELL (שכחתי את שמו ממש) ניתן להעלות בדרך כלל ברשימת המשחקים שלך. (בתפריט הרגיל כמובן)
אם אין לך שם את הממשק הזה, תוכל להתקין אותו ולהריץ מ DOK.
תסתכל ברשת יש הרבה מדריכים על כך, גם ביוטיוב.
את ה XEX או XELL (שכחתי את שמו ממש) ניתן להעלות בדרך כלל ברשימת המשחקים שלך. (בתפריט הרגיל כמובן)
אם אין לך שם את הממשק הזה, תוכל להתקין אותו ולהריץ מ DOK.
תסתכל ברשת יש הרבה מדריכים על כך, גם ביוטיוב.
אהלן גל...מצטער על השאלות אבל זה תחום שאני קצת חלש בו וחצי מהמושגים שהזכרת הם סינית בשבילי...
איך בדיוק אני מנווט לתפריט הזה?
אתה מכיר וידאו ביוטיוב שיכול לעזור לי בעניין? אין לי בעיה לחפש בעצמי כמובן אבל אני לא ממש יוע מאיפה להתחיל...
תודה שוב,
עדי
איך בדיוק אני מנווט לתפריט הזה?
אתה מכיר וידאו ביוטיוב שיכול לעזור לי בעניין? אין לי בעיה לחפש בעצמי כמובן אבל אני לא ממש יוע מאיפה להתחיל...
תודה שוב,
עדי
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

נכון.Adi123 כתב:הבנתי! אני אבדוק...
עוד שאלה, משום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (הXBOX לא מראה לי תוכן בכלל) - האם זה קשור לעובדה שהוא פרוץ??
או שאין לזה קשר?...
פריצת RGH חוסמת את האפשרות להתחבר ללייב.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

בדש בורד המקורי של מיקרוסופט, התוכן שמוצג שם קשור ללייב.Adi123 כתב:א. אני לא מתכוון להתחברות לLIVE. התכוונתי לאפשרות בכלל להצגה של תוכן מהאינטרנט...
ב. הפריצה שלי היא JTAG...
איזה תוכן אתה מצפה לראות בדיוק?
אי אפשר לגלוש וכו'.
שנית, פריצת JTAG ופריצת RGH הן זהות.